עבור לתוכן

2PAC

Featured Replies

פורסם

ממה שאני הבנתי בכלל B.I.G. ירה בו... (בגלל זה הוא מת עכשיו) ולא איזה עובר אורח

אבל אני עדין לא חושב שהוא מת שזה היה כפיל או משהו(אף אחד לא ראה באמת שזה הוא, לא הראו תפנים שלו בשום מקום)

אם אני לא טועה גם מסתובב ברשת קלטת שמראים שם את טופק מסתובב וזה -בשנת 2002 (נראה לי)

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ביגי ירה בו אלא כביכול מישהו מהכנופיה של ביגי

פורסם

ממה שאני הבנתי בכלל B.I.G. ירה בו... (בגלל זה הוא מת עכשיו) ולא איזה עובר אורח

אבל אני עדין לא חושב שהוא מת שזה היה כפיל או משהו(אף אחד לא ראה באמת שזה הוא, לא הראו תפנים שלו בשום מקום)

אם אני לא טועה גם מסתובב ברשת קלטת שמראים שם את טופק מסתובב וזה -בשנת 2002 (נראה לי)

ומה האינטרס שלו להתחבות? :bash:

פורסם

יש אינטרס

לחיות בשקט במקום נידח עם מי שהוא צריך בלי הפרסום (לא כולם אוהבים את זה)

פורסם

וגם הוא חייב כספים לאנשים (למרות שהוא עשה הרבה יותר כסף עכשיו מאשר הוא היה "בחיים")

והרבה מחפשים אותו

פורסם

ומה הסיפור שהוא לא מת?

כי אמרו שהוציאו את הגופה מהקבר או משהו כזה

דווקא יש הרבה הוכחות שהוא חי אבל אני זוכר רק אחת - שבאיזה קליפ שהוא צילם שיצא אחרי מותו הוא לבש נעליים שעוד לא היו אז..

וסיבות לפרישה יש המון...אחת מהם זה להפוך לאגדה(מה שהוא באמת היום) ועוד אחת לפי מה שאמרו לי(לא ניראה לי שזה נכון) זה שיש איזה חוק התיישנות

של תיקים ואחרי 12 שנה התיק נסגר ואז הוא לא צריך ללכת לכלא....

וכולם שואלים איך הוא כל הזמן מוציא חומרים חדשים ואני יודע שהוא כתב פוולל שירים אבל הוא כל הזמן מוציא עוד אלבומים...

ותאמת כאן זה לא הפורום המתאים לשאול שאלות כאלה... תנסה פה:

RAP4LIFE.CO.IL

פורסם

לא שמעתי על ראפר אפרו-אמריקאי שלא אוהב כסף, בחורות, פוזה = פרסום.

בדיסק אחד-שתיים שהוא יוציא הוא יכול להחזיר כל חוב שאי פעם היה לו (אם זה בכלל נכון שיש לו חובות).

קיצר, אני ראיתי את לנין משחק פוקר עם רבין ואלביס שר ברקע.

פורסם

קיצר, אני ראיתי את לנין משחק פוקר עם רבין ואלביס שר ברקע.

אין מצב!

לנין מת!

פורסם

אין מצב!

לנין מת!

לא נכון!! אתה מבלבל עם סטלין

אלה הם מעריצים דפוקים במוח שלא רוצים להאמין שהוא מת, כמו שיש כאלה שאומרים שזוהר ארגוב לא מת והוא, 2PAC ואלוויס מתחבאים ב "איזור 51" וכל היום משחקים פוקר עם המומינים ועם גנדלף משר הטבעות... :smile1: :smile1:

וזה רק חצי נכון

אחרי שגנדלף הפסיד 200$ בפוקר הם התעייפו ועברו לשח, ויש עוד משו שלא כתבת לאחר לחצים רבים מצד המומינים הסיכו לתת להם לשחק עם "מורש" שהיה החייזר הראשון שהגיע לארץ ועד היום הוא בarea 51 כי האמריקאים עבדו עליו שזה כול מה שיש בעולם

עכשיו רציני

יש לי חברים שאומרים שהם לא מת "כי אם הוא מת איך הוא יכול להוציא שיר חדש כול חודשיים??"

תכלס לאדע לא מכיר מספיק את ההיסטוריה שלו ושל המוסיקה שלו כדי לענות על זה.

בכול מיקרה היה מזה צחוקים אם יום אחד הוא מתגלה על איזה אי נידח יושב על כיסא שיזוף שותה בירה כול היום :jump::cool2:

פורסם

אתם באמת חושבים שהוא מוציא שירים

אתם חושבים יענו שLOYAL TO THE GAME האלבום זה שלו?

או שזה שינויים של שירים ישנים שלו או שזה פשוט השם שלו שמישהו עיבד ועשה שיר כמו RUNNIN שEMINEM הכין ביחד עם הקול של ביגי

אולי הוא באמת עושה אותם בחשאי אבל בהנחה שלא זה לא בעיה לעשות...

אז מה הסיפור מאחורי הקטע שהגופה שלו נעלמה?

פורסם

הטענה הרווחת היא שהוא הקליט מספיק לפני המוות

כל מיני דברים לא ערוכים שפשוט לא נכנסו לאלבומים

פורסם

ומה עם הגופה?

פורסם
4. בעטיפה של האלבום האחרון של טופאק הוא נראה כמו ישו. יכול להיות שהוא התכוון בזה לקום לתחייה ובאמת תכנן את זה? אם כן, הוא לא חכם, כי אז כולם יעלו עליו בגלל מותו של נוטוריוס ב.י.ג, שאולי מעשה יד של טופאק.

:lol:

פורסם

לגבי זה שהוא מוציא עוד אלבומים....לפי מה ששמתי לב הוא חוזר על המילים שלו הרבה פעמים...

והדיסק לוייל תו דה גיים הופק/הוכן על ידי אמינם וגי יוניט(אולי יש עוד מישו שאני לא זוכר)

ובגלל זה גם יש בדיסק כמה שירים שהופקו ע"י אמינם ועוד אחד ע"י גי יוניט ועוד אחד של נייט דוג ואובי טרייס ועוד כמה לא זוכר...

אבל לפי דעתי הוא לא מת וכולם מפיקים לו דיסקים בשביל שכולם יחשבו שהוא מת ובסוף יתברר שהוא יושב בגמייקה וכל היום שותה ומעשן גראס

("SO WE CAN BE DRUNKED AND SMOKE WEED ALL DAY")

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים