פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שלום לכולם ! לא מזמן פתחתי את המחשב וניקיתי אבק בתוכו . לאחר שסגרתי אותו וניסיתי להדליק אותו לא הופיע דבר על המסך . התחלתי להחליף כרטיסים , לנתק כוננים ובאופן כללי ניסיתי למצוא את המקור לבעיה . בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהכרטיס מסך הוא האשם ( good ol' GIFA 4 440mx) . אנשים שמבינים המליצו לי לנסות לשים קצת וודקה על החיבורים של הכרטיס מסך עם הלוח אם ועל החיבורים של הכרטיס מסך עם המסך , ולייבש עם פן . מה כבר היה לי להפסיד ? ומה רע בקצת וודקה? להפתעתי כרטיס המסך חזר לעבוד , אך כעת הבעיה חזרה ללא שום סיבה נראית לעין (למרות שנגעתי בו על מנת לבדוק אם הוא לא מתחמם,לא משהו רציני...והוא לא התחמם יותר מהרגיל). ניסיתי עוד פעם וודקה , עוד פעם ניקוי אבק - לא עוזר שמתי כרטיס מסך pci ישן (כן,אפילו יותר ישן!) שיש לי והפעלתי את המחשב דרכו . חשוב לציין שהמחשב זיהה את שני כרטיסי המסך דרך sisoft sandra (שניהם היו מחוברים באותו הזמן) ככה שאני לא בטוח שהג'יפה שלי גמורה (המאוורר עליו מסתובב והוא מתחמם לחום הרגיל שלו עדיין) . הימור שלי - משהו דפוק בחיבור בין הכרטיס מסך למסך (הרי המחשב מזהה אותו - לכן החיבור עם הלוח אם כנראה בסדר) . יש מה לעשות?
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים תנסה להזיז את הכרטיס בתוך התושבת של הAGP ולחזק את הבורג שאיתו הוא מחוזק,יתכן שהבעיה היא במגע של החיבורים!
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים הוא התכוון לנקות את המגעים של הכרטיס, אבל אם עושים את זה אז רק עם אלכוהול רפואי וצמר גפן ונותנים לזה להתייבש לבד ולא עם פאן.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים תנסה לחזור על הפעולה שביצעת, 2-3 פעמים עם שמן תינוקות, תיבש היטב, לאחר מכן תעבור עם קוביית קרח (עדיף קטנה כמה שאפשר, וממש לכמה שניות).בהצלחה.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים היה לי 2MX200 שהלך לו החיבור למסך.הייתה תקופה שאם הייתי מצמיד את המחשב לקיר, זה היה עובד. אבל זה לא היה פתרון.צריך כנראה להחליף את המחבר שבכרטיס למסך. - לא שווה את ההשקעה.תנסה לחזור על הפעולה שביצעת, 2-3 פעמים עם שמן תינוקות, תיבש היטב, לאחר מכן תעבור עם קוביית קרח (עדיף קטנה כמה שאפשר, וממש לכמה שניות).בהצלחה.מה פתאום קרח? מה פתאום שמן???
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים או אינג'רה אתיופית, רק הריח ינקה לך את כל הסינקים מאבק,בקטריות ושאר מזיקים.תכניס אותה למרכז המארז, תחכה 10 שניות ואז תוציא אותה ותדליק את המחשב - אם לא תראה שיפור בטמפ' סימן שזה לא אינג'רה.
פורסם 2006 ביוני 1819 שנים מחבר באמת עצות מועילות נתתם לי פה ... למי שלא הבין - לא הצפתי את המחשב בוודקה ... שמתי מעט על מברשת עדינה ועברתי על החיבורים . את הייבוש עשיתי עם פאן ואחרי זה גם הנחתי לכרטיס להתייבש לבד . עידכון : לאחר הרבה ניסיונות הכרטיס חזר לעבוד אך הוא מסרב לעבוד מעל רזולוציה של 640*480 . כנראה נדפק מרוב הוודקה (?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.