פורסם 2006 ביוני 1019 שנים הזכרת לי !אני ואבא שלי לא כל כך יודעים אם בן יחיד זה רק שאתה בן למרות שיש לך אחות!או שזה שאתה ואין לך אחים או אחיות?כי כשאבא שלי התגייס ב64' זה היה שאין לך אחים ואחיות ואז אם רצית קרבי היית צריך אישור.ודיברתי עם קרובת משפחה שלי שהבת שלה הייתה בגולני למרות שיש לה עוד 2 אחים ובשביל שהיא תתגייס היא הייתה צריכה אישור מההורים למרות שיש לה אחים.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים בן יחיד זה מישהו שאין לו לא אחים ולא אחיות, לא שאתה זכר יחיד.אבל לא באת בשביל להיות לוחם?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לכל הדוחים אתם תקללו את עצמכם מאוחר יותר או שתנסו לא ליתגיס ביכלל בתרגילים חוקים או שתיתגיסו ותעברו תחראה הזה שניקרא צהל כמה שיותר מהר לשרת בסדיר ברוב התפקידים זה כמו להחזיק גוש כבד של צואה בגוף בלי ללכת לשרותים וזה מיסוג הדברים שצריך לעבור אותם ולקוות שלא יהיו הרבה ימי מילואים לי אין מילואים אם אין מילחמה ;D אז אני מסודר
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים אני 97 ואם אני לא רוצה קרבי אני לא קרבילמה?כי אני בן יחיד...וקיבלתי מיונים לטיס שזה ממש סבבה ולא קיבלתי מנילה קרבית שזה גם ממש סבבהלפעמים משתלם להיות בן יחידמה אתה מחזיק מזה כ"כ, אתה לא צריך להתלהב מזה שאתה רוצה להיות ג'ובניק, זה לא כזה כבוד
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לכל הדוחים אתם תקללו את עצמכם מאוחר יותר או שתנסו לא ליתגיס ביכלל בתרגילים חוקים או שתיתגיסו ותעברו תחראה הזה שניקרא צהל כמה שיותר מהר לשרת בסדיר ברוב התפקידים זה כמו להחזיק גוש כבד של צואה בגוף בלי ללכת לשרותים וזה מיסוג הדברים שצריך לעבור אותם ולקוות שלא יהיו הרבה ימי מילואים לי אין מילואים אם אין מילחמה ;D אז אני מסודר כולם פה שמחים בשבילך אחי. רוצה שקל ו 3 מטבעות של 10 אגורות?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים הם דוחים אוטומטית למרץ אם אתה רוצה כי הם צריכים למלא 3 מחזורי גיוס ומרץ הוא כביכול הכי דליל .כך שגם אם תגיש את הבקשה הכי שטותית בעולם הם יאשרו אותה .לנובמבר זה כבר בעיה רק במקרים חריגים דוחים , בכל מקרה זה לא קשור לשיבוץ שלך רק חודשים לפני הגיוס קובעים את היעדים .
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לא שולחים אנשים אוטומטית לקרבי רק שיש להם פרופיל קרבי יש טונות של חיילים בחיל ההנדסה שיש להם פרופיל קרבי והם לא לוחמים (ויש גם שהם לא ביחידות קרביות בחיל ההנדסה) רק שחסר להם חיילים בתחום
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים לא שולחים אנשים אוטומטית לקרבי רק שיש להם פרופיל קרבי יש טונות של חיילים בחיל ההנדסה שיש להם פרופיל קרבי והם לא לוחמים (ויש גם שהם לא ביחידות קרביות בחיל ההנדסה) רק שחסר להם חיילים בתחום ממתי כמות אנשים נמדדת לפי מישקל? חזרנו +60 שנה אחורה?
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים טוב שאתה לא נטפל לקטנות, איך זה שלא אמרת לו כלום על חוסר סימני פיסוק? : לא שולחים אנשים אוטומטית לקרבי רק שיש להם פרופיל קרבי יש טונות של חיילים בחיל ההנדסה שיש להם פרופיל קרבי והם לא לוחמים (ויש גם שהם לא ביחידות קרביות בחיל ההנדסה) רק שחסר להם חיילים בתחום וזה קורה בד"כ כי לכל חייל יש אחוז מסויים שהוא צריך להפריש מהפלוגות הלוחמות בשביל להפוך לצמ"ה, קשרים, חובשים, חימושניקים וסתם עובדי רס"ר ע"פ רמת חוסר המוטיבציה שלהם ורמת השוק שבה הם נמצאים.
פורסם 2006 ביוני 1019 שנים טוב שאתה לא נטפל לקטנות, איך זה שלא אמרת לו כלום על חוסר סימני פיסוק? : וזה קורה בד"כ כי לכל חייל יש אחוז מסויים שהוא צריך להפריש מהפלוגות הלוחמות בשביל להפוך לצמ"ה, קשרים, חובשים, חימושניקים וסתם עובדי רס"ר ע"פ רמת חוסר המוטיבציה שלהם ורמת השוק שבה הם נמצאים. אם כל הכבוד , אבל התגובה שלי פורסמה אחרי 00:00
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים יש כאלה שהולכים ללימודים אקדמאים לפני הצבא במקרה הזה לא משנה מה הפרופיל שלך ומה הקבא שלך מאשרים לך את זה
פורסם 2006 ביוני 1119 שנים מה אתה מחזיק מזה כ"כ, אתה לא צריך להתלהב מזה שאתה רוצה להיות ג'ובניק, זה לא כזה כבודקודם כל לא אמרתי שאני הולך להיות ג'ובניק, אל תסיק מסקנות סתםאבל אני גם לא הולך לשרת במשהו שבאים לשעה וחוזרים הבייתה ועושים שבוע כן, שבוע לאואם אתה מרגיש גאה שאתה הולך לקרבי או משהו אז שיהיה בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.