עבור לתוכן

שאלות על Z5500 ...

Featured Replies

פורסם

היי

הגעתי להחלטה אני קונה או את לוגיטק Z5500

או את המגה וורקס 550 של קריאטיב

איזה ייתרונות יש למערכת של לוגיטק על קריאטיב חוץ מהכניסות הדיגיטליות שלה והשלט הרחוק...

האם הייתרונות הללו מצדיקים הפרש של 600 שקל במחיר?

עד כמה משמעותי זה בעצם הכניסות הדיגטליות הללו...האם יש הבדל ממשי בשמע?

פורסם

תלוי למה אתה רוצה לחבר את הרמקולים..

פורסם
  • מחבר

למחשב בעיקר

מדי פעם אולי זה יהיה ל די וי די

פורסם

האם מישהו יודע אם אפשר לחבר את הרמקולים של לוג'יטק ישירות לממיר ולשמוע איתם טלוויזיה?

פורסם

אם אני לא טועה אפשר....

פורסם
  • מחבר

מה לגבי תגובות לשאלה שלי אנשים...

פורסם

יש אולי 3000 ש"ח לgigaworks?

פורסם

טוב אני רואה שאף אחד לא אמר כאן כלום אז אני יגיד לך ...

בגדול ל Z5500 יש DECODER מובנה עליו ! שזה באומר שאתה לא צריך כרטיס קול שתומך ב DTS כי תחלס יש לו את זה כבר ברמקולים ! מה הקטע אתה שואל ,בגדול מה שיפה בזה זה אם אתה נגיד תחבר את זה ל DVD אז הופ :) יש לך מערכת קולנוע ביתית לכל דבר :) עם DTS ו DOLBY :)...

אבל אם הייתה קונה את הקריאטיב אז זה לא היה עובד ככה ... כי אין לו את ה DECODER ובשביל שיהיה לו אתה צריך לשלם עוד כסף ... כמו תוספים של APPLE (למרות שהנגן הוא נגן איכותי ) ...

בקיצור כל מה שלוגיטק עשו זה הוסיפו את הפיצר הזה בשביל שאתה תקנה את זה ולא את הקריאטיב :)...

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

נראה לי אני הולך על הלוגיטק וזהו

חשבתי על להביא כבר מערכת 5.1 אמיתית אולי וזהו אבל אין מצב להביא משהו איכותי באותו הסכום..כי זה יסתכם באלפי שקלים יותר...

ולחדר זה מוגזם להשקיע כל כך

הלוגיטק האלה אני חושב לא מביישים אבל בכלל

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו שיש לו את הרמקולים יכול להביא חוות דעת?

פורסם

עשיתה דאבל הודאה שים לב

אני יכל להמליץ לך על רמקולים ששווים לדעתי כל שקל ואני מדגיש כל שקל

לחדר 5.1 BOSE AM6 סדרה 3 משהו לפנים לא יאמן איזה איכות ועוצמה יש לדברים הקטנים האלה

אתה יכל לישמוע אותם באופיס דיפו בתנאים מחרידים אבל עדין אתה יכל לשמוע ולהיתפעל מהאיכות (למרות שזה פועל שם 24 שעות וזה כבר מיושן וזה תלוי על ברזל מיתנדנד ואין תיקרה נמוכה ועוד ועוד

פורסם

מחיר?

פורסם

הם עולים 4500

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים