עבור לתוכן

אתה! כן, כן אתה! כנס... - מתכונת בספרות - דחוף אש!

Featured Replies

פורסם

יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים :

בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף]

אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי?

בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור?

נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת?

פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפור האנסין ואת הפרק של הרומן שאותו אני אלמד - קאטרינה וכל החיים לפניו.

אני רוצה להדגיש רק את זה שאין מצב שיהיו לי במתכונת שירים שלא למדתי כי הבית ספר כתב את השאלות לפי המיקוד שלנו אז יהיו המון שאלות בחירה וכולן יהיו מהחומר שלמדתי. בגלל זה אני לומד כ"כ קצת שירים וסיפורים. בטוח שהם יתנו את אותו מספר שאלות שיש בבגרות נכון?!

פורסם

חבל שלא למדת חלק שלישי אנטיגונה זה קל ולעומת זאת לך תדע איזה ניתוח יבקשו ממך בשירים

פורסם
  • מחבר

כי אנטיגונה בא עם ילדי הצל וזה ארוך רצח...

מה הקשר לניתוח השירים? הפרק הראשון כולם בוחרים זה הכי קל!

זה מאוד דחוף מישהו יכול לענות לי?

פורסם

אני אישית לא בוחר שירה , אין לי מושג בזה במיוחד בביאליק זה סינית.

כל השאר אם האיתה בשיעור תוכל לענות מהראש.

פורסם
  • מחבר

השאלה כאן היא אבל כמה שאלות יהיו והאם לדוגמה בבגרות בפרק הראשון יש 19 שאלות על 19 שירים אז זה אומר שגם במתכונת יהיה בפרק הראשון 19 שאלות על 19 שירים או שהם יביאו רק איזה 5 שאלות ? [ומתוך ה19\5 אני אצטרך לבחור 2 שאלות]

פורסם

אם למדתה מטמתיקה תוכל לחשב את ההיסתברות. :P

פורסם
  • מחבר

לא כשאני לא יודע כמה שאלות יהיו :pissed:

פורסם
  • מחבר

רשום כמה צריך לבחור אבל לא רשום מתוך כמה שאלות....

פורסם

חחחח יפה אהבתי את הכותרת!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים