פורסם 2006 ביוני 1419 שנים לא ידעתי איפה לשים ופה נראה לי הכי מתאיםהאם מומלץ להשאיר לפטופ פתוח תמיד, אם הוא מחובר לחשמל, כמו שאני משאיר את המחשב הרגיל שלי ולכבות אותו פעם בשבוע בערך?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים בעיקרון לא הכי מומלץ כי מחשביים ניידים נוהגים להתחמם (מאוד)...ולכן אם אין לך איזה משהו חשוב שמצריך שהמחשב יהיה דלוק...תכבה אותו..
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים אם אתה הולך ממנו לשעה אז לא הכי נחוץ..אבל לילה שלם או כמה שעות טובות אז כן..
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים וגם את המחשב הרגיל מומלץ לכבות בכל לילה אלא אם כן אתה מוריד משהואין שום טעם להשאיר אותו סתם פועל במשך הלילה וגם יחסוך בחשמל->תשלם פחות פחות נזק לסביבה/פחות הפסקות חשמל בחברת החשמל
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים וגם את המחשב הרגיל מומלץ לכבות בכל לילה אלא אם כן אתה מוריד משהואין שום טעם להשאיר אותו סתם פועל במשך הלילה וגם יחסוך בחשמל->תשלם פחות פחות נזק לסביבה/פחות הפסקות חשמל בחברת החשמלאיזה טיעונים אלה? יחסוך בשמאל, תשלם פחות, נזק לסביבה, הפסקות חשמאל, הרחקת לכת. הכוונה בשאלת פותח הטרד היא דאגתו למחשב. אז תעלה טיעונים שקשורים לכך....
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים מה רע בדיוק בטיעונים האלה?אין שום טעם להשאיר את המחשב דלוק כשאתה לא מתשמש בו ולא תחזור אליו תוך שעהסתם כל הרכיבים נמצאים במאמץ,מפיקים חום ובסה"כ מקצרים את אורך חייהםכנ"ל לגבי טלויזות וידיאו מסכים וDVDברגע שאתה לא משתמש בהם אין שום סיבה להשאיר אותם דלוקים -השנאי מתח שלהם פועל ומייצר חשמל מיותר שלא תורם בכלום שלא לדבר על ניהול זיכרון לא יעיל בוינדוסושוב למה להשאיר משהו בחשמל קיימת גם סכנת קצרים /עלייה במתח ואז נשרך לך רכיב או שניים או שלושואין שום סיבה סתם בלאי של הרכיבים שלךלגבי חברת חשמל וחשבון חשמל:דוגמא: אני כרגע מחפש לי מסך LCD ובזה שבחרתי כתוב שברגע שהוא מכובה אבל מחובר לחשמל הוא צורך 1WAT נניח ואני מכבה אותו ללילה של 12 שעות ומשאיר בחשמל יוצא:1*12=12 וואט ללילהתוסיף לזה טלויזיה וDVD ועוד טלויזיה שמוסיפים לך עוד לפחות 50 וואט כשהם לא פועליםיוצא לך 62 וואט לילהוכל 16 לילות את משלם סתם עוד חצי שקל וחברת החשמל מייצרת סתם עוד חשמל בשביל המכשירים שאתה בכלל לא מפעילתכפיל את זה בכל תושבי ישראל ותקבל עליה בביקוש ואז אתה מקבל הפסקות חשמלוייצור החשמל הזה פוגע בסביבה
פורסם 2006 ביוני 1519 שנים genia הוויכוח להשאיר מחשב דולק או לא, זה וויכוח שטחנו אותו בכל פורום אפשרי, בכל מקום שהוא. והדעות הן לכאן ולכאן. בקיצור אין דעה נחרצת גם בפי מומחים לעניין. אז אם יש לך טיעונים חדשים בנושא (ולא ראיתי שהעלת) אז בבקשה. בכלל יש הטוענים בניגוד לטענותך שלכבות ולהדליק את המחשב לעיתים תכופות דווקא גורם לבלאי יותר גדול לרכיבים מאשר להשאירו דלוק. ואם אני טועה תקן אותי...ואם לחסוך בחשמאל כל כך רצית, אז בכל פעם שאתה עוזב את חדרך כבה את האור. ותדליק את הבויילר רק בשעות הלילה. וכן אל תשכח לכבות את המזגן שאתה עוזב את החדר. אז תאמין לי אתה תורם לסביבה הרבה יותר.....
פורסם 2006 ביוני 1619 שנים אתה לא שם לבאמרתי שאם אתה עוזב תמחשב ליותר משעה אין טעם להשאיר אותו דלוקברור שאם אתה עוזב לחמש דקות ומכבה ואז שוב מדליק אז יש בלאיאני מפעיל תבוילר כשאני צריך להפעיל אותוואני מכבה תמזגן כשבא לי ואת האור בחדר אני גם מכבה אני לא מתכנן לחזור אליו בעוד כמה דקותמה הטעם להשאיר אותו דלוק?לפטופש רצוי לכבות כי הבלאי של הסוללה גדל-כל הזמן המחשב משתמש בה וכל הזמן היא נטענת זה לא הכי בריא לסוללות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.