פורסם 2006 ביוני 1219 שנים הוא יצא מהבית וירו בו אם אני זוכר נכון 9 כדורים...זה נראה לך בלתי אפשרי לשרוד נכון, אז תדע שירו גם ב 50CENT 9 כדורים וגם באפיפיור הקודם הקודם.. ושניהם שרדו... או ככה נראה לי...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים עשיתי עליו פרוייקט לאנגלית בשנה שעברה , מזל שסיימתי ללמוד אנגלית (5 יחידות כמובן)הוא מת בקרב ענק בלאס וואגס , היו מאות עדים , אבל לכאורה לא מצאו את הרוצח שלוהוא מת מיריות כמובן.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים בטח שלא מצאוכשיש הרבה אנשים אי אפשר לדעת מי פוגע במי אלא אם כן מישהו כיוון עליו וראה שפגע והתוודה
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים ירה בו רכב עובר, 9 כדורים. אז שהתחיל כל העניין הזה, היה מלחמה בין כמה זמרי היפופ/ראפ.לעומת 2Pac, פיפטי סנט ניצל בזה במזל. יש אנשים שאומרים שהוא חי, ויש שאומרים שהוא מת, אני אישית חושב שהוא מת.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים טוב דיי עם הבולשיט , יופ לפני המוות שלו הוא הלך לראות קרב אגרוף אחרי הקרב היה לו סיכסוך עם אחד הצופים והם הלכו מכות , הכל מתועד במצלמות שהיו במקום , אותו בן אדם שקיבל מכות מ 2PAC היה אחד מחבריי הכנופיה השנייה . דוד של אותו אחד יופ למחרת עקב אחרי 2PAC וירו בו בזמן שהוא היה בלימוזינה אחד משומרי הראש שלו ספג כמה כדורים , 2PAC עצמו ספג כמה כדורים בחזה והיו צריכים להוריד לו ראה אחת לאחר הניתוח הוא נישאר צמח ואמא שלו ביקשה שינתקו אותו ממכשירי ההנשמה.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים ומה הסיפור שהוא לא מת? כי אמרו שהוציאו את הגופה מהקבר או משהו כזה אלה הם מעריצים דפוקים במוח שלא רוצים להאמין שהוא מת, כמו שיש כאלה שאומרים שזוהר ארגוב לא מת והוא, 2PAC ואלוויס מתחבאים ב "איזור 51" וכל היום משחקים פוקר עם המומינים ועם גנדלף משר הטבעות... :smile1:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.