פורסם 2006 ביוני 819 שנים שלום,יש לי מערכת 2.1 של קרייטיב (inspire 2500).יש לי אותם כבר כמה חודשים, ואני לא יודע בדיוק איפה למקם אותם על השולחן.כרגע הסאב נמצא מאחורי המסך (הטרנספורמר על הרצפה), לפני כן הוא היה על המארז. אני מעדיף שלא לשים אותו על הרצפה בגלל בעיות אבק וגם זה שאני כל פעם אבעט בוא.שני הקטנים נמצאים משני צידי המסך.צירפתי תמונה כדי להמחיש את, http://img81.imageshack.us/img81/326/img00072kr.jpg.אז איפה הכי טוב?
פורסם 2006 ביוני 819 שנים סאב וופר מאחורה המסך?...טוב שזה גם לא CRTגם שלי נמצא על עץ אני חושב שאפילו עוד היום אני מוריד אותו לריצפהאני חושב שמתי שהוא לא על הריצפה הבאס יוצא פחות טוב כי העץ שהוא נמצא עליו לא יציב וגם יכול לרעודמידת סאב 6 אינץ'
פורסם 2006 ביוני 919 שנים במסכי CRT אני יודע שרמקולים ליד המסך משנים לו את המגנטיות..(המורה שלי לאלקטרוניקה..)אז תחשוב על זה..
פורסם 2006 ביוני 919 שנים במסכי CRT אני יודע שרמקולים ליד המסך משנים לו את המגנטיות..(המורה שלי לאלקטרוניקה..)אז תחשוב על זה..זה תלוילמשל ברמקולים שליcreative inspire t7900יש הגנת מגנטיות ככה שאני יכול לשים את הסנטר על המסך בלי שיהיו אפקטים של מגנטיותוhenit89מה שהייתי ממליץ לך זה לשים את הסאב וופר על הריצפה ואם אפשר בפינה כמו מעויין כזהכדי שמשהו יתמוך בולפי הניסיון שלי הסאבוופר הוא כמו תותחאם התותח לא קשור הכדורים שהוא יורה הם לא יציבים ויעופו לכל הרוחות אבל בניגוד לתותח הסאב לא עף כמו שהתותח עף אחורה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים :lol: :lol: אוי ואבוי אם הסאב היה עף אחורה כמו תותח... בשביל זה הוא צריך להיות מאוד ענקי, כמו אחד כזה ששמו בתכנית PIMP MY RIDE אם מישהו ראה
פורסם 2006 ביוני 919 שנים הוופרים במכוניות הם ענקיים גם ככהבכל מקרה שמתי את הסאב על הריצפה והוזזתי כמה דברים וכבר הבאס נשמע יותר טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.