פורסם 2006 ביוני 819 שנים מה שאני מחפש זה מפצל לאוזניות שיאפשר לי לחבר שני מחשבים ,וניתן לשמוע באוזניות מכל מחשב שהבחר מבלי להעביר בכל פעם את הכבל ממחשב אחד לשני ,השאלה האם מישהו מכיר התקן כזה :s05:
פורסם 2006 ביוני 819 שנים לא מצאתי דוגמה..תקשיב לי תיכנס לחנות מחשבים ותגיד להם מה אתה צריך ואני די בטוח שהם יביאו לך את זה..
פורסם 2006 ביוני 919 שנים בכל חנות שהכל בה גנוב וחנויות קטנות כאלה וגם בשוק אפשר למצוא כאלהזה סתם דבר קטן שעולה 5 שקל
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר בכל חנות שהכל בה גנוב וחנויות קטנות כאלה וגם בשוק אפשר למצוא כאלה זה סתם דבר קטן שעולה 5 שקל אני כבר רץ לחפש חנויות שהכל בהן גנוב ?!?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים כולם פה מתבלבלים וממליצים לך על מפצל פשוט ליציאת הסאונד בכדי לחבר שתי אוזניות (תקראו עד הסוף מה שהוא רשם ) . מה שאתה צריך זה סוג של KVM בשביל סאונד שדרך מתג תוכל להעביר בין המקורות סאונד השונים שתחבר אליו (במקרה הזה שני המחשבים).זה רכיב קטן שעולה כמה עשרות שקלים , אתה צריך חנויות אלקטרוניקה.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר ^^תודה בדיוק מה שאני מחפש מין KVM לאוזניות שמתחבר למספר מחשבים ,אני יבדוק בחנויות לאלקטרוניקה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.