עבור לתוכן

שאלה בקשר לכוחו של המחשב מול כוחו של הקונסולה העתידית PS3

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי שאלה שבה אני נורא סקרן לדעת..

ראיתי כי התפתחות המעבדים הזכרונות והכרטיסי מסך צוברים מהירות

והכל הולך ומתפתח מהר מאוד (עוד מעט יצא הקונרו וגם מתוכנן בעתיד מעבד בעל 4 ליבות...)

רציתי לדעת עם כך ב2007 פחות או יותר מה יהיה חזק יותר מבחינת הרצת משחקים ..

המחשב האישי, או הקונסולה PS3 (שלא מזמן אמרו שיש לה חומרה חזקה והמחשב לא יגיע לכוח שלה

גם בעוד כמה שנים..) ?

בבקשה אם אפשר תשובה עניינית כי לפי מה שאני רואה יצא בקרוב גם DX10 (וזה לא היה בכלל צפוי מבחינת SONY..)

וגם הכל כזה הולך קדימה ולי כבר נראה שכרטיס מסך GF 7950 1024 בעל 2 ליבות ומעבד קונרו מהיר + זיכרון DDR2

מספק.. כבר היום עוקף את מערכת ה PS3... נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה ... אבל בכל זאת המחשב

יעקוף מבחינת גרפיקה וביצועים את ה PS3 עוד לפני שהוא יצא בכלל .... הייתכן ?

תודה לכל מי שמגיב

פורסם

נכון שהמשחקים מיועדים רק לקונסולה וכל זה??? ???

what do you meen only for consols? :P

פורסם

תיראה עלות מול ביצועים הXBOX360 מנצח תמחשב בקלות היום

אבל כבר היום אפשר להרכיב מחשב ביתי שיותר חזק משמעותית מה360

בנוגע לPS3 ביגלל שכניראה מה שיגביל אותו זה הכרטיס מסך אז תאורתית כבר היום אפשר להרכיב PC יותר חזק מהPS3

בקשר למעבד יקח יותר זמן אבל גם זה יגיע

אם תיקח את Oblivion היום ותתקין אותו על ה360 ועל המחשב הביתי החזק ביותר שאפשר להרכיב בPC

הגרפיקה תיהיה יותר טובה וזה רק ילך ויגדל ככול שיעבור הזמן

אבל דברים כאלה מענינים זונות גרפיקה בדרך כלל ולא גימרים נורמלים

אני אישית מחפש דברים חדשים ... שיעול ... פאן ...שיעול ...בויס...שיעול...של נינטנדו

פורסם

ה PS3 ו ה XBOX360 יהיו אותו סיפור כמו XBOX ו PS2 וכמו כל דור של קונסולות...המחשב האישי תמיד ישאר במרכז. אחרי הכל איפה מפתחים את המישחקים של הקונסולה? ;D

פורסם

אקסבוקס עולה 3800 שקל בזמן שהמחשב שמסוגל לעבור אותו עולה 12 אלף שקל..תעשה את החשבון לבד...

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה על כל התשובות !!!

אני מבין יותר עכשיו בהקשר של קונסולה ומחשב אישי

:xyxthumbs:

פורסם

בהתחשב בכך שאין משולשי ליבה או כרטיסי מסך עם שיידרים מאוחדים, איך בדיוק תבנה מחשב שיעבור בכוחו את ה360?

פורסם

בהתחשב בכך שאין משולשי ליבה או כרטיסי מסך עם שיידרים מאוחדים, איך בדיוק תבנה מחשב שיעבור בכוחו את ה360?

בעזרת SLI לדוגמה

נכון שזה דפוק והעלות מול תועלת על הפנים אבל זה כן אפשרי

והוכיחו שכבר היום אפשר לעבור את ה360

אני לא אמרתי שזה שווה תכסף :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים