עבור לתוכן

באיזה אתרים משדרים את המונדיאל?

Featured Replies

פורסם

לא פותרים

תוריד ppstream עובד מצוין

איזה גול האירנים קיבלו עכשיו :yelclap:

האירנים מחזירים למקסיכנים ונותנים להם בראש :bash:

• תגובות 82
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך משתמשים בPPSTREAM?

יש מדריך? אני לא מבין מה שרשום שם(הכל בסינית/סימני שאלה).

פורסם

תחפש בשם שיהיה משהו עם 5

ומבחינת האחוזים זה הכי גובה..16.8 או 14.9

וזהו אתה צופה במשחק

פורסם

זה צריך להיות למעלה/למטה?

פורסם

תחפש בשם שיהיה משהו עם 5

ומבחינת האחוזים זה הכי גובה..16.8 או 14.9

וזהו אתה צופה במשחק

רואים יותר גרוע מבTVU.... >:(:nixweiss: :-\ :'(

פורסם

תלוי איזה גירסא של תוכנה אתה

עם יש לך את האחרונה זה אמור להיות למעלה כי זה מסודר לפי קטגוריות

תחפש את האלה שיש להם הכי הרבה אחזוים קיצור

זה זה

אין שם הרבה כאלה

אצלי רואים ממש טוב איכות טובה מאוד הייתי אומר אפילו

פורסם

aleXtazi - תודה רבה.

עד עכשיו חשבתי ש-ppstream היא תוכנה מובנת באתר שהבאתי, ולא ידעתי שהיא יכולה גם לפעול stand alone.

אבל חבר'ה, עם כל הכבוד לשדרנים הסינים, הם לא כמו השדרנים הישראלים. לשבת מול הטלוויזיה ולראות משחק שמשודרן בעברית הרבה יותר נחמד.

אני בדילמה קשה אם לקנות את החבילה או לא.

תגידו כל משחקי שמינית הגמר עד הגמר יהיו בחינם האחד מהערוצים (ערוץ 2 או 5), או שכמו שעושים עם שלב הבתים מראים רק משחקים נבחרים?

פורסם

אני לוחץ פעמיים על הערוץת שאני רוצה לצפות בו ולא קורה כלום. איך אני מסדר את זה? צריך לפתוח פורטים מסויימים? איך אתה מחוברים לאינטרנט? דרך ראוטר? מה עשיתם כדי לראות?

פורסם

aleXtazi - תודה רבה.

עד עכשיו חשבתי ש-ppstream היא תוכנה מובנת באתר שהבאתי, ולא ידעתי שהיא יכולה גם לפעול stand alone.

אבל חבר'ה, עם כל הכבוד לשדרנים הסינים, הם לא כמו השדרנים הישראלים. לשבת מול הטלוויזיה ולראות משחק שמשודרן בעברית הרבה יותר נחמד.

אני בדילמה קשה אם לקנות את החבילה או לא.

תגידו כל משחקי שמינית הגמר עד הגמר יהיו בחינם האחד מהערוצים (ערוץ 2 או 5), או שכמו שעושים עם שלב הבתים מראים רק משחקים נבחרים?

אל תזמין רק בשביל השדרנים. יש לך שם את מאיר איינשטיין שאי אפשר לסבול אותו והפרשנים עוד מתחת לכל ביקורת בכל משחק ליצן אחר. במשחקים שאין את איינשטיין הנורא יש איזה אפס אחד לא מוכר שמשדר כאילו שהוא מקריא רשימת שמות. בלי רגש בלי התלהבות בלי כלום. לפעמים (עד עכשיו בשני משחקים) יש את רמי וייץ שהוא סבבה אבל גם אז הפרשן שלצידו הורס). גם האולפן שלהם פשוט בזיון. מילא היה בערוץ 1 כזאת רמה של אולפן אבל גם לוקחים כסף וגם מרימים הפקה ברמה של ערוץ קהילתי?

פורסם

אני לוחץ פעמיים על הערוץת שאני רוצה לצפות בו ולא קורה כלום. איך אני מסדר את זה? צריך לפתוח פורטים מסויימים? איך אתה מחוברים לאינטרנט? דרך ראוטר? מה עשיתם כדי לראות?

תביא print screen, יהיה לנו הרבה יותר קל.

אין ראוטר, אין פורטים, כלום לא חוסם, פשוט מורידים את התוכנה, לוחצים על המילה עם ה-5 (יענו CCTV 5) עם ההכי הרבה אחוזים ומתחילים לצפות (ולהקשיב לשדרנים הסיניים).

ד"א, הפרסומות של הסינים, זוועה!

פורסם

^^^

עשיתי מה שאמרת.. ומה שני רואה זה איזה פרסומת לאתר כלשהו עם שתי בחורות סיניות.. ולא שום משחק...

פורסם

הנה PS.

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע איפה זה

CCTV5 ב-PPSTREAM

הכל בסינית!!!

פורסם

תמיין לפי האחוזים ותבחר את הכי גבוה.

אתה מצליח לראות ערוץ כלשהו? איך?

פורסם

אפשרות נוספת היא לאלה שמסתבכים עם הסינית

ppstream://hwmpb6zpe7jcmaybapmt3ghq7mb5spmytwbqhwo2a4ohua6z.pps/UFH7B5I6KYKRBN4ZLTDTWIFXZ7N373DG

ppstream://3ipelemifpjcmaybapmt3ghq7mb5spmytwbqhwo2a4ohua6z.pps/YE3DAKCDUIDS4IP2EMTLKI5QLIVG5VEP

ppstream://hwwmka5omhjcmaybapmt3ghq7mb5spmytwbqhwo2a4ohua6z.pps/UA3BY75YSMS2E4QNXXVO337MSEHOGNXJ

הלינקים הבאים

להעתיק לשורה של ה IE\FF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים