עבור לתוכן

WTF אוקראיני שותה שתי ליטר מים + וודקה

Featured Replies

פורסם

ואם זה היה בתור תוכנית טלוויזיה?

אז הייתם אומרים "אהה תוכנית, בטח בשביל הרייטינג " או בולשיט כזה...

אגב, יש כזאת סידרה "i bet you will " למי שמכיר, ושם יש דברים גרועים יותר (מביאים לשתות 2 ליטר של סירופ פטל עם ריכוז גבוהה של סירופ או דברים אחרים)...אבל בגלל שזה אמריקה וצופים בזה ועושים את זה עם חיוך שלא יראה התעללות אז זה מותר...

ראיתי סירטונים מפגרים יותר שישראלים חילוניים שאוכלים לא כשר וכל השטויות האלו עושים דברים גרועים יותר ל "גויים" של חו"ל.

אז תפסיקו להשמיץ את "הדוסים".

שם אין בעיות של תקשורת :kopfpatsch

עזוב, אתה מטומטם

צריך לעלות גם מקרה הפוך שאיזה דוס מסריח בא ומסביבו יש 5-6 רוסים גויים ,

והם מביאים לו דולר 1כדי שזה יגזור את הזקן המסריח שלו ואת הפאות המסריחות שלו.

רעיון שטני ביותר :smile1: ;D :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:

• תגובות 54
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממה אתם מתעצבנים לעזאזל

אפשר לחשוב שהם הכריחו אותו לשתות

כולו בחור אוקראיני שהתגאה בקיבולת הקיבה שלו וכמה חבר'ה שביקשו ממנו להוכיח

פורסם

שם אין בעיות של תקשורת :kopfpatsch

עזוב, אתה מטומטם

אם הייתי מטומטם, הייתי כמוך...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה איתם,

הוא האידיוט שהתלהב כמה שהוא יכול לשתות ועוד עשה את זה.

מה הם אשמים? שהוא הסכים?

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה איתם,

הוא האידיוט שהתלהב כמה שהוא יכול לשתות ועוד עשה את זה.

מה הם אשמים? שהוא הסכים?

בדיוק... מישהו איים עליו? מישהו הכריח אותו? הוא עשה את מה שהוא רצה לעשות... אגב, מי שמבין רוסית יכול לשמוע שהוא וחבר שלו מאד התלהבו מהרעיון.

פורסם

אם הייתי מטומטם, הייתי כמוך...

יופי, אידיוט, הראית כמה שאתה מטומטם, בחיים לא תהיה כמוני :kopfpatsch:

כמה שהוא התלהב שהוא יכול לשתות או לא, זה פשוט השפלה בפרהסיה מה שהם עושים לו, צוחקים לו בפנים ועוד מפרסמים זאת באינטרנט, יחי החרדים.

פורסם

אתם מפספסים את כל העניין, הוא לא סתם עשה את זה, הוא עשה זאת תמורת דולר, וא"כ עוד דולר.

במקומות נידחים באוקראינה משכורת חודשית בין 10 ל70 דולר, אז לגמור בקבוק וודקה + מים תמורת 2 דולר זה אחלה רווח.

ומי לא ישנא דויסים\יהודים כלל אחרי זה? בשבילם זה שעשוע, הרי מה זה 2 דולר בשבילנו?

פורסם

זה קורה בישראל ולא באוקרינה אם לא שמתה לב.

האיתי בשימחה משלם לדתי דולר שישתה 2 ליטר טירוש.

פורסם

זה קורה בישראל ולא באוקרינה אם לא שמתה לב.

האיתי בשימחה משלם לדתי דולר שישתה 2 ליטר טירוש.

ימפגר זה אוקראינה אני מוכן להתערב איתך על מיליון שקל ואחותך שזה אוקראינה!

אתם מפספסים את כל העניין, הוא לא סתם עשה את זה, הוא עשה זאת תמורת דולר, וא"כ עוד דולר.

במקומות נידחים באוקראינה משכורת חודשית בין 10 ל70 דולר, אז לגמור בקבוק וודקה + מים תמורת 2 דולר זה אחלה רווח.

ומי לא ישנא דויסים\יהודים כלל אחרי זה? בשבילם זה שעשוע, הרי מה זה 2 דולר בשבילנו?

צודק במקומות נידחים בכפרים וכו' המשכורת בערך 70-100 דולר לחודש אבל לא 10 דולר

פורסם

ואם זה היה בתור תוכנית טלוויזיה?

אז הייתם אומרים "אהה תוכנית, בטח בשביל הרייטינג " או בולשיט כזה...

אגב, יש כזאת סידרה "i bet you will " למי שמכיר, ושם יש דברים גרועים יותר (מביאים לשתות 2 ליטר של סירופ פטל עם ריכוז גבוהה של סירופ או דברים אחרים)...אבל בגלל שזה אמריקה וצופים בזה ועושים את זה עם חיוך שלא יראה התעללות אז זה מותר...

ראיתי סירטונים מפגרים יותר שישראלים חילוניים שאוכלים לא כשר וכל השטויות האלו עושים דברים גרועים יותר ל "גויים" של חו"ל.

אז תפסיקו להשמיץ את "הדוסים".

אבל כאן ברור שזה ניצול, הם תופסים מישהו חלש, עולה חדש שבקושי יכול לתקשר איתם. זה לא איזה חבורת חברים שמתערבים ביניהם. וגם כולה הביאו לו דולר מסריח, שמעיד על המצב של הבנאדם שמוכן לעשות כזה דבר בשביל דולר אחד מסכן.

ואז בסוף כולם צוחקים עליו כשהוא מקיא, איך אתה מצפה שהוא ירגיש? דמיין לך שאתה עולה חדש במדינה שאתה בקושי מכיר, באים אלייך חבורה של ותיקים ומנצלים את המצב שלך בשביל בידור שלהם.

ב-i bet you will אנשים עושים את זה בשביל הכיף וגם שם אין קונצנזוס נגדך... וגם שם לפחות משלמים סכומים לא משפילים.

פורסם

בפעם המיליון זה באוקראינה זה לא בארץ!

פורסם

זה בארץ ::)

פורסם

אתה סתם מתערב

אני אומר לך זה אוקראינה לפי הבית ברקע רואים שזה בית אוקראיני אין בתים כאלה בארץ

פורסם

חשבתם לקרא את הכותרת ?

Hassidic Jew in Ukrane

פורסם

אחר כך אנחנו שואלים למה שונאים אותנו ברוסיה/אוקראינה או בכל העולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים