עבור לתוכן

עזרה דחוף בפריצת פלא

Featured Replies

פורסם

היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה

אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין

פורסם

היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה

אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד

אסור לדבר פה על דברים לא חוקים :nono:

פורסם
  • מחבר

מה רציני?

טוב אז אם מישהו יודע בבקשה תפנו אליי באיי סי 335696216

פורסם

עוד פעם קופצים בראש :s07:

ראית את המילה "פריצה" ישר עלה לך לראש "לא חוקי"?

עדיף לא להגיב אם לא יודעים, לא נגיע רחוק אם כל תראד שייפתח פה יקבל תגובה של "לא חוקי" כשבעצם אין בו שום דבר לא חוקי.

המדריך לשחרור פלאפונים של NOKIA לסים פרי

דבר ראשון זה חוקי לחלוטין לפתוח פלאפון לסים פרי (כלומר שתוכל להשתמש בו בכל הרשתות), הרשתות בעצמם (וגם חנויות פלאפונים) עושות את זה תמורת תשלום "סמלי", אין בכך שום דבר לא חוקי וזכותו של כל אדם להשתמש בפלאפון שלו עם כל רשת שבא לו.

פלאפונים של נוקיה ניתן בקלות לפתוח לסים פרי (לקרוא עד הסוף לפני ביצוע התהליך):

תוריד את התוכנה הזאת.

בתוכנה, אחרי שתתקין אותה, תבחר בהתחלה Nokia, ותשאיר את השדה השני על Dct4.

תקיש בפלאפון שלך:

*

#

0

6

#

ואת המספר שמופיע בפלאפון תרשום בתוכנה איפה שכתוב IMEI.

בשדה הרביעי בחר Israel ובחמישי תבחר את הרשת שהפלאפון נעול לו (כלומר הרשת שהפלאפון *כן* עובד איתה כרגע)

ואז תלחץ על Calculate.

הוא יתן לך 7 קבוצות של מספרים, תקיש בהתחלה את הקבוצה הראשונה לפלאפון, ואם זה לא עובד את הקבוצה האחרונה (אם שניהם לא עבדו לך בדוק שוב שלא עשית שום טעות בהזנת הנתונים כי ב95% מהמקרים הקוד הראשון או האחרון עובד) , תשתמש במקש ה* בפלאפון על מנת להכניס את ה+, הp והw.

תקיש הכל בזהירות ובדוק שלא עשית שום טעות לפני שאתה מקיש את הקודים לפלאפון, יש לך 5 ניסיונות אם תטעה יותר מזה הפלאפון יחסום את האפשרות להפוך אותו לסים פרי בעזרת קודים ואתה תוכל להפוך אותו לסים פרי רק בעזרת כבל.

אחרי 5 קודים שגויים אתה תקבל את ההודעה "לא ניתן לשחרר נעילה", אם אתה מקבל הודעה כזאת אז זה אומר שכבר הכניסו לו בעבר 5 קודים שגויים ואתה תהיה חייב כבל ע"מ להפוך אותו לסים פרי.

[glow=red,2,300]בהצלחה![/glow] :xyxthumbs:

פורסם

אסור לדבר פה על דברים לא חוקים :nono:

:screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים