פורסם 2006 ביוני 1319 שנים נראה לי בבריטניה תינוק נולד עם סאבוופר במקום אוזן...lolמכיר את זה...יש לי, זה כיף לעצבן את כולם עם זה...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים לא יודע מה איתכם, מבדיקה שאני עשיתי עם אבא שלי (בן 50) הוא לא שומע את זה ויש לו שמיעה טובה טפו טפו טפו
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים אמא שלי בת 59 והיא שומעת את זה בלי בעיהאני לא מאמין שהיא לא התחרשה עד עכשיו עם המוזיקה שהייתי שם כשהייתי צעיר יותר...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר כנראה שהרמקולים משנים קצת את הצליל... אבל תודו שזה המצאה גאונית (במקרה והמבוגרים גם לא שומעים... אני אנסה את זה מאוחר יותר על השותף הזקן שלי... בן 26 )
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים כנראה שהרמקולים משנים קצת את הצליל... אבל תודו שזה המצאה גאונית (במקרה והמבוגרים גם לא שומעים... אני אנסה את זה מאוחר יותר על השותף הזקן שלי... בן 26 ) האמת אני חושב שהרנקולים באמת מעוותים קצת את הצליל המקורי...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים תפתחו TC->בספרייה DOS.H יש פונ שנקראת SOUND. תרשמו sound(5000); ותראו משהו יפה!!!
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים תפתחו TC->בספרייה DOS.H יש פונ שנקראת SOUND. תרשמו sound(5000); ותראו משהו יפה!!!מה זה TC?
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים גם אמא שלי שומעת את זה וגם אבא שלי,נראה לי סתם בולשיט...אהה וד"א,קולות כאלה לא אמורים להעצבן חתולים,כי זה לא ממש מזיז לחתול שלי..
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים בולשיט. סבא שלי בן 75 והוא הצליח לשמוע את זה. וגם אבא שלי וגם אמא שלי. (בממוצע בני 45) בולשיט.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים עזבו את זה שכולם כאן אומרים שזה בולשיט - מה כלכך גאוני בזה? יש את הרטט, וגם כשאתה שומע את הצלצול הזה אתה לא תמיד יכול לזהות אותו כשלך.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים זה גאוני ברמקול שיכל ליצר +20 K הרץ, לא ברמקולים של לוג'יטק ב500 שקל שיש לרוב האנשים פה.לא מאמין שיש פלאפון שיכל ליצר אותו.זה גם ממש לא חדש (הפטנט של הצליל), יש עזעקות שמשתמשות בו כבר הרבה שנים כדי לגרום כאבי ראש, בטן וסחרחורת לפורצים וגנבים, מדובר בצליל הרבה יותר חזק ממה שרמקול ממוצע יכל להפיק, אבל זה פועל טוב לפי מה שהבנתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.