עבור לתוכן

Radeon9700 והדרייבר.. ייעוץ בקשר לקנייה

Featured Replies

פורסם

שמתי בזמן האחרון עין על ה Radeon9700 החדש של ATi. למען האמת, אני תמיד היו לי כרטיסים של נוידיה, אז זה קצת קשה לי לשנות, אבל אחרי שראיתי את ההבדלים בין 2 כרטיסי ה High End של החברות השונות, לא יכולתי להתעלם מהפער. ( Gforce 4 Ti 4600 - Radeon9700 ).

אבל נושא אחד במיוחד מציק לי וגורם לי ספקות בקשר לקנייה של הכרטיס. הדרייברים של ATi.

Nvidia תמיד הייתה ידועה בדרייברים המצויינים והמעודכנים שלה, ותמיד העלתה את הכרטיסים של לקוחותיה לרמה יותר גבוהה עם דרייברים חדשים. עכשיו, מה שאני לא רוצה שיקרה, זה שאני יקנה את הכרטיס, והדרייברים לו יוכלו להוציא ממנו את רוב הכוח הטמון בו ( וכדי שזה יהיה הרבה כוח בשביל 2300 ש"ח ;) ) או ש ATi לא יעדכנו דרייברים. בשבילי, תמיד הם נראו לי כחברה שלא משקיע כל כך בדרייברים שלה.

אז מישהו מוכן לתת לי עצות/הוכחות שהדרייברים של ה Radeon9700 יתפקדו כראוי בהווה ובעתיד ?

כי רק זה מה שמונע ממני להחליט לקנות אותו.

תודה מראש. :)

פורסם

שטויות! אין לATI שום בעיות עם הדריוורים!

פורסם

הייתי ממליץ לך לחכות עוד כמה ימים, לי אישית יש בעיות כרגע עם הגרסא האחרונה בWIN98. חכה כמה ימים ואני אחזור אליך עם תשובה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה.

אגב, אני לא מדבר על תאימות הדרייברים לגרסאות ה Windows השונות, אלא על שחרור דרייברים חדשים מצד ATi, כאלה שינצלו את מלוא כוחו של הכרטיס הזה.

כמו שאמרתי, אני פשוט לא רוצה להיתקע עם כרטיס שהחברה המפתחת שלו לו מנסה להוציא ממנו יותר באמצעות דרייברים יותר טובים.

אולי מישהו יכול לכתוב דעה נוספת ? :)

פורסם

שים לב למשהו קטן.

ב-Direct3D אתה לא תבחין בבעיות, אבל ב-OpenGL אתה כן עלול להתקל בבעיות.

זה מפני שהשימוש בתכונות המתקדמות כגון Vertex Shaders, Pixel Shaders ואפילו תכונות פשוטות שאני לא הולך לפרט כאן הוא שונה בשבבים של ATI מהשבבים של NVIDIA. ולכן, משחקים שתוכנתו במיוחד לפי הספציפיקציות ל-OpenGL שמפורסמות על ידי NVIDIA מבלי להתחשב בייצרנים אחרים יסבלו ממכת ביצועים או במקרים הקיצוניים ייראו זוועה.

זה לא נובע מבעיות דריברים אלא מבעיות הקשורות במבנה ותהליך ההתפתחות של ה-OpenGL עצמו.

בכל מקרה, לאחרונה הבעיות נפתרו, אבל משחקים שייצאו לפני שפורסם OpenGL 1.4 עלולים לסבול מהבעיות הנ"ל.

פורסם

זה באמת לא בעיה של הכרטיס, אלא בעיה של מונופול ;).

דווקא אמריקס ארמי עובד לי טוב.

פורסם

America's Army משתמש ב-d3d. כמו שאמרתי, לא זה יהיה מקור הבעיות.

פורסם

במה משתמשים SOF2 וUT2K3?

פורסם

למיטב ידיעתי, Sof2 משתמש ב-OpenGL ו-Ut2k3 משתמש ב-d3d.

פורסם

בSOF2 באמת יש לי בעיות :P

אני אבדוק אם באופציות יש אפשרות לשנות את זה מOPENGL.

אתה אומר שיש לי בעיות עם משחקי OPENGL?

פורסם

אני לא יודע, כי אין לי את הכרטיס.

זו רק הערכה, שמבוססת על הידע שיש לי בפיתוח OpenGL ובעיקרון הפעולה של D3D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים