עבור לתוכן

אוזניות ל-Sansa E250

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות.

א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם?

ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה?

ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?

פורסם

א. תלוי איזה הן. בסנסה E100 שהיה לי קיבלתי אוזניות EARBUD עם איכות בכלל לא משהו, אבל הם היו אטומות וזה שווה מאד. בC100 (שזה נראה לי האוזניות שקיבלת) הגיעו אוזניות INEAR רגילות, עם איכות בכלל לא רעה, אבל הם לא אטומות.

ב. EP630, אם אתה קונה בחול. אוזניות בכלל מומלץ לקנות בחול הפערי מחיר כפולים במקרה הטוב (חוץ מהCX300 שלכן די שוות בארץ).

ג. מותר לציין חנות בהקשר של מחיר. בגלל שמחירי זיכרון הפלאש רק יורד ויורד אז המחיר של הנגן אכן אמור לרדת. האחריות של סאן דיסק העולמית בתור יצרן היא בכלל לא רעה, אם יתקלקל לך, אתה יכול להתקשר אליהם חינם (יש הפנייה למרכז התמיכה הבינלאומי שלהם מהמספר 1800 של דלתא היבאונית הרשמית) ואז אתה שולח להולנד תנגן, ומקבל אחד חדש (מאד מאד נדיר שמתקנים תנגנים האלה) מטאיוואן.

בקשר לקנייה בחול - תבדוק מה המחיר שם (בד"כ רוצים שם סכום לא מבוטל על משלוח - אם אתה בחול זה כבר משהו אחר). אני חושב שבסכומים כאלה עד הפרש של200 הייתי קונה בארץ (ושים לב שתקנה את הגירסא האמריקאית, ולא את האירופאית כי באירופאית אין רדיו), אלא אם מתוכננת נסיעה לחול בקרוב ;).

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש בקיץ את ה-SanDisk Sansa E250 2GB (חוסך כסף בשבילו,כרגע יש לי 80% מהסכום),ויש לי כמה שאלות.

א. איך האוזניות של ה-Sansa ? כדי להחליף אותם?

ב. בהקשר לשאלה הקודמת,אם כן, איזה אוזניות (עד 150 ש"ח) מומלצות לנגן כזה?

ג. בלי קשר לאוזניות,לפי זאפ המחיר בחנות הזולה ביותר (אסור לפי החוקים לציין את השם) הוא 799 ש"ח,עם שנה אחריות ומשלוח חינם, האם שווה במחיר הזה לקנות בארץ ביחס למחיר בחו"ל ? והאם צפוי המחיר של ה-Sansa לרדת?

א)האוזניות בכל נגן שהוא לא IRIVER (עם IRIVERים מקבלים אוזניות של סנהייזר) צריכות להיות מוחלפות כי ברוב המוחלט של המקרים הם ממש לא משהו.

מה זאת אומרת כדי להחליף אותם? מה צריך לעשות כדי להחליף אותם לא הבנתי את השאלה

ב)איזה סוג אוזניות אתה רוצה?

ג)שווה לקנות בארץ כי ההפרש לא ענק של 500 שקל ומעלה וזה גם עם אחריות אז עדיף בארץ.

בטח שצפוי

מחיר של כל נגן ירד מתישהו

פורסם

150 שקל אני קניתי את הOMX50 החדשות של סנהסיר.

בגלל שהאיכות שלהם אמורה להיות כמו של הMX500\550 וגם הם נתפסות על האוזן ולא יכולת ליפול ולזוז (אפשר אז לרוץ איתם ולשבת בנסיעה בלי בעיות) כמו אוזניות כפטור רגילו.

אבל רק שבוע הבא אני ישמע אותם P:

פורסם

150 בארץ או בחו"ל?

פורסם

נראה לי שבארץ...אחרת הוא היה אומר בדולרים נראה לי..

פורסם

150 זה בערך 35$

לא בעיה להכפיל ב4.5

פורסם

קיבלתי אותם היום (במקרה), ביקורת קצרה:

מחיר 158 שקלים.

נוחות- יושבות טוב על האוזן, הם לא לוחצות על האוזן כמו אוזניות כפטור רגילות אבל פועלות מצוין גם בלי. הקשת גמישה לגמרי אפשר לצב אותה שתתאים בול לאוזן. עמדו יופי במבחן הריצה וריצה במדרגות שעשיתי להם, כבר 40 דקות איתם על האוזן ואני אפילו לא מרגיש שהם שם.

עיצוב- מעולה, ניראות פיגוז ;)

סאונד- בכל התחומים הם טובות, מאוד. אבל הצלילים הגבוהים ביותר נשמעים לי קצת חדים מדי, באס חזק יציב ונעים (הפתיע אותי מאוד). יכל להיות שאחרי "בריק אין" הם ישמעו יותר רכות בגבוהים (נראה...).

פורסם

נשמע טוב

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים