עבור לתוכן

עזרה דחוף!!!!! המחשב מת!!!

Featured Replies

פורסם

מצטער על כל הנושאים שאני פותח, אבל זה דחוף מאודדד!!!!

הייית אצל בן דוד שלי וסדרתי לו כמה דברים במחשב, ועכשיו פתאום כשמדליקים את המחשב מחדש, הוא נכנס לינדוס לדקה בערך ואז מראה לי מסך כחול שאומר שיש חומרה חדשה והיא לא מזוהה או משהו כזה, אבל לא התקנתי שום חומרה חדשה!

הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום. מה לעשות???????????

אני יכול להעתיק איזה קובץ מהמחשב שלי(שכרגע אני כותב בו) לשלהם?? וזה יעזור?

בקשה עזרה!!!!!!!!!

פורסם
הוא גם הראה לי הודעה (מין בלון כזה בשורת המשימות) שאומרת ל שהקובץ / סיפרייה BOOT.INI פגום.

תעלה את המחשב דרך הדיסק של Windows, תבחר במסך הראשי R- Repair

תכניס את הפקודה Fixmbr

פורסם

תכניס את הפקודה Fixmbr

אחי לפעמים שהווינדוס נפגע ואני רוצה לעשות לו רייפיר דרך הדיסק של הוינדוס אני נכנס לשם ואז הוא מכניס אותי למסך דוס..

איך אני יודע מה לרשום שם?

הפקודה שנתת פה היא תמיד מסדרת את הבעיה או מה שרשמת פה זה ספציפי לבעיה שלו?

פורסם

ספציפי אם נדפק ה-BOOT.INI.

נראה לי גם צריך לרשום FIXBOOT

פורסם

ספציפי אם נדפק ה-BOOT.INI.

נראה לי גם צריך לרשום FIXBOOT

ואם סתם לדוגמה חסר לי קובץ DLL מה אני צריך לרשות בדוס שם?

פורסם

יש שני סוגים של Repair שאפשר לעשות דרך הדיסק של מערכת ההפעלה

הראשון הוא Repair של כל המערכת, שדי דומה להתקנה חדשה של מערכת ההפעלה מבלי לפגוע בתוכנות שמותקנות ומבלי למחוק חומר שקיים. הוא שימושי אם אתה לא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה שלך כראוי, למשל אם התקנה של Service Pack לא צלחה כמו שצריך.

כדי להשתמש בו מעלים את המחשב עם דיסק של Windows (אותו Windows כמו שמותקן לך על המחשב). בתפריט הראשי בוחרים ב Setup ואח"כ אחרי שהאשף זם משהה את מערכת ההפעלה שלך הוא מציע לך לתקן אותה.

ה Repair השני מעשה ע"י שימוש ב Recovery Console (כמו שאמרתי לך קודם). אתה תשתמש בו ב Recovery Consloe רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך לעשות.

אם חסר לך קובץ DLL של מערכת ההפעלה אתה יכול להשתמש בפקודה

sfc /scannow

אתה מעלה את Windows כרגיל, מכניס את הדיסק של Windows לכונן CD-rom שלך וכותב את הפקודה ההיא (sfc /scannow) בתפריט של Start->Run

הפקודה תבדוק אם הגירסא של קבצי מערכת ההפעלה שעל הדיסק זהה לקבצים שיש על ה HD.

אם יש שוני בין הגירסאות היא תחליץ את הקבצים שב HD שלך עם קבצים מהדיסק התקנה של מערכת ההפעלה.

אם התקנת Service Pack 1 למערכת ההפעלה Windows XP למשל, ויש לך דיסק של Windos XP בלי SP אז הפקודה הזו תראה שיש הבדל בין גירסאות הקבצים שב HD לעומת גירסאות הקבצים שעל הדיסק והיא תחליף אותם. כלומר = הלך ה SP.

פורסם

יש שני סוגים של Repair שאפשר לעשות דרך הדיסק של מערכת ההפעלה

הראשון הוא Repair של כל המערכת, שדי דומה להתקנה חדשה של מערכת ההפעלה מבלי לפגוע בתוכנות שמותקנות ומבלי למחוק חומר שקיים. הוא שימושי אם אתה לא מצליח להפעיל את מערכת ההפעלה שלך כראוי, למשל אם התקנה של Service Pack לא צלחה כמו שצריך.

כדי להשתמש בו מעלים את המחשב עם דיסק של Windows (אותו Windows כמו שמותקן לך על המחשב). בתפריט הראשי בוחרים ב Setup ואח"כ אחרי שהאשף זם משהה את מערכת ההפעלה שלך הוא מציע לך לתקן אותה.

ה Repair השני מעשה ע"י שימוש ב Recovery Console (כמו שאמרתי לך קודם). אתה תשתמש בו ב Recovery Consloe רק אם אתה יודע בדיוק מה אתה צריך לעשות.

אם חסר לך קובץ DLL של מערכת ההפעלה אתה יכול להשתמש בפקודה

sfc /scannow

אתה מעלה את Windows כרגיל, מכניס את הדיסק של Windows לכונן CD-rom שלך וכותב את הפקודה ההיא (sfc /scannow) בתפריט של Start->Run

הפקודה תבדוק אם הגירסא של קבצי מערכת ההפעלה שעל הדיסק זהה לקבצים שיש על ה HD.

אם יש שוני בין הגירסאות היא תחליץ את הקבצים שב HD שלך עם קבצים מהדיסק התקנה של מערכת ההפעלה.

אם התקנת Service Pack 1 למערכת ההפעלה Windows XP למשל, ויש לך דיסק של Windos XP בלי SP אז הפקודה הזו תראה שיש הבדל בין גירסאות הקבצים שב HD לעומת גירסאות הקבצים שעל הדיסק והיא תחליף אותם. כלומר = הלך ה SP.

תודה רבה אחי...

יש עוד פקודות שימושיות?

פורסם

הכל תלוי בבעייה הנתונה ובמה שאתה צריך לעשות...

פורסם

תכניס את הפקודה Fixmbr

אחי, מה הקשר ל Fixmbr?

זה בכלל אמור לפתור בעיות ב master boot record על ה HD....

עד כמה שאני יודע משתמשים בפקודה הזאת רק שהמערכת הפעלה לא מצליחה להעלות בכלל

פורסם

איך אחרי יותר מ-1000 פוסטים בפורום עוד לא למדת לנסח כותרת נורמאלית? הסיבה היחידה שאני לא נועל את הדיון היא שאני רוצה שתקבל תשובות שיעזרו לך, אבל אם לא תשנה את הכותרת אני אאלץ לעשות את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים