פורסם 2006 ביוני 1519 שנים טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים [ltr]the money in the bank isn't real money, it's only 0's and 1's in a computer...[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים יש גם כספות שאנשים שומרים בהם את היקר להם ויש גם כמות לא מבוטלת של מזומן בכל סניף בנק אני נכנס ומלקט לעצמי את כל מה שאני יכול להרים - הבנקים בכל מקרה עשירים מאוד וכל הזמן דופקים אותנו
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים [ltr]the money in the bank isn't real money, it's only 0's and 1's in a computer...[/ltr]הבנקים מחוייבים להחזיק מספיק כסף אמיתי כך שזה לא לגמרי נכון. אולי הכסף שלך כלקוח הוא סתם מספר במחשב אבל הוא מגובה על ידי כסף אמיתי. למרות שבמקרה ספיציפי הזה, כספת אחת של סניף אחד לא אמורה להזיז יותר מדי.
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אני בטפחות!!1יש להם מקלט גרעיני למזומנים שלך - אתה יודע, דואגים לכסף של אנשים n shit'...
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים הבנקים מחוייבים להחזיק מספיק כסף אמיתי כך שזה לא לגמרי נכון. אולי הכסף שלך כלקוח הוא סתם מספר במחשב אבל הוא מגובה על ידי כסף אמיתי. למרות שבמקרה ספיציפי הזה, כספת אחת של סניף אחד לא אמורה להזיז יותר מדי.[ltr]indeed, but why should I care, it's the banks problem. my money is safe in the computer.and about safe deposit box, tough luck.[/ltr]
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים טיל אירני בזמן מלחמה נופל על סניף של בנק לאומי מפוצץ את כל הכספת מה אתם עושים ????בואנה יחתיכת ילד מסכן מזה השאלות האלה צא החוצה לעולם לך תמצא חברים
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים בואנה יחתיכת ילד מסכן מזה השאלות האלה צא החוצה לעולם לך תמצא חבריםלך תחפש מי ינענע אותך ותישן על האף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.