פורסם 2006 ביוני 1219 שנים קודם כל אני חייב להגיד שאני חדש ואם זה לא הפורום הנכון - אני מצטער.עכשיו לבעיה :כשאני מנסה לעשות איחוי דיסק אני מקבל את השגיאה הזאתי :http://img150.imageshack.us/img150/611/problem9tq.jpgחשבתי שצריך להריץ משהו בדוס, אז הרצתי והנה מה שאני מקבל :http://img231.imageshack.us/img231/4716/problem21vm.jpgעשיתי Y ( שזה יבדוק אחרי שאני יעשה ריסט ), עשיתי ריסט וניסתי שוב פעם לעשות איחוי וזה לא נתן.מה לעשות?תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים הוא מודיע לך שאתה יכול לעשות רק בC...והיה על זה תרד לפי מספר ימים....יש שם תפקודה שעושה גם בכוננים חוץ מC..
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים הוא אומר לך שבכונן C תהיה סריקה (כנראה בריסטרט הבא שלך).....ולכן אתה צריך לעשות בכונן F....
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מה אתה מבלבל לו את המוח עם כונן F?! CHKDHK מודיע לך שהיא לא יכולה לרוץ כי הכונן בשימוש. הפקודה CHKDSK /F היא FIX. CHKDSK לבד רק בודק אם יש שגיאות. תריץ את הפקודה מדוס ותלחץ Y בשביל שהוא יבדוק בהפעלה הבאה. תעשה RESET ואל תיגע בכלום באמצע העליה של XP הוא יספור לאחור מ9 ל1 ואז יתחיל את הבדיקה. (אם תלחץ על משהו הוא יבטל את הבדיקה) תו לו לעבוד כמה זמן שצריך. זה הכל.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר מה אתה מבלבל לו את המוח עם כונן F?! CHKDHK מודיע לך שהיא לא יכולה לרוץ כי הכונן בשימוש. הפקודה CHKDSK /F היא FIX. CHKDSK לבד רק בודק אם יש שגיאות. תריץ את הפקודה מדוס ותלחץ Y בשביל שהוא יבדוק בהפעלה הבאה. תעשה RESET ואל תיגע בכלום באמצע העליה של XP הוא יספור לאחור מ9 ל1 ואז יתחיל את הבדיקה. (אם תלחץ על משהו הוא יבטל את הבדיקה) תו לו לעבוד כמה זמן שצריך. זה הכל. את זה כבר הבנתי מתישהו.. תודה רבה! עריכה: עשיתי את מה שאמרת, עשיתי ריסט, המחשב עלה וחיכתי לפחות 2 דקות ושומדבר לא עלה, המחשב רק חשב קצת בהתחלה.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים בוא ננסה את זה שוב. תסגור את כל האנטי וירוסים / אנטי ספאם / FIREWALL / WHATEVER שאולי יש לך על המחשב למקרה שהם חוסמים שינויים לקבצי BOOT של XP. START CMD CHKDSK /F תלחץ Y תעשה RESET עובד? אם לא תעשה משהו אחר. תפעיל את המחשב מהדיסק התקנה של XP. (דורש שינוי בBIOS לBOOT ORDER) כאשר עולה לך המסך הכחול עם האפשרויות התקנה תבחר בRECOVERY CONSOLE ואז הוא יצא למצב דוס. שם תרשום: CHKDSK /F במצב כזה זה חייב לעבוד. לאחר שהבדיקה הסתיימה, תרשום EXIT בשביל שהוא יבצע RESET ואז תחזיר למצב BOOT כרגיל.
פורסם 2006 ביוני 1419 שנים מה רע ב המחשב שלי--> מאפיינים C: --> כלים --> בדיקה כעת --> V על שניהם --> התחל --> כן הדרך הישנה והטובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.