עבור לתוכן

2 שאלות...

Featured Replies

פורסם

1. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את המחשב שלי ללפטופ? איזה כבל צריך, איזה תוכנה וכו'...

2. מה אני צריך לעשות כדי לחבר את הלפטופ הזה לטלויזיה?...

תודה מראש...

פורסם

מה זאת אומרת לחבר ללפטופ?

בעיקרון אתה צריך כבל רשת וכרטיס רשת בשניהם

2.כרטיס מסך עם יציאת TV-OUT או לחלופין כרטיס טלויזיה עם יציאה כזאת או כרטיס הרחבה שנותן תאופצייה הזו

פורסם
  • מחבר

אם יש רק כרטיס רשת אחד בכל מחשב שמשמש לאנטרנט אז בשביל רשת צריך עוד כרטיס רשת בכל מחשב נכון?

אם כן אז יש אפשרות סתם לחבר בניהם עם איזה כבל רק בשביל להעביר בניהם קבצים? ואז צריך איזה תוכנה או משהו כזה לפי מה שאני יודע...

פורסם

יש כבל USB מיוחד להעברת מידע בין מחשבים.

אבל רגע:

מה הכוונה יש כרטיס בכל מחשב שמשמש לחיבור לאינטרנט? כל מחשב מחובר בנפרד לאינטרנט? או כשאחד מחובר השני מנותק? או שיש לך ראוטר או האב שמשמש לחיבור לאינטרנט?

פורסם
  • מחבר

לא שום דבר מתוחכם כזה.... יש בלפטופ כרטיס רשת (לפחות ככה נראה לי) כדי שיהיה אפשר לחבר אותו לאינטרנט איפשהו, כי הוא לא תמיד בבית, או בבית ואז זה במקום המחשב הרגיל... בקיצור אני לא צריך משהו משוכלל סתם איזשהו כבל כדי להעביר קבצים... usb נשמע טוב, אז אני צריך כבל שמשני הצדדים יש לו חיבור usb רגיל? ואיזה תוכנה צריך בשביל זה? הייתה לי פעם איזה תוכנה אבל אני לא זוכר איך קוראים לה...

פורסם

בשביל חיבור USB כזה צריך כבל USB מיוחד להעברת נתונים בין שני מחשבים, לא כל כבל טוב לזה.

ולא צריך תוכנה, הוא מוסיף לך את עצמו לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים