פורסם 2006 ביוני 919 שנים קב"א (ולמי שלא יודע אז זה אומר קבוצת איכות) זה משהו "חסוי" (ככה זה לפי הצבא)כדי להשיג אותו אתה צריך להכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו... שיכול להשיג לך את הקבא שלךזה לא עבוד כמו שאמרתלא מתקשרים ואומרים לך אותו
פורסם 2006 ביוני 919 שנים 82 זה כבר לא טייסולא מורידים ל82 כדי לא להיות קרבי82 זה כן טייס אבל זה תלוי במקרה , בעקרון קביל.ופותח הת'ראד בן כמה אתה?מה אמרת בראיון האישי שלך , לאן אמרת שאתה רוצה ללכת?מה המגמה שלך?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אני בן 17אמרתי שאני רוצה להיות איפה שאני עובד עכשיו דרך הבית ספר במשרד הביטחוןאני לומד חשמל ומכונאות רכב
פורסם 2006 ביוני 919 שנים כדי להשיג אותו אתה צריך להכיר מישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו... שיכול להשיג לך את הקבא שלך טוב שלא הגזמנו :
פורסם 2006 ביוני 919 שנים אתה רציני?? אז למה שאלתם אותי אם אני בכלל לא אמור לדעת מה הקב"א שלי שאלו אותך כי רובב האנשים משיגים את הקבא שלהם בדרך כלשהי אז חשבו שגם אתה ככה למרות שאתה לא אמור לדעת אותו וזה "חסוי" הגיע הזמן שצה"ל יקלוט שכולם משיגים בסוף את הקבא שלהם ואין טעם להסתיר אותו ממתי 82 מתאים לטיס? איך יש כמה בכיתה שלי עם 82 וקבע 54 ו55 שלא זומנו למבדקי צוות אוויר ואותי ועוד 2 זימנו עם 97? טוב שלא הגזמנו : ככה אני השגתי את שלי דרך מישהו שמכיר מישהו
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר מ60 ומשהו אם אני לא טועההיו אצלנו אנשים בבית ספר מהמשטרה הצבאית והם אמרו שבמשטרה צבאית יכולים להוציא רישיון על אופנוע מעל 500סמ"ק בגיל 18 על חשבון הצבא והוא יתפוס גם באזרחות!!איזה חזק!
פורסם 2006 ביוני 919 שנים משטרה צבאית?החיל הכי שנוא על חיילי צה"ל ואם אתה לא מ.צ מנייק שעומד בתחנות אוטובוס אתה יכול ליפול למחסומים שהם עושים שזה טחינה ועדיין נחשב רק ג'ובניקון כמובן שיש להם עוד הרבה תפקידים אחרים אבל אתה לא שולט איפה תיפול ...
פורסם 2006 ביוני 919 שנים ככה אני השגתי את שלי דרך מישהו שמכיר מישהו אז סתם הלכת רחוק מדיי כמעט כל ג'ובניק מושתן יכול להשיג את הנתונים האלה היו אצלנו אנשים בבית ספר מהמשטרה הצבאית והם אמרו שבמשטרה צבאית יכולים להוציא רישיון על אופנוע מעל 500סמ"ק בגיל 18 על חשבון הצבא והוא יתפוס גם באזרחות!! איזה חזק! אבל מה זה שווה אם יש לך כומתה כחולה? :
פורסם 2006 ביוני 919 שנים רגעעעעעעעאם אני הולך למשטרה צבאית אני יכול להיות ג'ובניק?אלוהים ישמור!!!!רק זה חסר לילא רוצה ג'ובניקמישהו יכול להרחיב לי על זה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.