פורסם 2006 ביוני 1419 שנים שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת..ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירותוהכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...)רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים ..המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלהגם בעוד כמה שנים..) ?בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..)וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2 מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת המחשביעקוף מבחינת גרפיקה וביצועים את ה PS3 עוד לפני שהוא יצא בכלל .... הייתכן ?תודה לכל מי שמגיב
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה??? ??? what do you meen only for consols?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים תיראה עלות מול ביצועים הXBOX360 מנצח תמחשב בקלות היום אבל כבר היום אפשר להרכיב מחשב ביתי שיותר חזק משמעותית מה360בנוגע לPS3 ביגלל שכניראה מה שיגביל אותו זה הכרטיס מסך אז תאורתית כבר היום אפשר להרכיב PC יותר חזק מהPS3 בקשר למעבד יקח יותר זמן אבל גם זה יגיע אם תיקח את Oblivion היום ותתקין אותו על ה360 ועל המחשב הביתי החזק ביותר שאפשר להרכיב בPC הגרפיקה תיהיה יותר טובה וזה רק ילך ויגדל ככול שיעבור הזמן אבל דברים כאלה מענינים זונות גרפיקה בדרך כלל ולא גימרים נורמלים אני אישית מחפש דברים חדשים ... שיעול ... פאן ...שיעול ...בויס...שיעול...של נינטנדו
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים ה PS3 ו ה XBOX360 יהיו אותו סיפור כמו XBOX ו PS2 וכמו כל דור של קונסולות...המחשב האישי תמיד ישאר במרכז. אחרי הכל איפה מפתחים את המישחקים של הקונסולה? ;D
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים אקסבוקס עולה 3800 שקל בזמן שהמחשב שמסוגל לעבור אותו עולה 12 אלף שקל..תעשה את החשבון לבד...
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מחבר טוב תודה רבה על כל התשובות !!! אני מבין יותר עכשיו בהקשר של קונסולה ומחשב אישי
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים בהתחשב בכך שאין משולשי ליבה או כרטיסי מסך עם שיידרים מאוחדים, איך בדיוק תבנה מחשב שיעבור בכוחו את ה360?
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים בהתחשב בכך שאין משולשי ליבה או כרטיסי מסך עם שיידרים מאוחדים, איך בדיוק תבנה מחשב שיעבור בכוחו את ה360? בעזרת SLI לדוגמה נכון שזה דפוק והעלות מול תועלת על הפנים אבל זה כן אפשרי והוכיחו שכבר היום אפשר לעבור את ה360 אני לא אמרתי שזה שווה תכסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.