עבור לתוכן

חוצפה ישראלית(לא משהו רציני)

Featured Replies

פורסם
:lol:
פורסם

:lol: :lol:

הסבר למתקשים: סמיילי זה ^ מביעה רגשות של צחוק

פורסם

oO

פורסם

החוצפה היא שישראלים עושים את זה ובגלל זה צריך להסביר להם כמו למפגרים, בצדק.

פורסם
  • מחבר

:screwy: :screwy: :screwy:
פורסם

הייתי מחרבן להם על הכסא ומנגב עם הפתק הזה

ewww חד-שכבתי :-\

פורסם

יש לך טעות - כאשר אתה משלם על השכרת כסא מותר לך לתת לכל אחד לשבת עליו כל עוד אתה לא גורם לו נזק. המשכיר יכול לקפוץ עד מחר ורוב הסיכויים שאין להודעה שלו על גבי הכרטיס תוקף חוקי.

פורסם

למה אסור לשוכר להעביר את הכסא למישהו אחר כל עוד זה בתוך זמן ההשכרה?

בכלל איך המשכיר יכול לדעת חח הוא לא יכול לדעת אם מישהו העביר את הכסא אלא אם הוא יתחיל לבדוק לפי ת"ז חח

הקטע הוא שאתם יודעים מה אנשים עושים? אנשים באים לים ומחפשים בחול את הפתקים האלו ואז יושבים על הכסא כאילו שכרו אותם :lol::smile1:

פורסם

זה מחוף ... לא פלא הכל גם ככ מאפיה שם , הרי רק היום הודיעו שהחוף הפתוח האחרון בכנרת נמכר

פשוט בושה

פורסם

צודקים.

אבל אז למה שמישהו ירשום דבר כזה על הכרטיס? בטח יש לו סיבה.

פורסם

בגלל החוצפה שלהם אני תמיד מסתובב עם קאטר באוטו ואם אנחנו יוצאים לבלות בים אז אני פשוט חותך את השרשרת של הכסאות ולוקחים מה שרוצים ...

פורסם

:bash: :bash: :lol::bash: :bash:

:screwy:

פורסם
link=topic=187229.msg1623997#msg1623997 date=1150456023]

בגלל החוצפה שלהם אני תמיד מסתובב עם קאטר באוטו ואם אנחנו יוצאים לבלות בים אז אני פשוט חותך את השרשרת של הכסאות ולוקחים מה שרוצים ...

כן...החוצפה שלהם, פשוט נורא.

פורסם

פעם ראשונה בים אה? :kopfpatsch:

ואם מישהו כאן חוצפן זה אנשים כמו nos , ישראלי מצוי ומכוער שבגללו צריך לרשום כאלה דברים על הקבלה

אתה בטח גם משאיר אחרייך הררים של זבל כי "אתה לא פראייר ובשביל מה יש להם עובדים?"

ואיך בדיוק אתה חושב שהם ישלמו לעובדים האלה כדי שירימו אחרייך את הזבל? או ינקו בשבילך את השירותים? או יממנו את הכיסאות?

או שהכסאות האלה בים נראים לך כזכותך הטבעית עליי אדמות שניתנה לך בלידה ושהם מסופקים לחוף בחינם?

לא נאה לך לשלם? תביא כסא מהבית, למה אתה גונב? ועוד מתגאה בזה ... :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים