עבור לתוכן

חיל המודיעין - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי זימון לגאמ"א - הייתי אמור למלות איזה שאלון באינטרנט והיום היה התאריך האחרון למילוי.

לא מיליתי את כולו כמו גאון :kopfpatsch:(בגרות בהיסטוריה וזה..)

מה אפשר לעשות?

תתקשר לטלפון שלהם (של יחידת האיתור) או שתשלח להם פקס עם שם, ת.ז. וטלפון. הנה הטלפונים מהאתר של חיל המודיעין:

מענה קולי - 03-6092550 או *2622 מכל טלפון בזק

פקס - 03-5692761

ואגב, אתה צריך הסבר טוב מאד כדי שיתחשבו בך.

ובאיזה כיתה אתה? י"א, אני משער?

• תגובות 38
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

iiB- המסלול מעניין? איך אפשר להגיע ליחידות יותר אקזוטיות?(במגבלות בטחון שדה כמובן)

פורסם

iiB- המסלול מעניין? איך אפשר להגיע ליחידות יותר אקזוטיות?(במגבלות בטחון שדה כמובן)

בלי להכנס למה בדיוק עשיתי... בסופו של דבר יש לי הכרות טובה עם המון גורמים במערכת הזאת והתשובה היא:

כן, וכן...

וביחידות הגדולות שתגיע אליהם אתה יכול למצוא את עצמך במקומות מאוד "אקזוטיים".

זה לא כאילו שמי שעוסק בליבת העיסוק של הבטחון הישראלי (וכולנו יודעים מהם מוקדי האיום) משרתים ביחידות קטנות ועלומות.

מן הסתם העיסוק בנושאים האלה נרחב מאוד ומתבצע בכל הרמות...

פורסם

תודה. עוד שאלה ברשותך - לפי מה נקבעים השיבוצים?

פורסם

תודה. עוד שאלה ברשותך - לפי מה נקבעים השיבוצים?

אני לא בקיא במה עוד נבדק פרט לנתוני הקב"א ונתוני לשכת הגיוס שאתה מוסר...

כמובן שלאחר האיתור יש מבחנים ספציפיים לכל מסלול שם נבדקים דברים שונים בהתאם למסלול איליו אתה נבחן.

סביר להניח, וזאת רק השערה כי אני לא מכיר, שגופים מסויימים כוללים מנגון איתור ספציפי יותר שמחפש כישורים מסויימים.

פורסם

תתקשר לטלפון שלהם (של יחידת האיתור) או שתשלח להם פקס עם שם, ת.ז. וטלפון. הנה הטלפונים מהאתר של חיל המודיעין:

מענה קולי - 03-6092550 או *2622 מכל טלפון בזק

פקס - 03-5692761

ואגב, אתה צריך הסבר טוב מאד כדי שיתחשבו בך.

ובאיזה כיתה אתה? י"א, אני משער?

קודם כל זה יהיה הישג אם תצליח לקבל תשובה בטלפון ולא להמשיך לשמוע את השירים המעאפנים שהם שמים

וההישג השני יהיה אם הם יענו וימשיכיו לדבר איתך ולא ישר ינתקו

פורסם

היו לי מיונים ראשוניים למט"מ ולאה"מ . אני ממש לא בקטע של האזנה , ועוד יותר לא בקטע של ללמוד ערבית במשך 5 חודשים , אבל בכל זאת מישהו יכול לתת לי קצת פרטים על שני המסלולים?

פורסם

היו לי מיונים לאע"N ואני מאוד שמח שאמרו לי את הראיש תיבות האלה שלהם אבל מה זה אומר כל אלה?

פורסם

תכנס לפורום הבא:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=164

יש שם הרבה פרטים ועזרה. ידידה שלי המליצה לי על הפורום הזה כשאני עשיתי את המיונים שלי לצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים