עבור לתוכן

בעיה קשה - המחשב לא עולה יותר

Featured Replies

פורסם

היי לכולם,

התקנתי לוח אם חדש של GIGABYTE - 8I945PGRH

אחרי בעיות לא מעטות התגברתי על ה RAID והמחשב עלה והכל סבבה.

מאז הספקתי להפעיל דיסק עדכון של GIGABYTE שאמור היה לעדכן את הביוס ועוד כל מיני דברים - להתקין את ה ONBOARD LAN וכו'

ואחרי זה המחשב סגר את עצמו.

כרגע כשאני מדליק את המחשב - אפשר לשמוע (ולראות) את כל המאווררים עובדים אבל שום דבר לא מתקדם מלבד זה - לא ביוס לא BOOT, והמסך נשאר כבוי.

ל GIGABYTE אין LED חיווי אז אני לא יכול ממש להבין מה קרה שם, אבל הנורה של הסי די מהבהבת כל הזמן בלי קשר לכלום.

ניסיתי להוציא את הכרטיסים ולהחזיר שוב - לנתק את כל הכוננים ולהחזיר - ובינתיים כלום - בכל פעם המחשב רק מדליק מאווררים ולא מתקדם יותר מזה..

אני אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את הבעיה והתגבר עליה.

פורסם

מוזר,לי בלוח יש נורה

אני לא בטוח שזה מה שצריך לעשות-תשמע עוד תשובות

אני חושב שאתה צריך לאפש את הביוס-תוציא תסוללה תחזיר אותה אחרי דקה

ואז במידה וידלק תתטען את הגדרות ברירת מחדל

פורסם
  • מחבר

יש הסברים על המקרה שלי באינרנט מסתבר שבו אומרים שהעדכון של הביוס הוא מה שדפק אותו ושמה שצריך לעשות עכשיו זה להחזיר את הלוח לחנות ושהם

יתקינו לי שם ביוס שעובד שוב..

אני רוצה לדעת אם יש אופציה של איפוס הביוס ושחזור שאפשר לעשות בבית או שהג'מפר רק מאפס את ה CMOS וביוס דפוק זה ביוס דפוק..

פורסם

אחי, תנסה משהו שאת האמת אני לא מאמין שיעזור אבל לא נראה לי שיש לך משהו להפסיד, תנתק את המחשב מהכל!, ותוציא את הסוללה

תן לה איזה דקה+-

אפשרות שנייה שנראה לי תיהיה יותר יעילה וזה מה שרצית, אתה יודע את סוג הלוח והדגם, לך לאתר של החברה ותוריד משם את ההוראות של הלוח, שם רשום בדיוק את כל הגאמפרים והכל, יש את הגאמפר שמוחק את הביוס אם אני לא טועה, אבל תזהר עם העיניין הזה אני אישית לא ניסיתי אף פעם אבל ראיתי את זה אצלי בלוח

עכשיו, אם יש לך אחריות אין לך בכלל מה להיסתבך, לך תגיד פשוט שנדפק הלוח והמחשב לא עולה..

ראש קטן... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים