עבור לתוכן

למי שמבין קצת בטלויזיות צריך עזרה!

Featured Replies

פורסם

לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה,

בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה....

צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg

מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

מהתמונה הבנתי משהו אחד - Pilot, חברה לא הכי איכותית.

פורסם

זה נראה כמו בעיה של מיגנוט, יש לך חפץ מגנטי - רמקול בעיקר שמוצב על הטלויזיה או שהוצב עליה זמן מה וגרם לבעיה, בד"כ אם לוקחים מגנט מאוד חזק ומסובבים אותו "מושכים" את המגנטיות ומנקים את המסך מהפרעות.

פורסם

כבה את הטלויזיה דרך המכשיר והדלק אותה בבוקר.

פורסם
  • מחבר

crazydiamond, כן יש לי רמקול על הטלויזיה, אבל ליתר דיוק הרמקול נימצא על התבל שנימצא על הטלויזיה, אבל זה שנתיים שלוש על הטלויזיה ולא היה בעיות עד שילשום שהכל התחיל, ואתה יכול להסביר לי יותר את הקטע אם המגנט?

Evman007, אני ינסה את זה.

פורסם

בכל טלויזיה רגילה יש 3 צבעים: אדום ירוק כחול! הצבעים האלו מחוברים "לאקדחים" 3 צבעים כל צבע "אקדח" שונה! "האקדחים" מכוונים לתוך המסך.

"האקדח" מיצר פעימה של אלקטרונים כאשר הם נורים קדימה לתוך המסך של הטלויזיה. הפעימה האלקטרונית מתחילה מצד שמאל למעלה כאשר שדה מגנטי

אמור "לשלוח" אותה לאורך ולרוחב, (אם תסתכל קרוב מאוד על המסך אתה תראה קוים נקודות שמסודרות בשורות).

החלק האחורי של המסף מצופה בנייר פוספורט עם "נקודות" יותר נכון מה שאנחנו מכירים פיקסילים אשר נראים כאשר הם נפגעים ע"י אותם אלקטרונים.

האלקטרון של הצבע האדום מחומש,כאשר הוא נורה הוא פוגע בנייר פוסופרט "בפיקסילים" אשר יוצרים מעין PHOTONS אשר נראים לעין .

כך גם כל התליך עובד בצבע הירוק והכחול !

אחרי שהבנו בערך את התהליך....>

כאשר אתה מקרב מגנט לטלויזיה אותם האלקטרונים שנורים לכייוון המסך מוסתים מהיעד שהם אמורים להגיע אליו ומתעוותים ויוצרים קטעים מרוחים במסך וכאשר האלקטרונים מחומשים בשליליות המגנט מוציא אותם מאיזון ומעות אותם.!אם ראית במקרה תסרט X-MEN כך דוגמא ממגניטו אשר מעוות ברזלים!

ואם תשים לב רוב העיוות צבעים נמצא בצדידי המסך בגלל אותה סיבה שפעימה האלקטרונית מתחילה מהצצדידים במקרה הזה בצד שמאל למעלה!

טוב מקווה שעזרתי לך במשהו!

**במקרה שלך כדי לפתור אותו תכבה את הטלוזיה למשהו כמו 12-24 שעות ותרחיק את כל הדברים שיש להם מגנטיות לדוגמא הרמקול שלך כדי שהשדה מגנטי שנוצר יתאפס ולא יפגע בתנועה של האלקטרונים!

קפוט ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם ניסתי את הדרך של הכיבוי טלויזיה, וקמתי עכשיו הדלקתי אותה וזה חלק כמו תחת של תינוק!

ותודה no43189 על ההסבר!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים