פורסם 2006 ביוני 1519 שנים שלום, לאחרונה רכשתי את הSamsung 990 של אורנג'... רציתי לשאול מישהו שיש לו את המכשיר הזה, או שאולי מבין, על איזה הגדרות לשים את המצלמה על מנת לקבל את התמונה האיכותית ביותר?
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר יש לי עוד שאלה...אני יכול להעביר מספרים של אנשים שנצאים לי בSIM למחשב, ולהעביר מחדש למחשב לSIM אחר? כי מחר אני מקבל sim חדש...
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים תשאל את החברה שאתה קונה אצלה את הטלפון אם יש לה כזה.צריך להיות כזה(זוכר ששינו את המספרים של הטלפונים הסלולרים הלכת לחברה והם עידכנו לך אותם).
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים יש לי עוד שאלה...אני יכול להעביר מספרים של אנשים שנצאים לי בSIM למחשב, ולהעביר מחדש למחשב לSIM אחר? כי מחר אני מקבל sim חדש...כן
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר כןאני עושה את זה עם התוכנה של שקיבלתי בדיסק עם הפלאפון?איך עושים? אם אתה יודע
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אתה צריך להעביר את המספרים מהסים לזיכרון של הפלאפון ואז תוכל להעתיק למחשב.למרות שזה לא ממש הכרחי כי אם המספרים שמורים בפלאפון אתה יכול להחליף סים והמספרים ישארו
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר ושאלה אחרונה...למה אני לא מצליח להוריד את הלוגו מפעיל IL Orange מהםלאפון.... הNicon ל999 לא עובד... ואמרו לי של990 אין אפשרות להוריד את הלוגו...אין דרך אחרת להורידו?!?!
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים זה לא לוגו של אורנג'זה פשוט כדיי שתדע לאיזה חברה אתה מחובר.אם תהיה באירופה יהיה כתוב שם משהו אחר.ולא יודע איך מורידים את זה. לא ממש מפריע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.