פורסם 2006 ביוני 1019 שנים בבקשה אם אתם יכולים תציעו רעיונות לפרוייקטים בחופש תרשמו כל מה שצץ לכם בראש
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים איזה חופש איזה נעליים , עוד מעט עולים על מדים !! :-\לך לעבוד , תעשה כסף , תקנה משהו שאתה אוהב, תיסע לחופשה עם החבר'ה או עם החברה(אם יש).
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים איזה חופש איזה נעליים , עוד מעט עולים על מדים !! :-\ לך לעבוד , תעשה כסף , תקנה משהו שאתה אוהב, תיסע לחופשה עם החבר'ה או עם החברה(אם יש). מסכים פרוייקט מקורי יכול לבוא רק ממך ושאתה תתחבר אליו, חוץ מזה מה אתה רוצה לעשות, מודינג?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים מחבר לא בא לי מודינג את זה עשיתי קיץ שעבר תציעו לא משנה מה (אם אפשר תנו תמונות ) דברים שאתם מתחברים אליהם
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אם יש את התקציב (וצריך תקציב בשביל זה)לקנות איזה Fuel Slut (מכונית אמריקאית עם מנוע עצום) במצב בינוני מינוס עד גרועולשפץ אותה
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אם יש את התקציב (וצריך תקציב בשביל זה)לקנות איזה Fuel Slut (מכונית אמריקאית עם מנוע עצום) במצב בינוני מינוס עד גרועולשפץ אותהאוויי ליאור כמה שאני אהבתי ;D
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים רק חבל בגלל התקציבהרכישה הראשונית היא הקטנה ביותראחרי זה להזמין חלקים או לקנות מפירוק זה יותראבל השיא זה בתחנות דלק ובביטוח
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אם יש את התקציב (וצריך תקציב בשביל זה)לקנות איזה Fuel Slut (מכונית אמריקאית עם מנוע עצום) במצב בינוני מינוס עד גרועולשפץ אותהואני בטוח שלילד שסיים ט' ("יש לי עוד שלוש שנים ללמוד") יש את התקציב הנכון,שלא לדבר על זה שאין לא בכלל רשיון.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים ואני בטוח שלילד שסיים ט' ("יש לי עוד שלוש שנים ללמוד") יש את התקציב הנכון,שלא לדבר על זה שאין לא בכלל רשיון.אם רוב הילדים בכיתה ט' אצלנו היו מתעסקים במכוניות אולי הייתה לנו מדינה יותר טובהחוצמזה שבעוד שנתיים כשהוא יקבל רשיון יהיה לו ידע מצוין במכוניות וגם מכונית משלו שהוא השקיע בה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.