עבור לתוכן

הסרט מלחמת העולמות

Featured Replies

פורסם

לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''.

אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה :nixweiss:

פורסם

זה הסרט עם החייזרים שרצו להשתלט על כדור הארץ?(שהם חיו למטה כל הזמן?).

סתם סרט מאעעעעעפן.

פורסם
  • מחבר

^ יאפ

סרט באמת לא משהו, אבל מעביר יופי שעתיים שאין מה לעשות, והוא הרבה יותר טוב מבחינתי ב אושן 12 שרק מדברים מדברים ומדברים..... .... .. .

פורסם

סרט מסריח. גנב לי שעתיים מהחיים ואם יכלתי לחזור לעבר הייתי מביא כפה שטות לכל מי שקשור אליו

הסרט פשוט מספר לך מה קרה בזמן שגורדון פרימן הציל את העולם והסוף טיפשי ממש (חיידקים וציפורים...)

פשוט סרט חובה לכל אלה שרוצים להעריך יותר סרטים אחרים

פורסם

סרט דפוק

טום קרוז מסריח

הסוף ידוע למי שמכיר תסיפור-אני חושב שבהתחלה זה היה סיפור של תחנת רדיו

אבל יותר מאוחר ישתמשו בסיפור לכל מיני דברים

פורסם

לא...

זה היה ספר! אוף, איזה חוסר תרבות...

פעם אחת, באנגליה (או ארה"ב? אני לא בטוח)

איזה שדרן רדיו התחיל לקרוא אירועים מהספר כאילו הם קורים באמת,

ואנשים התחילו להתחרפן וכל מיני, די מצחיק (ופתטי) האמת

תזכרו אבל שזה היה בתקופה שלא היו טלוויזיות ואינטרנט, אז חוץ מהרדיו

לא היו עוד דרכים לקבל הודעות בזמן אמת

פורסם

זה היה אורסון וולס, וזה קרה בארה"ב, יום לפני ליל כל הקדושים (Halloween)

קטע גדול, הוא גרם לזה להישמע כמו מהדורת חדשות מיוחדת, וארה"ב פשוט נכנסה כולה לפאניקה לכמה שעות :smile1:

פורסם

סרט פשוט מושלם! אני חולה על הסרט הזה...

זה רימייק מעולה לסרט המקורי משנות ה50.

אפקטים פשוט עוצרי נשימה...ורמת המתח ענקית.

פורסם

סרט זה נחשב לסרט מעולה הוא נחשב בין הסרטים הטובים יותר בתחומו אם ראית את אלקטרה או הפלישה ממאדים הם נחשבים סרטים גרועים לידו . דרדויל שנחשב סרט טוב מאוד פחות טוב ממנו . אני ראיתי סרטים גרועים בחיים שלי סרט זה נמצא בצד השני של הטבלה כלומר הסרטים הטובים . אם תרצה לראות סרט גרוע יש סרט שנקרא מצולות אם אני לא טועה זה סרט שקבוצת אנשים נקלעו לסופה בלב ים כול המשפטים שתשמע שם נחנסים לדף 1 וחוץ מלראות אותם מנסים לשרוד בלב ים לא רואים כלום

פורסם

באיזה עולם אתה חי שבו DareDevil נחשב לסרט טוב?!

אומנם אני יכול לחשוב על יותר גרועים ("הנשכחים"... וואי זה היה זוועת עולם פשוט)

אבל זה לא הופך אותו לסרט טוב בכלל

וגם מלחמת העולמות ממש גרוע לדעתי

לא יודע אם זה אשמתו, כי לדעתי העלילה גרועה, וזה כבר הספר,

אבל זה לא מונע מהסרט להיות גרוע, דביק ומשעמם

פורסם

בואו נגיד שיש סרטים יותר גרועים . והדעה שלך מאפיינת את הדרישות המוגזמות של האזרח הישראלי אם להתלונן אז על שאקס מן 3 נהייה רדוד בהרבה מ אקס מן 1-2 ושהמדריך לטרמפיסט לגלקסיה מזכיר יותר כקליפ מאשר סרט ועל זה שצריך לשלם 30 שקל לסרט קולנוע והמחירים של המזנון מופקעים

פורסם

כי 10 שקל לקולה זה מאוד זול...

אז כן, אני חושב שהמחירים במזנון מופקעים

לעומת זאת, אני לא חושב ש30 שקל לסרט זה הרבה (לפחות כשזה סרט ששווה לראות, בניגוד לDareDevil, למשל)

וגם את אקס מן ה3 אהבתי מאוד

ואת מדריך הטרמפיסט לא ראיתי, אחרי ששמעתי שהוא גרוע,

ואחרי שניסיתי לקרוא את הספר והפסקתי אחרי 10 עמודים משעממים מאוד...

ואני לא אמרתי שאין סרטים יותר גרועים מאשר DareDevil:

אומנם אני יכול לחשוב על יותר גרועים ("הנשכחים"... וואי זה היה זוועת עולם פשוט)

אבל זה שעשו סרטים ממש ממש חרא לא הופך סרט חרא לסרט טוב

זה כמו שתגיד שרוני שרה שירים טובים אחרי שתשמע את שמעון פרס שר במקלחת

פורסם

בעיניין המדריך לטרמפיסט אם אהבת את הספר תוהב את הסרט הוא מסוג הסרטים שעדיף לקרוא את הספר לפני זה כמו שר הטבעות . הפשלה היחידה שלו זה שהוא מזכיר קליפ . היו הרבה תלונות בעיניין זה כול השאר אותנטי לספר לא החסירו כלום

פורסם

מלחמת העולמות- חוץ מקצת אקשן משעשע (לא יותר מזה) בתחילת הסרט, אין סיבה לראות את הסרט העלוב הזה, עוד פיסת זבל של סטיבן שפילברג, עם סיום אמריקאי דביק ומגעיל שמלוהק בצורה נוראית כמו רוב שוברי הקופות של הקיץ.

מדריך הטרמפיסט- מנסה להיות שנון יותר מדי בכוח, מה שיוצא זה סרט די משעמם ועמוס מדי בבדיחות שלא מצליחות לעבור טוב (בגלל שחקנים, ובגלל שנמאס מהם), והבימוי שלו פשוט נוראי, כמו הצגה של סיום כיתה ז' במקיף ח' באר שבע. החלקים שקראתי מהספר הרבה יותר טובים.

דרדוויל- :lol:

הי, מה פשר הדיון הנוסטלגי הזה, למה מדברים על סרטים ישנים כל כך?

פורסם

דרדביל :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים