עבור לתוכן

צריך המלצה לנגן HDD

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול.

קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד.

קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר.

מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב.

כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping?

תודה.

פורסם

תקציב??..

כמו שאמרו לי פעם ריצה אחת עם המכשיר לא תהרוס את המכשיר אבל אחרי כמה פעמים אתה תרגיש את הקפיצות..

פורסם
  • מחבר

התקציב כרגע לא כל כך חשוב, אני רוצה קודם למצוא נגן טוב, אחר כך כבר להסתכל על התקציב. (בלי IPOD בבקשה)

אבל במסגרת של המחיר של H10, H320 בערך.

פורסם

כמו שאמרו לי פעם ריצה אחת עם המכשיר לא תהרוס את המכשיר אבל אחרי כמה פעמים אתה תרגיש את הקפיצות..

אני לא יודע למה, אבל לרוב האנשים פה בפורום יש תחושה שנגני HDD עשויים מסוכר, וש לרוץ איתם זה הורס את הנגן, או שאם מפילים אייפוד אז הוא מתרסק ומת.

זה בכלל לא נכון.

אני לא אומר שריצות וטלטול של הנגן מייטבים לו, אני רק אומר שלא בגלל זה אנשים צריכים לא לקנות נגן HD.

הנגנים היום בנויים בצורה שלא כל כך מאפשרת לHD לזוז ממקומו בזמן פעילות. אפשר לרוץ עם נגן HD.

ריצה היא לא דבר שיטלטל את הנגן בצורה כל כך משמעותית שהוא יוכל להיהרס ממנה כל כך מהר.

זו מן דעה קדומה כזאת והגיונית שנגני HD יהרסו מהר, ואני חוזר ואומר - זה כלל לא נכון-.

בכל מקרה, אם הדבר מתאפשר על תרוץ HD, תפריש מהתקציב 100 שח בשביל נגן פשוט ותשתמש בו לריצות ועם הHD תשמע לך בכיף כשאתה לא רץ.

***אם אתה רץ על הליכון, אז אין בעיה כי אתה יכול לשים אותו על הפלסטיק ואז הוא לא יזוז בכלל.

אם אתה רץ ברחוב נגיד, תשים אותו כמה שיותר גבוה על הגוף שלך- ככה הוא פחות יזוז.

ואני שוב אומר זו לא סיבה לא לקנות נגן HD.

ושאנשים פה יפסיקו להתייחס לנגנים האלו כאילו הם לא עמידים בכלל.

התקציב כרגע לא כל כך חשוב, אני רוצה קודם למצוא נגן טוב, אחר כך כבר להסתכל על התקציב. (בלי IPOD בבקשה)

אבל במסגרת של המחיר של H10, H320 בערך.

ובקשר לנושא- הX5/L הוא נגן מצויין, איכותי ועמיד. ומומלץ בחום.

פורסם

X5\X5L :xyxthumbs:

באחלת תמורה טובה למחיר :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חיפשתי מידע על הX5L, והוא נראה ממש מצוין, אבל אני לא מוצא אותו בחנויות בארץ, איפה אפשר למצוא אותו?

כמו כן לפי התכונות שלו הוא נראה כאילו הוא מאוד יקר(וידאו).

לגבי נגני HD בכלל, האם הליכה רגילה יכולה להרוס בו משהו?

פורסם

נתתני פוסט מורכב על שאלת הריצה ואתה עוד שואל על הליכה....לאן הדרדרנו...

פורסם
  • מחבר

נתתני פוסט מורכב על שאלת הריצה ואתה עוד שואל על הליכה....לאן הדרדרנו...

הבנתי מהפוסט שאני לא ארצה לרוץ עם הנגן שלי, אבל הליכה היא עניין שונה, גם בהליכה הנגן זז, לא כמו בריצה, אבל זז. אני לא יכול שלא ללכת איתו, בשביל זה הוא נייד, אז שאלתי אם הליכה רגילה ברחוב יכולה להזיק לו.

הX5L נראה מאוד נחמד ובמחיר נמוך יחסית, יכול להיות שאני אלך עליו.

פורסם

הליכה היא דבר לגיטימי עם נגנים-זה לא דבר חריג. וכמו שאמרת זה מה שעושה אותו נייד.

הליכה לא תזיק לו ולו בקצת.

פורסם

לגבי נגני HD בכלל, האם הליכה רגילה יכולה להרוס בו משהו?

נו באמת קצת היגיון..

פורסם

IRiver H340 מכשיר טוב אחי .. משו משו באמת יש עליו הרבה המלצות ..

הרבה אנשים מבסוטים מהמכשיר .. אני רציתי לקנות אותו פעם אבל לא היה לי מספיק כסף..

אז לך על זה !!

פורסם

נתחיל מזה שאין דבר כזה נגן של לפחות 15 ג'יגה אלא יש לפחות 20 אם כבר (יש 15 ג'יגה אבל נגנים של חברות לא מכורות)

דבר שני... כל תזוזה של הנגן גם בהליכה פוגעת בו אבל זה ממש ממש ממש זניח ככה שללכת זה לא בעיה, לזה הוא מיועד

ריצות פוגעות יותר אבל לטווח הארוך ולא לטווח הקצר ולא בקלות ידפק לך הHD

בקשר לנגן מה אתה לא מוצא?

בZAP אתה לא מוצא נגנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים