עבור לתוכן

לימודים באוניברסיטאות במדינות איחוד אירופה

Featured Replies

פורסם

חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ???

ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?

פורסם

למה שתרצה ללמוד באיזושהי אוניברסיטה באירופה?!(למעט קיימברידג' כמובן..) :nixweiss:

פורסם

תכנס לאתר של אחת האוניברסיטאות ותבדוק תנאי קבלה...

פורסם
  • מחבר

למה? כי אני הולך לגור שם כנראה אחרי הצבא....חשבתי בגרמניה אולי....

פורסם

למה שתרצה ללמוד באיזושהי אוניברסיטה באירופה?!(למעט קיימברידג' כמובן..) :nixweiss:

כן כי הרמה של האונברסיטאות באירופה ממש מתחת לכל ביקורת :screwy:

גם לי יש אזרחות (גרמנית) ואני חושב ללמוד באירופה, הבעיה היא השפה שלהם, הבנתי שלהסתדר עם אנגלית בגרמנייה\איטלייה זה לא אפשרי (ואני מנייח שברוב אירופה).

פורסם
  • מחבר

השפה היא לא הבעיה פה. אני מדבר רק על עניין הכסף..ואין לי אוניברסיטה ספציפית לברר..אני שואל בכללי אם מישו יודע אם זה נכון שלומדים בחינם או תמורת סכום סימלי בלבד...

פורסם

גם לי יש אזרחות (גרמנית) ואני חושב ללמוד באירופה, הבעיה היא השפה שלהם, הבנתי שלהסתדר עם אנגלית בגרמנייה\איטלייה זה לא אפשרי (ואני מנייח שברוב אירופה).

למעט אוקספורד וקיימברידג' אין שום יתרון לאוניברסיטאות באירופה על-פני אלו שבארץ, כשאתה לוקח את עניין השפה(פאקינג גרמנית!) ועוד כמה כאבי ראש בחשבון

לא רק שאין להם יתרון, אלא שיש להם חסרונות.

הידעתם? באקוואדור הלימודים הם בחינם מהיסודי ועד אוניברסיטה כולל(אני חושב, אני מצטט מWC06 :smile1:)

פורסם

חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ???

ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?

פסיכומטרי תפס בארה"ב ולא באירופה. שם זה תלוי. אם יש לך אזרחות פולנית, יש לך דרכון אירופאי. אלא שבשביל ללמוד באוניברסיטה אירופאית אתה צרייך לעמוד בכמה תנאים שמשתנים ממדינה למדינה ומאונ' לאונ'. אם חשבת ללמוד באנגליה, איטליה, צרפת או בלגיה - תשכח מזה עכשיו, הקריטריונים להתקבל או לקבל ויזת סטודנט הם נורא גבוהים. חוצמזה, בחלק מהמדינות כן צרייך לשלם ולא מעט. נראה לך שקיימבריג' תתן לך ללמוד חינם?

קודם תחשוב היכן אתה רוצה ללמוד. אח"כ תבין שבשביל לקבל ויזה לסטודנט (במדינה שלא פולין) תצתרך לדעת את השפה, לא על בוריה אבל טוב מספיק לעבוד בחינות שלהם. בגרמניה למשל, אתה צרייך מסמך שאומר שלמדת גרמנית במוסד כזה וכזה ברמה A2 ואז אתה מקבל ויזה ללמוד שם שפה שבמרבית האונברסיטאות יש קורס שפה לסטודנטים זרים. אם אתה עובר - אתה יכול לגשת למבחני קבלה לאוניברסיטה. כמובן שזה תלוי במקצוע ובגלל שהרמה בארץ דיי מפגרת תצתרך לקחת המון קורסים ויקח לך שנה שנתיים יותר ללמוד לתואר. למקצועות ההומאניים ברוב המקומות הלימודים הם בחינם או בתשלום סמלי, אבל אם תרצה משפטים או רפואה - תפתח את הכיס. עדיין יעלה וישתלם לך יותר מללמוד בארץ.

אתה גנוב... רק בגלל שאתה לא דובר את השפה ולא מכיר שום שם של אוניברסיטה חוץ מקיימבריג' אתה מחליט שכל האוניברסיטאות באירופה הן חרא? GEE, אם הן כל כך חרא אז למה הרפואה ושאר המערכות שם כל כך מתקדמות ויש שם יותר אקדמאים ורופאים בעוד שכאן לא? ::)

פורסם
:screwy: כבר לא מספיק בשביל להעביר ציניות בימנו?
פורסם

איפה הסמיילי " :אני פאקינג ציני!: " כשצריך אותו? :nixweiss:

Electric Boom אין לך שום מושג על מה אתה מדבר הא?..

פורסם
אתה גנוב... רק בגלל שאתה לא דובר את השפה ולא מכיר שום שם של אוניברסיטה חוץ מקיימבריג' אתה מחליט שכל האוניברסיטאות באירופה הן חרא? GEE, אם הן כל כך חרא אז למה הרפואה ושאר המערכות שם כל כך מתקדמות ויש שם יותר אקדמאים ורופאים בעוד שכאן לא?

גם הזכרתי את אוקספורד :smile1:

אני לא מזלזל, אני לא אמרתי שהרמה באירופה נמוכה יותר,מי יודע(את?), אולי היא יותר גבוהה, אבל כן אמרתי שיתכן ואין טעם ללמוד שם(שוב, שפה, אירופאים קרירים, לעזוב את הארץ...אם מוצעת מלגה ואין בעיות שפה(תקן אותי אם אני טועה, אבל גרמנית זה מעבר משפת נקישות לסתם חריקת שיניים ישירות לא? :smile1:)

אז אולי, אבל ככה רק בגלל איזו שמועה :nixweiss:)

כל מה שאני יודע הוא שנשאר לי לסיים את י"א(רק עוד קצת :jump:) ואת י"ב, לגמור את התואר(מד"ה, המכללה למנהל,תכנית אל"צ) לשרת נאמנה את ישראל(סיירת מטכ"ל) ולהתקבל לפקולטה לרפואה במדינה דוברת אנגלית (בן דוד שלי בוגר פרינסטון והוא המליץ לי עליה, אבל נאי חושב MIT :nixweiss:), עד כמה שאני יודע - גרמניה היא לא מדינה דוברת אנגלית, היא דוברת חריקת שיניים, לא? ;)

עריכה:

איפה הסמיילי " :אני פאקינג ציני!: " כשצריך אותו? :nixweiss:

Electric Boom אין לך שום מושג על מה אתה מדבר הא?..

לרוב לא :-*

פורסם

למה אין סמיילי מתפרץ מצחוק למה? :nixweiss:

פורסם

מכיר את הביטוי "לקפוץ מעל הפופיק"? , כי זה מה שאתה עושה פה עכשיו

לא התחלת את החיים שלך , וכבר אתה יוצא יחידה מובחרת ,בן 25 עם תואר ביד.

הנישה שלך לא תביא אותך לשום מקום.

גם הזכרתי את אוקספורד :smile1:

עריכה:לרוב לא :-*

דיברתי לאלקטריק בום כמובן.

פורסם

כן שמעתי על המושג.

שמעת על המושג חמור קופץ בראש?

תכנית אל"צ(ראשי תיבות של אקדמיה לפני צבא) היא תכנית בה תלמידי תיכון משלימים תואר במדעי המחשב לפני כניסתם לצבא(היא מתחילה למעשה בכיתה ט').אני חלק מהתכנית(שנה ג').

זלזול א' מצידך כוסה.

אני מתאמן כבר הרבה זמן לקראת הסיירת, אני בכושר טוב(עד כמה שהמנעות משחצנות,המומלצת לכם ד"א, מאפשרת להגיד).זה אחד מהחלומות שלי ואני אגשים אותו.

זלזול ב' מצידך כוסה.

אין לי ממש גישה לחיים, יש הרבה פלצנים עם גישות ותיאוריות והם לא ממש הגיעו לאנשהו(הם פשוט מפליצים הרבה,אתה בטח מכיר כמה..).

זלזול ג' מצידך כוסה.

דוגמה:

אתה בדיחה מהלכת.צחק על זה.

אמילו:

אתה יכול להצטרף לדוגמה ולקפוץ לי(מעל הפופיק כמובן).

פורסם

אתה כל כך ילד שבא לי להקיא , כל כך צעיר וכל כך שחצן.

אין לי שום אינטרס לזלזל בך , מצדי שתהיה רמטכל בגיל 30.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים