עבור לתוכן

ישראל מעורבת ב-11/9?

Featured Replies

פורסם

פרארי430, יש מצב שבמקום לזיין את השכל תביא לינקים ל"הוכחות" לכאורה שיש לך?

כך נוכל לקטול את ההוכחות האלה ספציפית - ותוכל לשוב ולאהוב את המדינה שלך, ואולי גם להשתמש בשירותים סוציאלים בה (פסיכולוג מישהו? :lol: ) ...

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חבל.. חשבתי שיהיה דיון רציני...

אני לא מנסה לשנוא את המדינה שלי, היא בכלל לא מעניינת אותי. אתם מקשרים דברים בצורה לא נכונה בכלל, רק בגלל שאתם לא יודעים מה להגיד ובא לכם להגיב. או שלפחות ככה זה נראה.

הנה דוגמא להוכחות:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread204207/pg1

ותעשו טובה, תקראו את הכל או שלא תגיבו.

אני רציתי לשמוע את דעתם בקשר לנושא הזה.. לפחות אני למדתי משהו חדש בקשר לאנשים פה.

ובאמת יכול להיות שכל הדבר הזה הוא זיון שכל אחד גדול! אבל העובדה שאתם לא יודעים לקבל דברים ולחשוב לפני שאתם מגיבים בצורה לא רצינית, זאת תכונה שאני הייתי משנה מהר.

פורסם

פול מקרטני חי

והשב"כ שטל/שתל(אני דיסלקט קשה לי) את ועננו!!!! :hat:

פורסם

מעניין שב 8 מתוך 10 קונספירציות שהיי פעם נוצרו ישראל מעורבת , כניראה זה כתוב במדריך לקונספירטור המתחיל

3.א - על מנת להעניק לקונספירציה שלך פירסום חובק עולם ועל מנת לזרוע בה עומק ו"אמינות" דאג להזכיר את השותפות הבלטי מעורערת של ישראל כחלק בלטי נפרד

ועיקרי במהלך הארועים ככל שניתן,כמו כן זוהי אחת הדרכים הקלות ביותר על מנת לצבור קהל מאמינים עיוור עצום שיאמין לכל דבר קונספירציה שישראל

מעורבת בו . כי כידוע ישראל עצמה הוקמה כקונספירציה של ארה"ב שנשלטת כאמור על ידי פיניקי והמוח שושלטים בעולם כולו

פורסם

אהא

יש "הוכחות חותכות" שישראל היתה מעורבת בפיגוע הטרור הגדול ביותר בעולם :s07:

בטח,ואני בטוח גם שנשתף פעולה עם בן-לאדן :s07: :s07: :s07:

סלח לי,אבל אם אתה מאמין לזה,אתה פשוט בן אדם אידיוט,וגרוע מזה-אתה מאמין בתאוריות של אנטישמים ונאצים למיניהם שמנצלים כל הזדמנות כדי לעשות רצח אופי ליהודים....ולהאמין בכך זה לא אחר מאשר לשתף פעולה איתם.

לפי הטענה שלך,אפשר גם להניח שהפרוטוקול של זקני ציון הוא גם אמיתי ונכתב בידי יהודים,הרי גם שם יש "הוכחות חותכות" :s07:

והרי שאם הפרוטוקול של זקני ציון הוא אמיתי,אז השואה והשמדת העם היהודי היתה באמת דבר חיובי לעולם,הרי היהודים רוצים להשתלט על העולם.

מה שבטוח,אתה לפחות יודע מה זה תאוריות קונספירציה עכשיו,אותה התאוריה שבאה להעלות דברים מופרכים ומטומטמים,ואשר כתובה יפה ומצליחה לשכנע אנשים טפשים וסתומים כמוך.

אתה בכלל מבין את המשמעות של ההאשמות?את המשמעות שאנשים מאשימים את ממשלת ישראל ברצח של יותר מ-4000 אזרחים חפים מפשע?

תתבייש לך.

פורסם

בתחילת התרד כתבת שאתה לא אחד שמאמין לכל מיני דברים שאתה קורא באינטרנט..

אבל מצורת הכתיבה שלך נראה כאילו אתה חי בסרט. שבו אתה לא מאמין לשטויות שאתה קורא. אתה נשמע כמו אחד שמאמין לכל כתבה שכתובה בצורה דמגוגית ושבאה לשנות את הדעה שלך בקשר למשהו שחשבת שהכרת..

תמצא לך דעה משלך, ויפה שעה אחת קודם.

פורסם

שמע אתה יודע מה, תפעיל קצת את ההגיון ותחשוב אילו "הוכחות" נראות לך יותר. אלה בפורום שהבאת. או אלו שהביאו בחדשות ובעיתונים ובכל חור אפשרי (אלו שאומרות שבן לאדן עומד מאחורי מתקפת הטרור הזאת.

פורסם

בוא אני אספר לך מה באמת קרה

בבוקר ה11/9/01 הגיעו לנמל התעופה JFK אברהם לינקולן ומרטין לותר קינג שביקשו למחות על הפגיעה בזכויות החיזרים במתקן AREA-51

המאבטחים לא אישרו להם להכנס, אז לא נותר להם אלא לשלוף את הרעל שאיתו ישראל הרגה את ערפאת ולחסל כל התנגדות

השניים רצו לכיוון רחבת המטוסים, תוך שהם חולפים ליד הסט שבו צילמו את הנחיתה המזויפת על הירח ופאב שבו שני סוכני שב"כ השיקו כוסות לחיי רצח רבין

תוך שהם מנטרלים שני טייסים בעזרתם האדיבה של מרילין מונרו ואלביס פרסלי הזוג השתלט על צמד מטוסים, המריא אל השמיים...ואת ההמשך אתה כבר יודע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ההודעה הכי מצחיקה של החודש האחרון..

הכי מצחיקה מאז הילד שהמשטרה רודפת אחריו חחחח

פורסם

איפה RUJI שיפיל את האתר שבו פרסמו את השטות הזאת? חבורה של אמריקאים מפגרים

חוץ מזה שהיהודים באמת שולטים באמריקה

פורסם

איפה RUJI שיפיל את האתר שבו פרסמו את השטות הזאת? חבורה של אמריקאים מפגרים

חוץ מזה שהיהודים באמת שולטים באמריקה

נתעלם שאמרת את זה עכשיו.

פורסם

ואתה עובד שם?

ששששששששששששששששש אסור שאף אחד ידע, אני המנקה שם

פורסם

בבוקר ה11/9/01 הגיעו לנמל התעופה JFK אברהם לינקולן ומרטין לותר קינג שביקשו למחות על הפגיעה בזכויות החיזרים במתקן AREA-51

המאבטחים לא אישרו להם להכנס, אז לא נותר להם אלא לשלוף את הרעל שאיתו ישראל הרגה את ערפאת ולחסל כל התנגדות

השניים רצו לכיוון רחבת המטוסים, תוך שהם חולפים ליד הסט שבו צילמו את הנחיתה המזויפת על הירח ופאב שבו שני סוכני שב"כ השיקו כוסות לחיי רצח רבין

תוך שהם מנטרלים שני טייסים בעזרתם האדיבה של מרילין מונרו ואלביס פרסלי הזוג השתלט על צמד מטוסים, המריא אל השמיים...ואת ההמשך אתה כבר יודע

ענק!!!

חחח, בואנה כמה זמן לקח לך להביא את זה...

חחחחחחחח, אימפרוביזציה מפותחת

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אתה חייב להוסיף את זה לפה

פורסם
THERE was ruin and terror in Manhattan, but, over the Hudson River in New Jersey, a handful of men were dancing. As the World Trade Centre burned and crumpled, the five men celebrated and filmed the worst atrocity ever committed on American soil as it played out before their eyes.

Who do you think they were? Palestinians? Saudis? Iraqis, even? Al-Qaeda, surely? Wrong on all counts. They were Israelis and at least two of them were Israeli intelligence agents, working for Mossad, the equivalent of MI6 or the CIA.

מקור

נתעלם לרגע מהמקורות המפוקפקים והעובדה שזה לא הופיע בשום כלי תקשורת מרכזי אי פעם. האם נראה לך הגיוני שאנשי שירות ביטחון של מדינה כלשהי ירקדו מול הריסות הבניינים, יצלמו את עצמם- ויזוהו במיידית כסוכני ביון של המוסד? אם זה באמת היה מקרה אמיתי, הרי ברור שהתקשורת היתה עולה על זה ומתחילה לחגוג על חשבון המוסד- הרי כולם זוכרים בטח איזה קמפיין תקשורתי היה פה כששני אנשים, שאפילו לא זוהו כסוכני מוסד בהתחלה, נתפסו עם דרכונים ניו זילנדיים מזוייפים. הצהרות התנצלות מפה ועד להודעה חדשה ולא מדרגים נמוכים אלא משרי הממשלה, ואם אני לא טועה סילבן שלום גם טס לניו זילנד להתנצל רשמית בפני הנשיאה שלהם. וזה היה עם _ניו זילנד_. באמת נראה לך שאם דבר כזה היה קורה בארה"ב זה היה עובר בשקט? אז איך יכול להיות שדבר שהוא כביכול חמור יותר "הוחלק"?

עוד נקודה שמעלים בפורום שקישרת אליו היא העובדה ש-4000 אזרחים ישראליים דווחו למשרד החוץ כאנשים שיש חשש לחייהם, אבל רק אחת נמצאה הרוגה בסופו של דבר. גם מאירלנד נהרג רק בן אדם אחד. אולי זה היה בכלל ה-IRA???

קראתי היום, במקרה, סיפורים מפה ועד הודעה חדשה על כך שסיירת מטכ"ל חטפה מטוסים כדי שהם אח"כ יוכלו לשחרר אותם ולבנות את המעמד של היחידה ככוח קומנדו ברמה גבוהה.(אגב, זה התוצאה הראשונה לחיפוש matkal בגוגל ישראל...) הרי ברור לכולם שזה שטויות ואף אחד לא היה חוטף מטוס צרפתי עם נוסעים ושולח אותו לאוגנדה(דבר שהתאפשר בגלל שאידי עמין היה ה"כלבלב" של ישראל...), ואז שולח את הפלס"ר הצנחנים ואת סיירת מטכ"ל כמה אלפי ק"מים מהמדינה, מאבד חייל אחד- והכל כדי להעלות את היוקרה של הכוח?

יש לנו בארץ מספיק תחקירנים טובים וגם אז לא היה חסר. אתה יכול לישון בשקט בלילה בידיעה שאם באמת היה משהו בגו, כבר היה עולים עליו ממזמן.

פורסם

[ltr]there were 5 israelis that was caught dancing and video taping the WTC... they were kidnapped by the CIA or the secret service, can't remember which and they where under interrogation for like half a year. during the interrogation some of them broke and admitted to being part of the mossad which they weren't, but when you don't sleep or eat for 4 days you'll admit to everything.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים