פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אהלן,המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונןמתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמיםעל הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח.לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהושנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסוייםאו לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמיאז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר בעזרת פעולה טכנית פשוטה אני אודה לכם מאוד.תודה רבה!
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר יש בכונן חור כזה קטן תכניס לשם סיקה..כן אני מכיר את החור הזה... אבל זה דיי מעצבן כל פעם להשתמש בסיכה, אתה לא חושב?בקשר לגומיות - אני אבדוק את זה.יש למישהו עוד רעיונות לסיבות לבעיה לפני שאני פותח את המחשב ומפרק את הכונן?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.