פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תשתין על עצמך.אם אתה ממליץ על זה, ז"א ניסת את זה.ז"א השתנת על עצמך.אז תהיה בריא =]ואני ממליץ לך על קרם בשם Biafine Emulsio, זה קרם שמרגיע את אור אחרי "טראומות" כמו קוויות וכו'...שנשרפתי הוא דיי עזר לי ואחרי שעה +- ככה עבר הכאב =]רק יש בעיה אחת איתו, אני ממש לא אוהב את הריח שלו =\ אז...
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים ווואיייי גם אני נשרפתי לפני שבוע וכמה ימים ככה היום התחלתי להתקלף ברגליים !!!!! חחחח בעיקרון בהתחלה שמתי אפטרסול אחרי זה המון אלוורה וגם קצת שמנת מוזר שהיית 40 דקות ונישרפת אני גם די לבן והייתי 3 שעות הימים הראשונים שהכל כואב לא כל כך גרועים כמו הימים שהכל יגרדדדדדדדדד !!!!!! וזה מגרד ממש חזק ולא משנה כמה אתה מגרד זה לא עובר אז תהיה מוכן לשים המון אלוורה נגד הגירוד
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אם אתה ממליץ על זה, ז"א ניסת את זה.ז"א השתנת על עצמך.אז תהיה בריא =]ואני ממליץ לך על קרם בשם Biafine Emulsio, זה קרם שמרגיע את אור אחרי "טראומות" כמו קוויות וכו'...שנשרפתי הוא דיי עזר לי ואחרי שעה +- ככה עבר הכאב =]רק יש בעיה אחת איתו, אני ממש לא אוהב את הריח שלו =\ אז...נגיד...ד"א שמנת באמת עוזרת.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר תמרחו פעם הבאה קרם הגנההקטע הוא שמרחתי אחרי 40 דקות, וב-40 דקות לא חשבתי שהמצב יהיה כזה...זה כבר די השתפר אני מאמין שמחר כבר לא יהיה כאב... 50% מהאדום ירד בגלל האלוורה... לא שמתי שמנת כי אין לי...נסתדר בלי גבינות...
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים הקטע הוא שמרחתי אחרי 40 דקות, וב-40 דקות לא חשבתי שהמצב יהיה כזה...זה כבר די השתפר אני מאמין שמחר כבר לא יהיה כאב... 50% מהאדום ירד בגלל האלוורה... לא שמתי שמנת כי אין לי...נסתדר בלי גבינות...תגיד שאתה מפחד לשים גבינות .. :-X
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים תגידו למה אף אחד לא אומר תילך לרופא-לא עושים טיפולים לפי עצות של אנשים בפורום אם יש ברירות הרבה הרבה יותר טובות ולכל אלה שנותנים לו עצות -תגידו כמה שנים למדתם רפואה? ואיך בדיוק עשיתם הבחנה דרך הרשת? :kopfpatsch:
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שתוק שתוק ימפגר זאת בעיה שמאוד נפוצה וכל אחד יודע מה לעשותתחזור לישון עלק רופאלא צריך רופא במקרה כזה שמן תינוקות/אלווורה/שמנת זה מה שצריך מה יעשה לך הרופא ימפגרלך אתה לרופא
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שתוק שתוק ימפגר זאת בעיה שמאוד נפוצה וכל אחד יודע מה לעשות תחזור לישון עלק רופא לא צריך רופא במקרה כזה שמן תינוקות/אלווורה/שמנת זה מה שצריך מה יעשה לך הרופא ימפגר לך אתה לרופא לא אתה מפגר וגם מטומטם שמש יכולה להיות מאוד מסוכנת וטיפול לא נכון יכול לעשות לבחור נזק לא שאני חושב שלשים גבינה על העור יזיק אבל מי אמר לך שזה יועיל רופא יכול לתת עצה גם דרך הטלפון אם זה טיפול קל אבל לקבל עצות מאנשים שלא יודעים רפואה זה דפוק זה לא כאילו הוא באי בודד ואין לא ברירה
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שתוק שתוק לך תעשה שיעורי בית ימסכןעל כל דבר אתה הולך לרופא פחחכל אחד נשרף בחיו ע"י השמש וכבר כל אחד יודע איך לטפל בזהאיזה דפוק אתהכמו שיש לך פצע תשים פלסטר ולא תרוץ לרופא לשאול אותו מה לעשות
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים שתוק שתוק לך תעשה שיעורי בית ימסכןעל כל דבר אתה הולך לרופא פחחכל אחד נשרף בחיו ע"י השמש וכבר כל אחד יודע איך לטפל בזהאיזה דפוק אתהכמו שיש לך פצע תשים פלסטר ולא תרוץ לרופא לשאול אותו מה לעשותאתה הטמבל פה ואני בן 28 אז מה הקשר שיעורי בית?אתה זה שלא מבין שפצע מישמש יכול ליזדהם ואם הזמן ליגרום לנמק או מחלות אחרותורק רופא יכול ליקבוע אם הפצע לא מסוכן או כן וכל עוד יש חלקיק סיכוי שהפצע מסוכןכדי ללכת לרופא או שאתה רוצה לשלם לו אחרי הניתוחוכן אני מגזים אבל תתחיל להבין שיש סיבה שיש רופאים ואתה לא רופא אז סתום תפה
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר תגיד שאתה מפחד לשים גבינות .. :-Xלא מפחד זה פשוט קצת מוזר...תכף תגיד שלמרוח חומוס על התחת ימנע ממני טחורים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.