עבור לתוכן

בעית עצירה STOP 7B אחרי החלפת לוח אם

Featured Replies

פורסם

היי, החלפתי לוח אם לGIGABYTE 8I945PG שעובד עם ביוס AWARD

ה HDD והרכיבים האופטיים(CD DVD) נשארו מג'ומפרים כמו שהיו

ולמרות זאת כל פעם שהמחשב מגיע להרצה של הווינדוס מתקבל מסך כחול - הודעת עצירה 7B

השגיאה מתקבלת גם אם אני מנסה להריץ את הדיסק של ווינדוס לצורך תיקון

בכל מקרה יש טענות שזה יכול לנבוע מהתנגשויות של חומרת IDE במע' ומכיוון שזה פעם ראשונה שאני נפגש עם RAID יש מצב שזה באמת זה ונובע

מהגדות ביוס לא נכונות - אני אשמח אם מישהו שמכיר קצת את הביוס של AWARD ויודע איפה יכולתי ליפול ישלח הודעה בנושא

תודה

פורסם

החלפת לוח אם ללא פירמוט מחדש?הלוח עם אותו CHIPSET?

פורסם
  • מחבר

לא אני די בטוח שלא..

החלפתי מ MSI 845 ל GA 945

(גם אם זה לא המספר של ה CHIPSET אני חושב שזה גם עבר מ 478 ל 775)

בכל מקרה לא ידעתי שזה אמור לשנות - אז מה עושים? את מה מפרמטים ?

פורסם

תפרמט את ההרדיסק ותתקין WINDOWS מחדש. WINDOWS לא יכול (ולא רוצה) להתמודד עם שינוי לוח אם

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אני מבין ממה שאתה אומרים שיספיק לי לפרמט רק את המחיצה(פרטישן) עם המע' הפעלה ואז להתקין מע' שוב.

הבעיה שלי קצת יותר מורכבת מזה.. כי המחשב לא נותן לי אפילו לעלות את הדיסק התקנה של WIN - דבר שאמור להיות ERROR SAFE

בכל מקרה, ההרצה הרגילה בלי הדיסק התקנה של הווינדוס נתקעת כנראה בשני קבצי SYS ששייכים ל DAEMON TOOLS ושם אני מקבל מסך כחול אבל לא יכול להיות בטוח שמדובר ב 7B בגלל שהמחשב ישר מתאתחל

במידה ואני מפעיל את הדיסק התקנה של ווינדוס אני מקבל את שגיאת 7B המפורסמת..

***עדכון ***

הבעיה קשורה להגדות ה RAID כנראה.. כשאני מעביר את הDVD ל IDE 0 שלא קשור ל RAID הדיסק ווינדוס מצליח לעבור - וכמובן לא מזהה את ה HD וכאשר הפוך אז הדיסק ווינדוס נתקע באמצע הקריאה. הלוח אם שלי הוא GA 8I945PG - אז אם מישהו יודע איך מבטלים בביוס או בכלל את הRAID אני אשמח לדעת מזה

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה - תודה לכל העוזרים

לא צריך לפרמט כלום, אבל יש דרייברים מיוחדים של ה RAID שצריך להוציא לדיסק ממחשב אחר ואז להתקין את הווינדוס כאשר בהתחלה לוחצים על F6 ומוסיפים

אותם

אחרי זה הכל בסדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים