עבור לתוכן

מחשב נייד מארה"ב ב700-850$

Featured Replies

פורסם

היי,

אחותי טסה לארה"ב (לניו ג'רזי) לתקופה של חודשיים וזו הזדמנות נהדרת בשבילה לקנות מחשב נייד (בזול) לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה.

השימושים שלה יהיו הרבה עבודת אופיס ואינטרנט וצריך לספק לה סביבה מהירה, איכותית ונוחה.

דות'ן + 512 מגה ראם עם מסך טוב יעשו את העבודה.

אז החנות שממנה היא תקנה את המחשב ככל הנראה תיהיה compusa.com (מNEWEGG אי אפשר ולא קיבלתי עוד המלצות באשכול שפתחתי בפורום כללי).

אז מאוד נדלקתי על ה-Aspire 1642WLMi Notebook:

http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=cat3&product_code=335072&Pn=Aspire_1642WLMi_Notebook

יש בו ממש את כל הדרישות, אבל יש כמה שאלות שעולות:

איך ACER ומחשביה?

איך האחריות שלה?

והכי חשוב, יכולים לעשות לה בעיות עם האחריות בארץ?

בקשר לחנות - מישהו יודע מה העניין עם ההחזר הכספי הזה בסה"כ 150 דולר?

חוץ מזה אם יש למישהו עוד המלצות על מחשבים ניידים מחנויות באזור ניו יורק-ניו ג'רזי זה יהיה מצויין.

תודה רבה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

פייי איזה מחשב ::)

איך החנות הזאת?

יש לך ניסיון איתה?

לא הבנתי ממש אם יש לה סניפים או שהיא עובד עפ"י הזמנה דרך האינטרנט/טלפון, כי אם מדובר על הזמנה הקניה לא תוכל להתבצע בגלל שהתשלום יבוצע במזומן בלבד.

תודה רבה.

עריכה:

הכנסתי את מיקום החנות בגוגל ארת' (או יותר נכון כתובת הדואר שלה) וקיבלתי בית פרטי.. :-\

אני מתאר לעצמי שזה לא המיקום, אז איפה היא נמצאת? :s05:

פורסם

אין לי מושג בנאדם.

כל מה שעשיתי זה חיפשתי את השם של הדגם (LENOVO N100) בFROOGLE, וזאת התוצאה הראשונה, וזה גם עמד בתקציב. אני משער שאם תמצא חנות שמוכרת לנובו בארה"ב (בטח שלא חסרות כאלה), המחיר לא יהיה שונה בהרבה.

לכל הרוחות, זה CORE DUO, לא דותן מסכן.

פורסם

החברה היחידה שמאפשרת לנצל את האחריות בישראל היא דל (אם קונים 3 שנות אחריות ומעלה אפשר העביר אותה לישראל).

כל חברה אחרת תטפל בך רק על פי האחריות הבינלאומית (תוודא שהמחשב הזה של לנובו באמת בא עם אחריות בינלאומית).

בקשר למחיר דל בדרך כלל יהיו הכי זולים, מומלץ לחפש קופונים בגוגל בדרך כלל מוציאם כמה שחוסכים לך מאות דולרים.

פורסם

א) המחיר יהי עוד יותר נמוך - חפש קופון

ב) מומלץ במקום לשדרג לצורב DVD, אפשר לקחת אחריות ל3 שנים (זה יחרוג טיפה מהמחיר אבל שווה את זה מאד - זה אחריות כמעט לכל אורך חיי המחשב) ואז מעבירים אותה לארץ.

ג) זה אותו דגם כמו הE1400?

פורסם
  • מחבר

האחריות קריטית, אם אתם אומרים שדל תתן מימוש מלא של האחריות בישראל אז נקנה דל (בסה"כ מדובר בחברה סבבה לגמרי).

המחשב שהצגת לי מרשים ויש לו מחיר מצויין - אבל עם זאת הוא מחייב שידרוגים.

אין צורך ביותר מ512 מגה ראם לשימושים שלה (ואם יהיה צורך, המחשב הזה מגיע עם סלוט פנוי שיאפשר שידרוג בעתיד), לעומת זאת הצורב חשוב והכרחי, והמסך המשופר מפתה מאוד.

השאלה היא איפה קונים אותו? :nixweiss:

ולא הבנתי את העסק עם הקופונים? :s05:

תודה רבה לכם. :)

פורסם

לדל יש חנויות שלה בכל חור בערך. "dell store". לא בדיוק בעיה למצוא.

המחירים בחנויות זהים לאתר.

קח בחשבון ששדרוג הזכרון הוא הכרחי - המחשב מגיע עם מודול בודד. כמו כן שדרוג לDVDRW הוא קריטי לדעתי כי אין כל כך שימוש לCDRW היום וה60GB שהוא מגיע איתם יחייבו צריבות תכופות.

קופונים - חפש בגוגל, כמו שאמרו לך. זה "קופון אלקטרוני". מספר סידורי שמקנה לך הנחה.

פורסם
  • מחבר

המחירים בחנויות זהים לאתר.

קח בחשבון ששדרוג הזכרון הוא הכרחי - המחשב מגיע עם מודול בודד. כמו כן שדרוג לDVDRW הוא קריטי לדעתי כי אין כל כך שימוש לCDRW היום וה60GB שהוא מגיע איתם יחייבו צריבות תכופות.

קופונים - חפש בגוגל, כמו שאמרו לך. זה "קופון אלקטרוני". מספר סידורי שמקנה לך הנחה.

שדרוג הזכרון לא הכרחי, הFSB של היונה בקושי מנצל את כל הרוחב פס התיאורטי של זכרון 533 בסינגל צ'אנל, השדרוג לדואל יתן שיפור בביצועים, אבל לא קריטי כל כך (וממש ממש לא קריטי לשימושים שלה) ולכן עדיף לשמור את האופציה הזאת פתוחה לשדרוג עתידי.

השדרוגים שבצעתי היו לצורב DVD, דיסק לפירמוט XP HOME, ומסך משופר.

ואיפה בדיוק הdell stores האלה נמצאות?

אני צריך מידע על סניפים, אני חייב לכוון את אחותי בדיוק לאן ללכת. :P

ואיך אני מחפש קופונים כאלה?

שוב תודה רבה. :xyxthumbs:

פורסם

http://www.justfuckinggoogleit.com/search.pl?query=dell+coupon

בקשר לחנויות של דל.

אם אתה רוצה לשנות את המפרט תצטרך להזמין את זה דרך הטלפון. אחרת איך אתה חושב הם יסדרו לך את זה בחנות?

לדעתי יש אופציה של לשלם עוד איזה 10-20 דולר ואז המשלוח יירד לפחות משבוע- ויכלו לשלוח לה את זה למלון.

פורסם
  • מחבר

http://www.justfuckinggoogleit.com/search.pl?query=dell+coupon

בקשר לחנויות של דל.

אם אתה רוצה לשנות את המפרט תצטרך להזמין את זה דרך הטלפון. אחרת איך אתה חושב הם יסדרו לך את זה בחנות?

לדעתי יש אופציה של לשלם עוד איזה 10-20 דולר ואז המשלוח יירד לפחות משבוע- ויכלו לשלוח לה את זה למלון.

קודם כל שאני ידע שיש חנות...

אני חייב לדעת על מיקום הסניפים כי כמו שאמרתי לקניה הזאת אין טלפון ואין אשראי, יש נסיעה ויש מזומן, הטלפון ישמש רק לבירור פרטים במקרה הצורך.

אם אין לה סניף בקרבת מקום זה לא יעזור לי. :nixweiss:

ותודה רבה על הקופונים, אני יבדוק אותם. ;)

פורסם

גם אם רוחב הפס בדואל לא מנוצל זה לא אומר ש512MB זה נפח מספק לפעילות שוטפת. זה כמות סבירה לXP, מינימלית בתיאוריה לויסטה (בפועל אני משער שמחשב עם 512MB יקרטע עם ויסטה).

פורסם
  • מחבר

גם אם רוחב הפס בדואל לא מנוצל זה לא אומר ש512MB זה נפח מספק לפעילות שוטפת. זה כמות סבירה לXP, מינימלית בתיאוריה לויסטה (בפועל אני משער שמחשב עם 512MB יקרטע עם ויסטה).

ויסטה לא ירוץ פה.

מה שירוץ פה זה XP רגיל שבסה"כ צריך לתת סביבה נוחה ומהירה לגלישה באינטרנט והכנת הרבה הרבה עבודות באופיס....

את זה כל דות'ן עם 512 מגה היה עושה, אז תאמין לי שעל מערכת יונה+512 מגה זה יעשה בנאמנות יתרה.

אם יהיה צורך ביותר זיכרון אז נוסיף, המחשב מגיע עם סלוט פנוי.

ומה בקשר לסניפים?

אתה יכול למצוא לי מיקומים מדוייקים של הסניפים?

חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי.

תודה רבה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מצטער על ההקפצה + הדאבל פוסט אבל האתר הזה של דל מאפשר קנית אונליין או דרך הטלפון בלבד, לא מצאתי שום מידע על סניפים.

לכן גם את המחשב הזה יש לי בעיה לקנות. :(

אחותי טסה עוד שלושה ימים ודחוף לי לסגור את העסק עם המחשב, כי בסוף היא עוד תקנה את המחשב הזה:

http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=335072&pfp=external&tabtype=ts#moreinfo

ואני יודע שבמחיר הזה יש מחשבי יונה תותחים, אבל אני חייב חנות עם סניפים כי אחותי תבצע תשלום במזמון בלבד (כמו CompUsa). :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים