עבור לתוכן

צריך המלצה לחנות מחשבים בארה"ב

Featured Replies

פורסם

היי כולם :)

אחותי נוסעת לניו ג'רזי לתקופה של חודשיים+ והיא מעוניינת במחשב נייד חדש לשנת הלימודים הבאה שלה באוניברסיטה.

הבעיה היא שהיא לא תיהיה ניידת יותר מידיי, ולכן אני צריך המלצה לחנות בניו ג'רזי או ניו יורק (אם יש במנהטן זה בכלל חבל"ז כי זה ממש קרוב אליה).

הסיבה ידועה מראש.... מחשב נייד מסכן מבוסס סלרון בארץ עולה כמו מחשב איכותי מבוסס יונה בחו"ל... :nixweiss:

בתודה מראש לעוזרים,

ברק. :xyxthumbs:

פורסם

newegg.com

פורסם
  • מחבר

newegg.com

שכחתי לציין שהחנות הזאת לא באה בחשבון, היא לא תתגורר במקום קבוע והיא גם לא מתכוונת להשאיר את הויזה שלה בטלפון בארה"ב.

אז אם יש המלצות לחנויות באזור שציינתי זה יהיה מעולה, תודה.

פורסם

הזמנתי מ Newegg בערך עשר פעמים , ואף פעם לא היו בעיות . משלוחים מגיעים תוך יומיים שלושה מרגע ההזמנה אם הזמנת באמצע השבוע , ואפילו מהר יותר אם הזמנת בבוקר (זמן ארה"ב כמובן) , כך שהם מעבדים את ההזמנה עוד באותו היום . הם אמינים בדיוק כמו כל חנות אחרת , והעובדה שצריך לתת את כרטיס האשראי בטלפון לא עושה את זה מסוכן יותר מלקנות בסופר עם כרטיס אשראי.

בקשר למיקום - כמו שאמרתי , המשלוחים מגיעים תוך ימים בודדים , כך שאלא אם אחותך מתכוונת לעבור דירה כל יומיים , לא צריך להיות עם זה בעיה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני רואה שהחנות הזאת כוללת המון המון סניפים בכל רחבי ארה"ב... רק חבל שהמחירים שלה לא ברמה של NEWEGG :-X

אולי אני אבחר בה בסופו של דבר אם אני לא אראה פה המלצה טובה יותר. :)

Canibal, לא בא בחשבון מבחינתה שהיא תשאיר את הויזה שלה בחו"ל (ועוד דרך הטלפון), זה כל הסיפור...

מבחינתי היא הייתה קונה שם, אבל אני לא הקונה, רק הממליץ. :nixweiss:

פורסם

אם אני לא טועה NEWEGG לא שולחים מחוץ לארה"ב ולא מקבלים אשראי שכתובת החיוב שלו לא בארה"ב - אז איך בדיוק הזמנת משם קניבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים