עבור לתוכן

מישהו פה מתעסק בשחייה? צריך המלצות לשנורקל ומשקפי שחייה.

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה די דפוק לבקש המלצה למשקפי שחייה ושנורקל איכותיים, כי הרי אפשר לקנות כל מיני סטים במגה ספורט וכו'! הבעיה היא, שעד היום ביזבזתי קרוב ל-800 שקל על סטים כאלה, וכולם יצאו כמוצרים זבל לגמרי! משקפיים לא אטומטות לגמרי, חלק לוחצות בצורה ממש מטורפת, שנורקל אחר נקרע ממנו חלק בקלות וכל מיני תקלות קטנות. כמה זבל כבר אפשר לייצר! :angryfire:

אז חשבתי להשקיע בפעם האחרונה במשהו איכותי, אבל הפעם לבקש המלצה ממי שמתעסק בתחום, כי ממש נמאס לי לבזבז את הכסף על משהו כל כך פשוט!

סך הכל מחפש שנורקל, ומשקפי שחייה נורמליים לים.

עריכה:

דיברתי בעצם עם אחותי כרגע, ואמרה שיש לה של ספידו, שהם ממש טובים, ועלו לה רק 90 שקל. אני אקנה מחר ממגה.

פורסם

שנורקל ושחיה לא הולך ביחד

זה לצלילה או סתם לשחות ושנורקל אמור לבוא עם משקפת ולא עם משקפיים

פורסם
  • מחבר

אני גם צולל, ב-4-3 מטר, אם זה נקרא צלילה עדיין.

אתה יכול להמליץ על סט של שנורקל ומשקפת טובים?

פורסם

שנורקל לצלילה??

בכל אופן יש כאלה של ספידו ב70-80 שקל יספיקו..

פורסם

אם אתה הולך לשחות בבריכה תקנה משקפת שוודית(המוכר ידע מה זה).

אתה לא יכול לצלול עם שנורקל, אתה תבלע מים.

פורסם

אני משתמש בספידו [אבל לשחייה לא לצלילה]

והם לא מאכזבים אותי

פורסם
  • מחבר

כמעט כולם המליצו לי על ספידו, ואני חושב שאלך על כאלה, במיוחד עם המחיר הנמוך.

UnsignedInteger, אתה יכול להגיד לי מה מיוחד במשקפת שחייה שוודית?

לפי חיפוש באינטרנט, היא עולה 30 ש"ח, ואני לא רואה בה משהו מיוחד:

משקפת שחייה שוודית

פורסם

כל המקצוענים הם עם משקפת שוודית..

יש לי סט של arena שעלה לי אז בסביבות המאה שקל, אין לי תלונות(אני אצרף תמונה אם תרצה)

פורסם
  • מחבר

תצרף :).

אני אלך למגהספורט, ואראה שם לפי המחירים וההמלצות של המוכר אם לרכוש סט של ספידו או ארנה שוודיות.

פורסם

אתה לא יכול לצלול עם שנורקל, אתה תבלע מים.

מה זה השטויות האלה? ברור שאפשר לצלול עם שנורקל - הרעיון הוא לא לנסות לנשום מתחת למים (דהה!).

כשיורדים ל3-4 מטר, אז צפים על המים מחפשים מתחת למים משהו מעניין להסתכל עליו מקרוב (ואולי גם לצלם). לוקחים עם השנורקל הרבה אוויר ויורדים לצלול. כשחוזרים לקו המים (בהנחה שלא שיחררתם את האוויר ובלעתם קצת מים וגם בהנחה שפימפמתם את האוזניים כל הדרך למטה והן לא נחסמו לכם) דוחפים את כל האוויר שיש בריאות דרך השנורקל וזה כבר ירוקן אותו ממים. אפשר גם לחזור לצוף על פני המים ובעדינות למשוך אוויר דרך השנורקל, להטות את הראש אחורה ולדחוף (בלחץ) את המים מחוץ לשנורקל.

פורסם

משקפת שוודית זה לשחיינים ששוחים בבריכה ותחרויות

לא לצלילה

אם אתה רוצה משקפת תקנה משקפת

ולא משקפי שחיה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את ההבדל בין משקפי שחייה למשקפת עדיין :-\

פורסם

משקפי שחיה יכולים להקרא גם משקפת אבל בעיקרון משקפת זה לא 2 משקפיים אלא פלסטיק אחד גדול שדרכו רואים וזה גם קצת מגדיל את מה שרואים כאילו זה עדשה וזה גם חוסם את האף כדי שתוכל לנשום עם השנורקל בלי לנשום מהאף (בפעמים הראשונות זה קשה להתרגל)

עם משקפת צוללים

עם משקפיים שוחים

צוללנים לא צוללים עם משקפי שחיה

פורסם
  • מחבר

:) תודה על ההסבר.

משער שאני אלך על משקפת, אבל נראים טיפה מוזר בה :silly:

פורסם

מה אתה רוצה לעשות איתה?

יש אנשים שאוהבים להשתמש במשקפת שוודית(גם אני לא מבין למה - אני מסתדר עם הרגילות). הם טוענים שזה חוסם יותר טוב את המים. צריך לנסות לפני שקונים(במים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים