פורסם 2006 ביוני 819 שנים קיבלתי היום צו גיוס לתאריך ה 18/11/2007 משהו יכול להסביר לי איזה תאריך אם הוא קרבי או לא??
פורסם 2006 ביוני 819 שנים נו אז הם בטח לא ירצוליתר ביטחון תתרץ להם שאתה סובל מהזיות, יש לך 20 אחים קטנים ושאמצע הלילה ואולי כבר מאוחר את לא מתקשרת אז אולי... אה WTFלא חשוב
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אני לא יודע אבל אמרו לי שזה רק התאריך הראשוני ושהם עוד ידחו לי את הגיוס
פורסם 2006 ביוני 919 שנים כנראה שלא הורדת מספיק... פרופיל של 82 מתאים לכל היחידות בצבא, כולל קורס טייס.אתה יודע מה הקב"א שלך בערך?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים כרגע אתה עדיין יכול להיות בקרבי... \:64 ומטה זה לא קרביהתאריך גיוס שכרגע יש לך הוא של קרביים אם אני לא טועה.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר אני לא יודע מה הקבא שליאבל יש משהו שאני שחכתי להגיד לכם שאני עובד במשרד הביטחון דרך הבית ספר יומים בשבוע
פורסם 2006 ביוני 919 שנים ואו...אני בטוח שאתה יכל למחוק את אירן אם תרצה, מה אתה עושה שם, פושינג פיפרס?בכל מקרה אם הורדת פרופיל ל82 בכונה חוץ מלהוריד את הסיכוי שלך להתיכנס למשהו טוב בקצת זה לא יתן לך כלום.ואיך קיבלת תאריך גיוס ואתה עדיין לא יודע מה זה קב"א ???קב"א זה התוצאות של המבחנים ביחד עם הנתונים שלך..תעשה פה חיפוש קצר, אתה לא יכל לדעת מה זה אלא אם כן יש לך קשרים אם מישהו.התאריך הזה לא אומר כלום, הוא יכל להשתנות עוד 7 פעמים עד שתתגיס, וגם אז הוא לא בטוח יגיד משהו על לאן אתה מתגיס.
פורסם 2006 ביוני 919 שנים 82 הורדתי בכוונה כדי לא להיות קרבי :lol: חזק!!!! פרופיל של 82 מתאים לכל היחידות בצבא, כולל קורס טייס. טייס?? אתה בטוח?? נשמע לי הזוי לחלוטין!!!!
פורסם 2006 ביוני 919 שנים טייס זה 97 עם קבא 54-5682 זה כבר לא טייסולא מורידים ל82 כדי לא להיות קרביבכל מקרה התאריך שנתנו לך הוא תאריך ראשוני למקרה שלא תתקבל לשום יחידה במיום קדם צבאיים ובמקרה שתתקבל הוא ישתנהאצלי זה היה ב23.07.06 אבל דחו לי ל10.09.06
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.