פורסם 2006 ביוני 1119 שנים יש לי מסך LCD 19 של VIEWSONIC דגם VP191B ויש לי איתו בעיה מוזרה... אני משתמש ברקע שאתם רואים למטה בתמונה העליונה כבר חודש בערך והיום שמתי לב למשהו מוזר, כשהמסך מציג בצורה אחידה (במסך מלא) צבע כמו אפור אפשר ליראות את הקימורים/טקסטורה של החייזר של אייליין וואר על המסך פשוט תנסו ליראות אם אתם מצליחים להבין אותי... את התמונה השניה צילמתי את המסך שהוא מציג רק צבע אפור ואפשר ליראות את הטקסטורה של הראש של החייזר... יש אחריות לדבר כזה אם בכלל? או שהצבע הזה מחמם את הLCD? *מסביב לעיגול שציירתי אפשר ליראות את ה"כתם" שאני מדבר עליו [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים קוראים לזה ברן אין עם אני לא טועהתכבה את המסך תירא עם עוזרתנסה לעשות דף לבן בפוטושופ להכניס לתיקיה כל שהיאולטעון את זה שיהיה כשומר מסך ותשאיר את זה ככה זה שיטה שאמורה לעבוד
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר אז רגע, מה אני עושה עם זה בינתיים בנוגע לאחריות? לא להחזיר אותו? או שאם הייתי מחזיר אותו המסך כבר היה מספיק להתקרר או משהו ואז מן הסתם לא היו מחליפים לי?דרך אגב עכשיו שאני חושב על זה המסך היה דלוק 12 שעות עם הרקע הזה יכול להיות שהייתה לזה איזו השפעה?אוקיי אני ינסה את ההצעה שלך
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אתה בטח מאלה שאין להם שומר מסך ולא מכבים את המסך ההההההההההההררררררררררבבבבהההההההההה זמן פשוט טיפ קטן תן לו אחריי כמה זמן אני ראיתי את התקלה הזאת לרוב במסכים ישנים של הצבא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.