עבור לתוכן

30 יום של ווינדוס איך ניפטרים מזה???

Featured Replies

פורסם

פעם 1 אינטרנט

מפעם 2 והלאה דרך הטלפון

ממש לא,אם אתה לא מחליף לוח אם ודברים כאלה אתה יכול כמה שבא לך-אני עשיתי כבר לפחות 3 פעמים דרך האינטרנט,מקסימום לא עובד אז מתקשרים אליהם.

טיפ קטן פעם הבאה לפניי שאתם מפרמטים תתעתיקו את הקובץ wpa.dbl

מספריה system32 ולא צריך לעשות שוב אקטיבישן שום נעליים רק להעתיק אותו לספריה system32 והכל בסדר.

בילי חשב אלינו.

אם אני לא טועה זה לא עובד בפרוצים.

לא בדקתי

מה הכוונה "פרוצים"?

בכל מקרה להעתיק תקובץ ואז אחרי פורמט להכנס לוינדוס דרך SAFE MODE ולהעתיק ל SYSTEM32 ואכן עובד(לא ניסיתי אבל קראתי כמה פעמים)

פורסם

מניסיון אין סוף פעמים אפשר לעשות activation דרך האינטרנט כל עוד לא השתנתה החומרה

פורסם

ממש לא,אם אתה לא מחליף לוח אם ודברים כאלה אתה יכול כמה שבא לך-אני עשיתי כבר לפחות 3 פעמים דרך האינטרנט,מקסימום לא עובד אז מתקשרים אליהם.

מה הכוונה "פרוצים"?

בכל מקרה להעתיק תקובץ ואז אחרי פורמט להכנס לוינדוס דרך SAFE MODE ולהעתיק ל SYSTEM32 ואכן עובד(לא ניסיתי אבל קראתי כמה פעמים)

אתם סתם מתערבים אני אומר לכם בוודאות של מאה אחוז שפעם ראשונה דרך האינטרנט פעם שניה דרך הטלפון..

פורסם

ואני אומר לך שאתה טועה

פורסם

אתם סתם מתערבים אני אומר לכם בוודאות של מאה אחוז שפעם ראשונה דרך האינטרנט פעם שניה דרך הטלפון..

אתה לא שם לב ששלושה אנשים אומרים לך את זה

ושוב מנסיון אישי שלי עם דיסק חוקי שלי

לפחות 3 פעמים פירמטתי תמחשב ועשיתי אקטיבציה דרך האינטרנט והכול עבד

פורסם

זה אין סוף פעמים עד שמתחלף החומרה כמו שאמרו לך, אני אפילו החלפתי לוח אם ואני עדיין עושה את זה דרך האינטרנט.

ועוד משהו, הגיע הזמן שתכתוב פה כמו בן אדם ולא תשלול כל מישהו שחושב אחרת ממך, אתה לא צודק תמיד ולפעמים טועה.

והייתי מציע לך לדבר יפה לחברי הפורום, כי הם מתייחסים אילייך בכבוד אז תחזיר כבוד.

פורסם

זה אין סוף פעמים עד שמתחלף החומרה כמו שאמרו לך, אני אפילו החלפתי לוח אם ואני עדיין עושה את זה דרך האינטרנט.

ועוד משהו, הגיע הזמן שתכתוב פה כמו בן אדם ולא תשלול כל מישהו שחושב אחרת ממך, אתה לא צודק תמיד ולפעמים טועה.

והייתי מציע לך לדבר יפה לחברי הפורום, כי ה מתייחסים אילייך בכבוד אז תחזיר כבוד.

מחזק

פורסם

טוב אם אתה אומר אני פשוט נתקלתי בבעיה הזאת יש לי וינדוס חוקי וכשרציתי לעשות אקטיבציה זה לא נתן דרך האינטרנט אמרו שלא ממזמן צריך לעשות דרך הטלפון כשניסיתי לעשות דרך האינטרנט הוא לא נתן לי..

פורסם

הבעיה שהפרסקוט יכול להחליף את הבויילר של הדוד מים שלי ב-3Ghz חחח...

על איזה דוד מים? :kopfpatsch:

פורסם

מצטרף למה שכתבו כאן עשיתי כמה וכמה פעמים אקטיבציה אחרי פירמוט ולא היתה לי בעייה

פורסם

מספיק שתחליף את הכונן הקשיח באחר (זהה לחלוטין אפילו) וכבר זה לא עובד דרך האינטרנט.

נראה לי שעדיף פשוט לעשות image אחרי התקנה ו-activation.

מצד שני, עוד לא ניסיתי לשחזר מה-image על דיסק אחר. אני מקווה שזה יעבוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים