פורסם 2006 ביוני 819 שנים תמצתי את השאלה בכותרת...המחשב בן שנה (לא שלי XP 2500+ 512MB) עם כרטיס מסך 6600 AGP שנקנה לפני שבועיים.שבוע שלם הכל עבד חלק.פתאום התחילו פריזים (מסך קופא) באקראיות, כולל בדסקטופ או סתם בלי עומס.לקחתי את הכרטיס למחשב שלי (אחר) לבדיקה והוא עבד אצלי כמה ימים בלי בעיה.במחשב הבעייתי הותקן GF2 MX400 למשך אותם ימים ולא היו תקיעות.הייתי בטוח שזה הספק הג'נרי שהיה שם... אז קניתי היום FSP 350W חדש!אחרי שהתקנתי את הספק החדש והחזרתי הכל למקום - לא עברו 30 שניות מההדלקה של המחשב - ושוב קפאון!!והתקיעות/קפיאות נמשכות רנדומלית אחרי כמה דקות עבודה בממוצע.מה זה יכול להיות?אולי בעיית תוכנה? (נראה לי לא קשור פריזים לתוכנה).
פורסם 2006 ביוני 819 שנים נראה כמו בעיית חום, אני מניח שבמחשב שלך הסריקולציה והקירור הרבה יותר יעילים מבשלו
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מחבר שכחתי לציין שהטמפ' שלו נמוכות יחסית.יש לו מזגן בחדר של המחשבמעבד למשל על 50 בערך (אצלי אותו המעבד בדיוק על 60 בד"כ...)כרטיס מסך גם על טמפ' נמוכה יחסית.
פורסם 2006 ביוני 819 שנים מוזר, אולי יש בעית תאימות בין אחד הרכיבים וכרטיס המסך? יתכן כי עידכון דרייברים/ביוס יפתור את הבעיה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים מחבר ל-MB יש את הגרסה העדכנית ביותר של הביוס.כ. מסך עם דרייבר מעודכן (ולא לשכוח שזה כבר עבד שבוע רצוף בלי בעיות...).מה עוד?
פורסם 2006 ביוני 919 שנים תנסה להוריד את הAGP FAST WRITE בביוס ובRIVA TUNER. זה גורם הרבה בעיות של קפיאות או כפי שקראתי באחד הפורומים:"אתה מאבד0.05% בביצועי ומקבל +50% יציבות". לי זה פתר הרבה בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.