עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול עם דרישות קצת שונות ..

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מחפש כרטיס קול שיהווה שידרוג לכרטיס קול העכשיו שלי (SoundStorm)

אבל בגלל אילוצים טכנים, אני מחפש כרטיס קול עם RACK חיצוני (או כרטיס חיצוני בכלל )

שתיהיה לו יציאת אוזניות ושליטה על העוצמה של האוזניות , הכרטיס יכול להתחבר בכל דרך (FireWire , USB )

הדרישות האלה הן חובה מהכרטיס..

אני מוכן להשקיע עד 200$ (יש לי כמו כן את האפשרות לקנות בחו"ל)

עכשיו ראיתי את הכרטיס הבא

http://www.m-audio.com/products/en_us/FirewireAudiophile-main.html - AudioPhile FireWire

ב140$ אצל J&R בניו יורק .

האם יש אופציות יותר טובות ? ואם כן אשמח להמלצה .

תודה רבה

פורסם

אממ אני לא יודע בדיוק מה השימוש שלך לזה אבל מה שבטוח ! שזה זול וזו גם חברה ממש טובה !

כך שיש כאן איכות ! זה על בטוח ! אממ בדקתי עכשיו כמה עולה ה CREATIVE PRO החיצוני החדש והוא עולה 300+ כך שאני חושב שזה יורד מהפרק ...

אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני לא בטוח בזה יש אפשרות לקנות רק את לוח בקרה החיצוני של ה XFI PRO אבל אז אני לא יודע בדיוק לאיפה אתה מחבר אותו ואיך הוא עובד כ STAND ALONE ...

אז זה גם פחות או יותר ברמת מחיר שלך ... שיכול אולי לספק אותך בצורה כזו או אחרת !...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה .. אם יש למישהו עוד הערות הארות ושאר ירקות , אני מקפיץ פעם אחרונה .

פורסם

הפאנל החיצוני של x-fi עובד יחד עם כל x-fi, פשוט הוא בא בדרך כלל עם x-fi elite pro

אבל אתה יכול למשל לקנות אותו בנפרד ולקנות את הxtreme music בנפרד

הוא מתחבר ליציאה בשם ad_link 26 פינים שבדרך כלל גיימרים מטומטמים בוכים שהם לא מצליחים לחבר את הג'ויסטיק שלהם לשם, אולי כי זה לא חור למידי?

פורסם
  • מחבר

אחלה אחי

אבל מה זה קשור לכרטיס קול ? (שני המשפטים האחרונים לפחות .. )

פורסם

מה הקטע שלך?

אמרתי שadlink זה החיבור מאחורי הכרטיס שאיפה שהפאנל החיצוני מתחבר

זה בכלל לא standalone

פורסם

לזלמן יש כרטיס קול חיצוני שמיועד לאוזניות. הוא אמור להיות ברמה סבירה לפי הביקורות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אשקול את ההצעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים