עבור לתוכן

עזרה בהעברת שירים למוטורולה E1 דרך האייטונס

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!

לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה..

מקווה שהייתי ברור..

תודה..שמעון

פורסם

גם לי יש פךאפון כזה ולצערי הסנכרון עם איי טיונס פשוט דפוק לגמרי. קודם כל תתחיל בזה שתוריד את הגירסא האחרונה של האייטיונס כי בדיסק מגיעה גירסא 4.9 והגירסא הכי חדשה היא 6.משהו..(זה יפתור לך את בעיית הגרירה) לי אישית זה עושה בעייה אחרת: כל פעם שאני מחבר את המכשיר הוא מוחק לי את כל השירים שבו כלומר: אני לא יכול לעדכן שירים אלא אני צריך להעביר מחדש את כל הרשימה חזרה למכשיר גם אני רוצה להוסיף אליו רק שיר אחד !

חוץ מהעניין הזה מכשיר סבבה לגמרי

פורסם

דווקא הסנכרון עם האיטונז עובד לי 10, יכול להיות שההגדרות עדכון אצלך לא נכונות,

כל מקרה אני לא מבין למה להשתמש בכלל באיטונז, תתקין בסלולרי את הישום ג'אווה "mototunes", תעלה שירים רגיל לכרטיס זיכרון (לתיקיית AUDIO), ותריץ את המוטוטונס בסלולרי, הוא יעדכן לך את הרשימה של הכרטיס זיכרון, לרשימה של האיטונז במכשיר.

בכלל אין צורך להתקין איטונז או מוטוטונס במחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם..

מאיפה אני משיג את התוכנה מוטוטונס?

ואם תוכל להסביר מה עושים איתה..

שוב תודה

פורסם

את רוב הישומים ל E398\E1 אתה מוריד מהאתר e398mod.com ו- motomodders.net (מקווה שכתבתי אותם נכון),

יש לך מוטוטונס למחשב שעובד כמו איטונז, לדעתי סתם מיותר והרבה יותר נוח לעבוד עם העברת הקבצים הרגילה של המכשיר (דרך "המחשב שלי"),

אחר כך אתה מתקין את התוכנה מוטוטונס מובייל:

http://www.e398mod.com/content/view/102/26/

ומריץ אותה דרך תפריט תוכנות\משחקים במכשיר,

שם תראה בבירור שיש לך כמה אופציות, בינהם זה update database שזה טוען לאיטונז במכשיר, את השירים שיש לך על כרטיס הזיכרון,

בינהם גם יש לך אופציות לבניית פלייליסטים ועוד...

קח בחשבון שזאת עדיין לא גרסא סופית אז יתכנו בעיות קלות, מקסימום אתה פשוט מריץ את התוכנה שוב, אני לא נתקלתי עדיין בבעיות רציניות איתה.

אם אתה לא יודע איך להתקין ישומי jar במכשיר, גם זה נורא קל.

אתה מעלה את הקובץ לכרטיס זיכרון לתיקייה mobile\kjava, ודרך המכשיר נכנס לתפריט משחקים\תוכנות ובוחר בכרטיס זיכרון, אפשרות אחרונה תיהיה "התקן חדש", ושם תוכל למצוא את קבצי ה jar שיש לך באותה תיקיה, ההתקנה משם תיהיה קלה תוך 2-3 לחיצות בשאלות דיי ברורות.

לאחר מכן כמובן שתוכל למחוק את קובץ ה jar בשביל שלא יתפוס לך סתם מקום (:

חשוב לציין שהשיטה הזאת עובדת בכ-90 אחוז מהקבצים שהתקנתי עד היום, יש בעיה ידועה עם השיטה הזאת בהתקנת נגני Mp3 מסויימים, ובהתקנת iPhone Manager\Explorer.

בהצלחה (:

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הנגן על הפלא ולאחר כמה שניות של טעינה המכשיר אומר שגיאת יישום והתקנתי את הMTUNES וגם הוא נתקע בטעינה..אין לי מושג מה הבעיה שךלהם..התקנתי סתם איזה מחשבון והוא עובד ככה שלא נראה לי יש בעיה לפלא או משו..

אשמח לקבל עזרה שוב..תודה:)

פורסם

כמו שאמרתי קודם (ואם היית קורא את ההודעה עד הסוף היית רואה), יש ישומים בודדים כמו נגני Mp3 סיירי קבצים וכו, שצריך להתקין את התוכנות דרך המחשב עם הכבל, ולא בשיטה של העלאת ה JAR שבדר"כ מקובלת למשחקים וכו...

תוריד את התוכנה motomidman אבל תקח בחשבון שזה יכול להיות לך טיפה מורכב אם לא עבדת עד היום במצב פקס\נתונים, וגם צריך להתקין דרייברים (מצורפים בתיקיית התוכנה).

בהצלחה (:

פורסם

תתחדש אחלה פלאפון(גם לי יש אותו)

בשביל לא להסתבך עם כל זה יש פה מדריכים לכל דבר pocket.co.il יש שם קהילות(פורומים) ושם יש פורום מוטורולה

שם יענו לך על כל מה שאתה צריך ואם תרצה גם יעזרו לך לצרוב גרסא(זה מחזק משמעותית את העוצמה של הרמקולים, מוסיף עוד כמה אפשרויות ועושה עוד כמה שטויות)

פורסם

בשביל להגביר את הווליום מספיק לשנות את הgain_table.bin

פורסם

דיייייי יאאאאא פאנננננבוייייי !!!!

פורסם

דיייייי יאאאאא פאנננננבוייייי !!!!

התכוונת אלי או אל הקרפד?
פורסם

קרפדון המושפע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים