עבור לתוכן

ישראל מעורבת ב-11/9?

Featured Replies

פורסם

גלשתי היום באינטרנט ואיכשהו הגעתי לנושא של ה-11/9, וגיליתי בפעם הראשונה בחיים שלי טענות שישראל שותפה לקנוניה עם בוש להוריד את התאומים כדי שתיהיה עוד סיבה לשנוא מוסלמים ועוד סיבה להתחיל מלחמה.

אני לא טיפוס שמאמין לכל דבר שהוא רואה. למען האמת, כל דבר שאני רואה אני תמיד אומר "מעניין", ואם אני סקרן אני הולך לברר אם הדבר אמיתי או לא. אותו דבר קרה הפעם... רק הפעם אני רואה כל כך הרבה טענות ואפילו כמעט הוכחות שישראל, שהמוסד, שהמדינה שלי הייתה שותפה לפוצץ את בנייני התאומים ולא בינלאדן. טענות שיהודים ואולי ישראלים שהיו באותו יום במגדלי התאומים הוזהרו לפני כן מהמוסד שזה מה שהולך לקרות ושביום הזה הם לא יגיעו לעבודה.

ראיתי אפילו שיש טענות שהמוסד היה אחראי להרג של קנדי. אבל אם כבר כל הטענות האלה היו של נאצים או אנטישמים ולא היה להם בסיס.. הייתי אומר שטויות. אבל עם כל הטענות האלה, שעוד יש להן בסיס טוב מאוד, זה באמת נראה שהמדינה שלי הייתה מעורבת.

ואני עכשיו מרגיש רע, כי אני בעצמי יהודי תמיד אהבתי את ישראל אבל מצטער לא ידעתי שישראל כל כך מגעילה, ישראל שדוגלת בדמוקרטיה.

ושוב, אני לא טיפוס שמאמין לכל דבר אבל הפעם באמת השתכנעתי, אולי לא עד הסוף אבל עד עברתי את הקו שממנו אני מאמין.

יש למישהו עוד מידע על זה? כל הרחבה הייתי רוצה לקבל.

אולי זה לא הפורום המתאים לכתוב את זה, אז מנהלים בבקשה תעבירו, אבל שמתי את ההודעה פה כי כאן רוב הגולשים קוראים הודעות ולדעתי הם צריכים לדעת.

• תגובות 35
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו באמת....הנשיא יהרוג 4000 אזרחים אמריקאים בשביל שימותו לו עוד 3000 במלחמה?? :screwy:

זאת "תאורית קונספירציה" בדיוק כמו שהאשימו את ישראל יכלו להאשים כל אחד תמיד אפשר למצוא סיבות....

אני יתן לך דוגמה...

לדעתי הפיגוע היה בגלל מכבי חיפה ולמה? בגלל שלא אפשרו לארח משחקים בישראל אז הם התעצבנו וגרמו לפיגוע בניו יורק שגם הם לא ישחקו...

אתה מבין למה אני מתכוון?

פורסם

בוא אני אספר לך מה באמת קרה

בבוקר ה11/9/01 הגיעו לנמל התעופה JFK אברהם לינקולן ומרטין לותר קינג שביקשו למחות על הפגיעה בזכויות החיזרים במתקן AREA-51

המאבטחים לא אישרו להם להכנס, אז לא נותר להם אלא לשלוף את הרעל שאיתו ישראל הרגה את ערפאת ולחסל כל התנגדות

השניים רצו לכיוון רחבת המטוסים, תוך שהם חולפים ליד הסט שבו צילמו את הנחיתה המזויפת על הירח ופאב שבו שני סוכני שב"כ השיקו כוסות לחיי רצח רבין

תוך שהם מנטרלים שני טייסים בעזרתם האדיבה של מרילין מונרו ואלביס פרסלי הזוג השתלט על צמד מטוסים, המריא אל השמיים...ואת ההמשך אתה כבר יודע

פורסם
:funnypost:
פורסם

בוא אני אספר לך מה באמת קרה

בבוקר ה11/9/01 הגיעו לנמל התעופה JFK אברהם לינקולן ומרטין לותר קינג שביקשו למחות על הפגיעה בזכויות החיזרים במתקן AREA-51

המאבטחים לא אישרו להם להכנס, אז לא נותר להם אלא לשלוף את הרעל שאיתו ישראל הרגה את ערפאת ולחסל כל התנגדות

השניים רצו לכיוון רחבת המטוסים, תוך שהם חולפים ליד הסט שבו צילמו את הנחיתה המזויפת על הירח ופאב שבו שני סוכני שב"כ השיקו כוסות לחיי רצח רבין

תוך שהם מנטרלים שני טייסים בעזרתם האדיבה של מרילין מונרו ואלביס פרסלי הזוג השתלט על צמד מטוסים, המריא אל השמיים...ואת ההמשך אתה כבר יודע

:nono:

זה היה AREA-52

פורסם

לא יכולתי לתאר זאת בצורה יותר טובה :yelclap:

זה 51 לא 52, אתה אולי מתבלבל עם המפציץ.

פורסם
  • מחבר

תאמינו לי, שגם אני חשבתי ככה בהתחלה.

אתם עכשיו עושים צחוק מעצמכם, כנסו לגוגל תעשו חיפוש יש מספיק מקומות שתוכלו להגיד WTF כשתקראו בהם.

ההבדל הגדול שבין התאוריה שלך, avi2014, לבין התאוריה שישראל הייתה מעורבת הוא שלתאוריה עם ישראל יש אפילו הוכחות.

פורסם

כמה חבל שהתיאוריות לא עומדות במבחן המציאות

ישראלים לא נהרגו במגדלי התאומים? בטח שנהרגו

פורסם

מה הקשר AREA 51 למטוס

המקום נראה AREA51 ולא 52 זה איפשה שאומרים שעשו מחקרים על חייזרים

פורסם

אממממ אממממ. אז הם כתבו אז תכתבו גם אתה. מי ישמע כל מה שכתוב באינטרנט זה אמיתי ונכון. איזה הוכחות יש להם בדיוק אה? הירח עשוי מגבינה ההוכחה היא שהוא בצבע של גבינה, נו מה עכשיו תרוץ לספר שהריח עשוי מגבינה? איזה הוכחות יש? סרטונים? בוא אני יראה לך איך אני עורך לך סרטים ונותן לך הוכחה שאני הייתי על הירח אתמול. תמונות? עוד יותר קל לערוך. סיפורים? הכי קל לערוך, הקלטות? אפשר לערוך. בקיצור כל הוכחה פלוצית שמישהו יכול להביא אני יכול לעשות אותו דבר. תן דוגמה לאחת ההוכחות שם תראה איך אני עושה לך את אותה הוכחה על מדינה אחרת, מי שתבחר.

הוא התכוון למפציץ b52 כנראה.

פורסם

התכוונתי שהוא מתבלבל ושהוא התכוון 51 ולא 52 שאולי הוא מתבלבל עם המפציץ B-52.

והמקום הזה הוא במדבר נאוודה.

ואגב גם יש קשר למטוס, כי אחת מהתאוריות היא שהמקום משמש למבחן של כלי טיס מיוחדים.

אבל לא ניכנס לזה, הכל השערות אף אחד לא יודע כלום באמת.

פורסם

[ltr]if you're looking for reasons to hate israel there are more than a few, you don't need to believe to made up claims from idiots.[/ltr]

פורסם

זה 52

את 51 המציאו כדי שילדים כמוכם לא ידעו על 52

פורסם

בולשיט!

מילא זה היה הגיוני, אבל זה כבר ממש מופרך....

עוד מעט יגידו שהיהודים הקימו את מדינת ישראל רק כדי לעשות רע לפלסטינאים ולא כדי שיהיה לנו איפה לחיות (מוכר למישהו??)...

או

יכול להיות שבכלל ארה"ב הקימה את ישראל כמרגלת שלה למזרח התיכון ושישראל היא חלק מארה"ב (שששש אל תספרו לאף אחד)...

חחחחחחחחחחחח ברצינות, כאלה שטויות עוד לא שמעתי....

פורסם

זה 52

את 51 המציאו כדי שילדים כמוכם לא ידעו על 52

ואתה עובד שם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים