פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אני מנסה ללא הצלחה לחבר HD חיצוני דרך כבל USB .המחשב מנסה להתקין דרייבר ולא מצליח ולא עושה MOUNT ל HDמה עושים ? (לא יודע מה שם המארז כדי להוריד דרייברים מהאתר.)תודה
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים איזה HD זה...?ניסת לעדכן תדרייברים של הUSB במחשב...??ניסת חיבור USB אחר..?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים שים לב שבחלק מהמארזים נדרש חיבור לחשמל בנוסף על המתח שמגיע מה USB. פעם אחת סבלתי קשות ממארז כזה, שתעתע בי כיוון שהוא הראה את עצמו מחובר למחשב אבל כל הזמן עשה בעיות עם העברת קבצים. ברגע שהתגלה שיש לו חיבור לחשמל הכל הפך לחלק.
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר זהו Westarn digital עם "קופסה " חיצונית מקור מתח 220 שמחובר לחשמלזה בעצם מארז חיצוני של HD עם ספק ומתח. ניסיתי חיבורים אחרים לא עזר.נראה לי שזה ברמת הדרייבר כי המחשב מנסה להעלות את ה HD ולא מצליח.השאלה איפה מוצאים דרייבר לזה ??
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מה שכן יכול להיות שהדיסק לא מחובר נכון במארז החיצוני. אם אתה עובד עם ווינדוס XP אתה לא צריך דרייבר. כי מערכת ההפעלה תומכת בהתקנים של - הכנס הפעל. ואם אתה אומר שחיבורי ה USB תקינים אז משהו לא תקין במארז החיצוני. או חיבור הקשיח לא תקין לא רואה אפשרות אחרת...
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים אצלי למשל במארז החיצוני הדיסק לא מג'ומפר כלל, הוצאתי את הג'מפר כי גם כמסטר וגם כסלב הוא לא זיהה לי. רק שהוצאתי את הג'מפר הוא זיהה לי. מסתבר שבכל מארז זה שונה....
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מחבר טוב הוא מסטר --- לא מזההב Add Hardwer הוא מזוהה עם סימן שאלה צהוב Usb Atapi connectorכשאני לוחץ NEXT אני מקבל: (The drivers for this device are not installed. (Code 28????
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים ניראה לי שהדרייברים של ה USB לא מותקנים. תנסה להתקין אותם דרך הדיסק של לוח האם...
פורסם 2006 ביוני 1219 שנים אם זה HD חדש, אז לדעתי זה רק ג'מפרים. תבדוק אם יש לו ג'ימפור שמתאים ל SINGLE, זה לא תמיד מסטר.
פורסם 2006 ביוני 1319 שנים מחבר בסדר אנסה שוב...אם לא יעבוד כנראה שה"מארז" של ה HD לא תקין או משהוא ..מקסימום נקנה חדש 150 ש"ח בערך לא ? יש המלצות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.