פורסם 2006 ביוני 1519 שנים שלום רכשתי מארז חדש בעל 2 יציאות usb קידמיות וחיבור רמקולים ומיקרופון.עם היציאות הקידמיות הגיעו הכבלים. חיבור usb שאותו חיברתי ללוח האם. ושתי פלאגים pl זכר לחיבור המיקרופון והרמקולים לכרטיס קול עצמו. היציאות עובדות מצויין והמארז עצמו עובד בצורה תקינה.השאלה שלי היא כזו: עם כל החיבורים האלה הגיעו עוד 6-8 חיבורים קטנים שעל כל אחד מהם כתוב: v++ d+ ground ועוד כל מיני מושגים שלא ברורים לי למה הם מיועדים. עם חלקי המארז הגיעה טבעת מתכתית עבה צבועה בכחול למה היא מיועדת? תודה מראש למי שיעזור. דודו
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים ייוואאאאו!!אתה מדבר על מארזי foxcon נכון?!?!כי גם לאחותי יש מארז שלהם וגם אני לא הבנתי איך מחברים את החיבורים האלה!!אבל אני ראיתי שהם מחוברים לסוג של מסך קטן בקידמת המארז
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אלה הם החוטים של הUSB לחבר על הלוח אם... והבטעת היא כדי שהחוטים לא ימשכו בזמן שאתה פותח את הפאנל... כדי שלא יקרעו...
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מחבר לא ברור לי אייך זה קשור לusb הרי חיברתי את הפלאג הרגיל של ה9 פינים. ושתי יציאות הusb שלי עובדות. כאילו מה זה נותן או מה זה עושה? ואיפה בדיוק זה מתחבר בלוח האם?דודו
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים בחיבור של ה-9 פינים האלה... של הUSB... מוזר... יש לך עוד חיבורים חוץ מUSB בפאנל ?!
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים מחבר ממש לא.יש לי שתי יציאות אודיו ושתי יציאות usb וכולם פועלים.אני חשבתי אולי אלה החיבורים לחיבור יציאות האודיו על הכרטיס קול עצמו ולא בחיבור הבננות pl?תודהדודו
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים שיט, יש לי גם מארז דומה, הבעיה שזה רק מצויר שם אם אפשרות לשבור את החלון ולהציב את היציאות רק שלא קיבלתי את זה כאשר קניתי את המחשבמאיפה אני מביא קבלים דומים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.