פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון..יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים יפה שהמחשב שלך מביא לך מחשבים אחרים לתיקון אני חושב שזה איזה הגדרה בביוס אם אני זוכר נכון. תנסה אולי לעשות לו CLR_COMS יש לו גם כרטיס מסך און בורד?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים מחבר יפה שהמחשב שלך מביא לך מחשבים אחרים לתיקון אני חושב שזה איזה הגדרה בביוס אם אני זוכר נכון. תנסה אולי לעשות לו CLR_COMS יש לו גם כרטיס מסך און בורד? דה, יש כרטיס מסך אונבורד. ואיך אני עושה לו CLR COMS ?
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים או שתחפש תג'מפר על הלוח..או בחוברת של הלוח..(באינטרנט..)..או שפשוט תנתק אותו מהחשמל ותוציא לו תסוללה לכמה דקות...וזהו..ותנסה לנתק ולהרכיב לו רק תחלקים הבסיסים לראות מה קורה...
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים צריך לנסות כרטיס מסך ביציאת AGP במידה ואין אז רוב הסיכוי שהלך הלוח אם כבר נתקלתי בכמה לוחות אם שהלכו בדיוק באותה תופעה.לפני זה יש לשלול רכיב אחר שלא נותן למערכת לעלות.בדרך כלל ברגע שאתה מתקין כרטיס AGP חיצוני אז אוטומטית הלוח אם מזהה אותו והמטל את הכרטיס ON BORDבהצלחה איש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.