עבור לתוכן

אני מת לדחות את תאריך הגיוס שלי

Featured Replies

פורסם

ניסחתי מכתב. בבקשה תוסיפו עליו עוד סיבות שאני יכול להביא שיעזרו לי, פרטים שירחיבו את הסיבות שכבר ציינתי, ועוד עצות... תודה

לכבוד לשכת גיוס אזורית ירושלים

הנדון: דחיית תאריך גיוס

ההני פונה אליכם בבקשה לדחות את גיוסי בשישה חודשים לפחות בגלל הסיבות שלהלן:

*עלי להשלים ולשפר בגרויות.

*בכוונתי להכנס לכושר ולשפר את בריאותי כדי שהשירות יהיה לי יותר קל, ולמען העלאת פרופיל עתידית אפשרית.

*לא הספקתי להשיג מיונים לתפקידים שאני חפץ בהם ונכון לעכשיו אני אמור להיות מגויס ל"כלל צה"לי" למרות הקב"א הגבוהה שלי (54)

בכבוד רב,

פורסם

זה לא יעזור לך תגיד לקצין המיון שלך בבקו"ם הוא יעזור לך בעיניין הכלל צהלי . בעיניין הבגרויות תוכל להשלים בצבא ובעיניין כושר הבריאותי אם תנפח שרירים זה לא יעלה לך פרופיל אני ראיתי מקלות שהם אם פרופיל 97 וקצינים בצבא

פורסם
  • מחבר

המטרה שלי היא להשיג דחייה של תאריך הגיוס, שאר הדברים שכתובים במכתב שהם לכאורה מטרות חשובים לי הרבה פחות.

פורסם

הכושר שלך לא מעניין אותם. צה"ל יוצא מנקודת הנחה שאתה מגיע עם כושר 0 ומתחילים לעבוד בסרגל מאמצים מתאים

את הקב"א שלך אתה בכלל לא אמור לדעת ככה שאתה יכול לגנוז את השורה הזאת מהמכתב שלך

תנסה להתקשר ולשחק על הבגרויות ועל המצב הרפואי שלך, לרוב זה יעבוד

פורסם

תנסה להתקשר ולשחק על הבגרויות ועל המצב הרפואי שלך, לרוב זה לא יעבוד

פורסם

1. לאחר הלימודים ברצוני להמשיך ללמוד ולהבחן במבחן הפסיכומטרי על מנת להבטיח את עתידי.

2. על מנת ששרותי בצה"ל יהיה יעיל ביותר עלי לנוח לאחר סיום הלימודים.

קיבלתי דחייה של 8 חודשים.

פורסם

אני לא מאמין שרשמת את 2... :yelclap:

פורסם

רק לא זה!

פורסם

1. לאחר הלימודים ברצוני להמשיך ללמוד ולהבחן במבחן הפסיכומטרי על מנת להבטיח את עתידי.

רשמתי בדיוק את האותו הדבר

קיבלתי דחייה מ23 ביולי 2006 ל-25 במרץ 2007.

אבל מרץ זה מאוחר מדי לי,אז הקדמתי את הגיוס בחזרה ליולי בטענה שאני גדול מדי.

באסה... :nixweiss:

ודרך אגב,אם אני לא טועה,אני הוא זה שהמליץ לך על שתי הטענות האלה כדי לדחות גיוס :silly:

פורסם

עכשיו לאן אתה חושב שישלחו אותך?

הסיבה היחידה שנתנו לך דחייה בכזו קלות היא כי אתה הולך להיות פקיד , או קרבי, זו דעתי

אם לא התמיינת לאיזשהוא תפקיד עד עכשיו , זה תלוי בפרופיל שלך , אם הוא קרבי אתה תהיה קרבי

אם לא ,פקיד.

זה לפחות ההגיון שלי , אם מישהו חושב אחרת שיכתוב.

פורסם

תתפלא..יש לי פרופיל 97 ואני לא הולך לקרבי...שלחו לי כבר 1001 זימונים לתפקידים אחרים.

כן לוגיק ניראה לי אתה המלצתה לי על הסיבות באלו. אצלי זה ב 13 ל מרץ.

פורסם

אם לא הודיעו לך ספציפית, ועברת ראיונות, אתה לא מגיע ליחידה עורפית, 95% עם הפרופיל שלך נשלחים לקרבי.

פורסם

וואלה !

גם התאריך גיוס שלי ב23 ליולי וגם אני רוצה לדחות...

חבר שלי גם היה אמור להיות בתאריך הזה אבל דחו לו למאי 2007 :kopfpatsch: (והוא לא ביקש דחייה)

בכל מקרה אני רק חזרתי אחרי שנה בארה"ב ואני רוצה להיות עם אבא שלי והמשפחה שלי פה בארץ אז אני יבקש דחייה של חודשיים או יותר ואני מקווה לתשובה טובה (בשבילי)

פורסם

אני 97 ואם אני לא רוצה קרבי אני לא קרבי

למה?

כי אני בן יחיד...

וקיבלתי מיונים לטיס שזה ממש סבבה ולא קיבלתי מנילה קרבית שזה גם ממש סבבה

לפעמים משתלם להיות בן יחיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים