עבור לתוכן

מחשב נייד מארה"ב ב700-850$

Featured Replies

פורסם

נתת לו מחשב ב1129 דולר לפני מס :-\ (ה900 דולר זה רק במשלוח)

זה לנובו מSTAPLES. http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?prodCatType=1&storeId=10001&catalogId=10051&langId=-1&productId=148897&cmArea=SC3:CG71:CL161670

כמו כן עוד חנויות שכדאי לבדוק

costco.com

walmart.com

target

kmart

bestbuy.com

ואני די בטוח שגם אופיס דיפו

פורסם

MAIL IN REBATE זה כסף ממשי. אם אחותו מספיק זמן בארה"ב היא בהחלט יכולה לממש אותו.

אם יש איזושהי בעיה עם המחשב, זאת האחריות, ולכן מומלץ לקנות את הדל (שעם אחריות ושדרוגים יגיע גם הוא ל1K$).

בכל מקרה, הנה רשימת הדגמים שאתה יכול להגיד לאחותך לקנות:

LENOVO N100

DELL INSPIRON 6400

TOSHIBA SATELLITE A100-233

HP PAVILION dv5164EA

לכולם אותו מפרט בסיסי של T2300 (יונה 1.66).

אם בארה"ב - רק את הדל בגלל האחריות, ואולי בגלל הקופונים.

אני חייב לציין שאת כולם אפשר למצוא ב6K בארץ, כלומר ההפרש הוא בערך 1500 שקלים - לפני הוספת מע"מ שזה 15.5% - כלומר 700 שקלים נוספים (מכס מעבר לזה אין).

סך הכל אם תקנה כל מחשב פרט לדל - כל ההפרש יהיה בערך 1000 שקלים ותהיה ללא אחריות. אולי פשוט יותר משתלם לקנות בארץ.

פורסם

יש מחיר לקנייה בחנות ומחיר במשלוח.

במחיר לקנייה בחנות אין MAIL IN REBATE.

פורסם

אם הוא מתעקש לקנות דרך חנות - יכול להיות שיש מבצע אחר, קשה לי להאמין שהמחיר כל כך שונה.

בקיצור - הוא ביקש דגמים, נתתי לו. יש לו חנות ממנה הוא מעדיף לקנות - שיתכתב איתם במייל לראות מה מאלו נכנס לו לתקציב (כי כולם אמורים להיכנס לו לתקציב).

פורסם
  • מחבר

נתת לו מחשב ב1129 דולר לפני מס :-\ (ה900 דולר זה רק במשלוח)

זה לנובו מSTAPLES. http://www.staples.com/webapp/wcs/stores/servlet/StaplesProductDisplay?prodCatType=1&storeId=10001&catalogId=10051&langId=-1&productId=148897&cmArea=SC3:CG71:CL161670

כמו כן עוד חנויות שכדאי לבדוק

costco.com

walmart.com

target

kmart

bestbuy.com

ואני די בטוח שגם אופיס דיפו

תודה רבה!

עברתי על כל החנויות פרט לאופיס דיפו ומצאתי רק הצעה אחת מעניינת:

http://www.costco.com/Browse/Product.aspx?Prodid=10031897&whse=BC&topnav=national&browse=

הבאסה שיש לו FSB400. :-\

MAIL IN REBATE זה כסף ממשי. אם אחותו מספיק זמן בארה"ב היא בהחלט יכולה לממש אותו.

אם יש איזושהי בעיה עם המחשב, זאת האחריות, ולכן מומלץ לקנות את הדל (שעם אחריות ושדרוגים יגיע גם הוא ל1K$).

בכל מקרה, הנה רשימת הדגמים שאתה יכול להגיד לאחותך לקנות:

LENOVO N100

DELL INSPIRON 6400

TOSHIBA SATELLITE A100-233

HP PAVILION dv5164EA

לכולם אותו מפרט בסיסי של T2300 (יונה 1.66).

אם בארה"ב - רק את הדל בגלל האחריות, ואולי בגלל הקופונים.

אני חייב לציין שאת כולם אפשר למצוא ב6K בארץ, כלומר ההפרש הוא בערך 1500 שקלים - לפני הוספת מע"מ שזה 15.5% - כלומר 700 שקלים נוספים (מכס מעבר לזה אין).

סך הכל אם תקנה כל מחשב פרט לדל - כל ההפרש יהיה בערך 1000 שקלים ותהיה ללא אחריות. אולי פשוט יותר משתלם לקנות בארץ.

על איזה מע"מ אתה מדבר?

היא קונה את המחשב בחו"ל ובאה איתו לארץ כשהוא כבר בשימוש, יענו איתה פועל והכל, את הקופסה משאירים בחו"ל.

איך ידעו שהיא קנתה אותו בחו"ל? :nixweiss:

פורסם

כי אם היא נכנסת עם מוצר שהיא לא הצהירה עליו ביציאה מהארץ, זה לא משנה אם הוא בשימוש או לא, הוא חייב במע"מ. אל תהיה נאיבי, פקידי מכס זה לא עם טיפש, אם הם יכולים לדפוק אותך, הם יצליחו. מה שלא תקנה - אם לא תצהיר עליו ותתפס תהיה חייב בקנס (מאוד) גבוה, ואם כן תצהיר זה 15.5% החל מה1/7.

כשאתה קונה את זה קח את הדבר לתשומת ליבך. בגלל זה אני חושב שאולי באמת כדאי שפשוט תקנה את זה בארץ בפריסת תשלומים נוחה, ההפרש לא כזה גדול.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי מבן דוד שלי מקבלים מארה"ב החזרי מס (מהמס שלקחו ממנה עוד בארה"ב) בגלל שאחותי היא לא אזרחית ארה"ב, זה נכון?

פורסם

כאן אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

כדי לקבל החזר מס, אתה אולי תצטרך להראות את המוצר באריזתו המקורית כשהוא לא פתוח.

בארץ אולי תצטרך להראות אותו פתוח.

אני אומר זה לא שווה את הטירחה. תקנה בארץ איזה לנובו נחמד, תקבל גם אחריות +מקשים בעברית שזה עוד איזה 50 שקל.

פורסם
  • מחבר

כאן אתה מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

כדי לקבל החזר מס, אתה אולי תצטרך להראות את המוצר באריזתו המקורית כשהוא לא פתוח.

בארץ אולי תצטרך להראות אותו פתוח.

אני אומר זה לא שווה את הטירחה. תקנה בארץ איזה לנובו נחמד, תקבל גם אחריות +מקשים בעברית שזה עוד איזה 50 שקל.

צודק.

אם היא הייתה יכולה לקנות מNEWEGG היינו חוסכים הרבה כסף.

אבל בגלל שהיא לא תקנה בחנות זולה כל כך אני רואה שזה לא שווה את כל הכאב הראש הזה. :nixweiss:

אז החלטנו שנקנה מחשב טוב בארץ באיזה 5500 עם פריסה לכמה תשלומים יפים.

תודה לכולם! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים