עבור לתוכן

הלוח (GA-8I945PG-RH) לא מזהה את הדיסק הקשיח

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את הלוח GA-8I945PG-RH, ויש לו 3 חיבורי IDE. ב IDE1 הוא מזהה הכל, כולל כוננים אופטיים, אך בשניים האחרים שמלכתחילה לא אמורים לזהות

כוננים אופטיים, הוא לא מזהה גם כוננים קשיחים, שלי אתר החברה הוא כן אמור לזהות. אם כן, יש לכם מושג מה יכולה הבעיה? וזה לא ג'מפרים. בדוק.

פורסם

ניסית לעדכן BIOS .?

פורסם
  • מחבר

ניסית לעדכן BIOS .?

מה הטעם המחשב חדש בקושי חודש. ואני חושב שאין לו גירסא יותר חדשה לפי מה שראיתי באתר. (F2)

פורסם

תתפלא שבכל זאת יש עדכונים

זה הכי חדש F8

פורסם

תוריד את התוכנה מהאתר של ג'יגהבייט @BIOS קוראים לה היא מעדכנת אוטומטית את הביוס

פורסם
  • מחבר

תוריד את התוכנה מהאתר של ג'יגהבייט @BIOS קוראים לה היא מעדכנת אוטומטית את הביוס

תקשיב, למה בכלל אני אמור להתקיו ביוס חדש?? המינימום של הלוח זה לעשות את מה שהוא נועד! הבנתי שזה לא מומלץ כל כך להתקין ביוס חדש.

אולי יש פיתרון אחר?

עריכה: והכי חדש זה F3 לפי מה שמצאתי.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר מזמן. לא עובד. למרות שהRAID מזהה כונן, אך בפועל זה לא נותן לי כלום. אני צריך זיהוי רגיל לא של RAID. זה רק מראה שהIDE תקין.

מעניין מה הבעיה...

תודה בכל זאת.

פורסם

הפתרון לבעיה הוא בשימוש בדרייבר של הATA Controller המהולל (:kopfpatsch:) של הלוח אם הזה בהתקנת הWindows...

תקרא את זה להוראות מפורטות: http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_raid_os_it8212_e.pdf

אבל מה שאתה צריך לעשות בקצרה זה לגבות את הדרייברים של GIGARAID שנמצאים בדיסק של הלוח אם שקיבלת, לתוך דיסקט

שאותו אתה מעלה בהתקנה של וינדוס בדוס, ממש בהתחלה שההתקנה עולה אתה צריך ללחוץ F6 ולהתקין את הדרייבר של הבקר (הוראות מאוד מפורטות למה שכתבתי יש בקובץ PDF מעמוד 14)

אני לא יודע אם זה רלוונטי לך אבל אצלי המצב היה קצת אחרת כי אני קודם התקנתי את הוינדוס על כונן SATA שקיבלתי עם המחשב ולא היו בעיות, אבל אחר כך רציתי להוסיף עוד הארד דיסק IDE ובוינדוס הוא בכלל לא זוהה (וממש לא בא לי לעשות פירמוט חוזר בגלל עוד הארד דיסק)

אז פשוט התקנתי את הדרייברים של הבקר מהדיסק בוינדוס וההארד דיסק שלי מזוהה (אמנם כSCSI אבל אולי ככה זה צריך להיות?)

תעדכן בכל מיקרה ומתי שתגיע לוינדוס תעדכן אותי איך הארד דיסק מזוהה? :jump:

פורסם
  • מחבר

הפתרון לבעיה הוא בשימוש בדרייבר של הATA Controller המהולל (:kopfpatsch:) של הלוח אם הזה בהתקנת הWindows...

תקרא את זה להוראות מפורטות: http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/motherboard_manual_raid_os_it8212_e.pdf

אבל מה שאתה צריך לעשות בקצרה זה לגבות את הדרייברים של GIGARAID שנמצאים בדיסק של הלוח אם שקיבלת, לתוך דיסקט

שאותו אתה מעלה בהתקנה של וינדוס בדוס, ממש בהתחלה שההתקנה עולה אתה צריך ללחוץ F6 ולהתקין את הדרייבר של הבקר (הוראות מאוד מפורטות למה שכתבתי יש בקובץ PDF מעמוד 14)

אני לא יודע אם זה רלוונטי לך אבל אצלי המצב היה קצת אחרת כי אני קודם התקנתי את הוינדוס על כונן SATA שקיבלתי עם המחשב ולא היו בעיות, אבל אחר כך רציתי להוסיף עוד הארד דיסק IDE ובוינדוס הוא בכלל לא זוהה (וממש לא בא לי לעשות פירמוט חוזר בגלל עוד הארד דיסק)

אז פשוט התקנתי את הדרייברים של הבקר מהדיסק בוינדוס וההארד דיסק שלי מזוהה (אמנם כSCSI אבל אולי ככה זה צריך להיות?)

תעדכן בכל מיקרה ומתי שתגיע לוינדוס תעדכן אותי איך הארד דיסק מזוהה? :jump:

לא עובד :-[

פורסם

אם קורה אצלך את מה שקרה אצלי אז הHD או הכוננים שאתה מנסה לחבר ב RAID אינם RAID ולכן הבעיה כן בביוס אבל לא צריך לעדכן כלום

תכנס לביוס למחיצה של INTEGRATED אני חושב ושם באחת הבחירות התחתונות יש שאלה של שימוש בRAID

אתה לא צריך להפוך את זה ל DISABLE אבל יש בחירה אחרי זה(או לפני זה) שמאפשרת לברור בין RAID ל ATA.

תחליף ל ATA

ותפעיל

אם זה המקרה - אתה תראה שעכשיו יקח לו טיפה יותר זמן לזהות את רכיבי ה IDE שראית בבדיקת ה RAID אבל הוא יכיר בכולם.

מקווה שזה פותר את הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים